Καθετες γραμμες στην TV από Nova PVR 3001

Reaction score
0
Απάντηση: Καθετες γραμμες στην TV από Nova PVR 3001

Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει τις γραμμές στο καναλι που ανεφερα? Γιατί άκουσα χιλιες δυο αηδιες απο τον μάστορα ...
Το κανάλι που λες, δεν το πιάνω, ΑΛΛΑ τις ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΙΣ ΒΛΕΠΩ
υγ: σκεφτόμουνα να τους έλεγα να μου φέρναν το παλιό, αλλά απ' ότι καταλαβαίνω ΟΥΤΕ αυτό μπορεί να γίνει - ΒΛΑΜΟNOVA!

Reaction score
0

Έχετε επιλέξει output RGB στον αποκωδικοποιητή;
Απλά αν δεν επιλέξω RGB σήμα, οι γραμμές ΠΑΛΙ θα υπάρχουν, μόνο που θα είναι λιγότερο έντονες => φταίει 1000% το ίδιο το pvr!

Reaction score
0

Μήπως τελικά είναι καποιο γενικο πρόβλημα στον συγκεκεριμένο αποκωδικοποιητή? Μήπως θα ήταν ευκολο κάποιοι συμφορουμιτες να μπουν στον κόπο να μας πουν αν βλέπουν κάτι παρόμοιο με αυτον τον δέκτη?

(Το δικό μου μηχάνημα εστάλη στο τεχνικο τμήμα της ΝOVA στην Αθηνα για έλεγχο - αντικατασταση).

Reaction score
0

Τελικά... Μετά από επικοινωνία με Nova έστειλα το μηχάνημα στα κεντρικά και αντικαταστάθηκε με καινουργιο. Όμως... το προβλημα δυστυχως παραμένει. Δεν ξέρω τι να πω... Αλλά και δεν μπορώ πλεον να κάνω και κάτι άλλο. Οπότε όπως λές φίλε technisat "ζω" με τις γραμμές. (τουλάχιστον μου δώσανε καινουργιο αποκωδικοποιητή και δεν έμεινα με τον γρατσουνισμένο - ελαττωματικό - πειραγμένο μηχάνημα που μου φόρτωσε ο αντιπρόσωπος)

Reaction score
0

Μααλιστα. Ε, α περιμένουμε μέχρι το καλοκαίρι μπας και βγάλουν κανα hd(!) να το χτυπήσουμε, και μετά θα τους επιστρέψουμε στη μαπα το pvr

Reaction score
0

Ποιο ειναι αυτο το καναλι? Για δωσε τη συχνοτητα του. Δεν εχω βεβαια τον PVR απλα να δω αν παιζουν οι γραμμες.

Reaction score
0

Οι γραμμες εμφανιζονται σε όλα τα καναλια και σε εικόνες με χαμηλο contrast. Απλά το καναλι που προαναφερα είχε για κάποιο διαστημα δοκιμαστικής εκπομπής μια κάρτα με γκρι φόντο όπου και το φαινόμενο γινόταν ορατό συνεχως...

Reaction score
0

Ααα οκ. Παντως σε μενα δεν υπαρχουν γραμμες. Οποτε ο δεκτης της Nova ειναι για τα μπαζα :105:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.519
Νεότερο μέλος
gperdik