Καινουργιες κάρτες SKY Digital

Reaction score
0
Η Sky έκανε πρόσφατα αναβάθμιση στις κάρτες της και αναγκαστικά στέλνει καινούργιες σε όλους τους συνδρομητές.
Αν κάποιος δεν την αλλάξει αρχικά βγαίνει ένα μήνυμα κάθε μια ώρα και μετά από κάποιες εβδομάδες αρχίζει και βγαίνει κάθε 1-2 λεπτά με αποτέλεσμα να μην μπορείς να παρακολουθήσεις.
Η καρτες αυτες ειναι ΔΩΡΕΑΝ και στην Αγγλία αλλά και στην Ελλάδα και το αναφέρω γιατί κάποιοι νομίζουν πως θα βγάλουν τα καλοκαιρινά κερατιάτικα χρεώνοντας 100€ + για να σας δώσουν την "καινούργια" κάρτα.
Απλά το λέω για να μην έχουν αυταπάτες πως θα συνεχίζουν να κοροϊδεύουν τον κόσμο…

:141:

Reaction score
2
Μπράβο φίλε έτσι όπως τα λες είναι .Δεν πρεπει να σας χρεώσουν με τιποτα .Είναι δωρεάν !!!

Reaction score
14
Είναι εύκολο κάποιος από εσάς που έχει πακέτο sky digital να με ενημερώσει έστω και με PM για τα πακέτα που έχει (βασικά τα ντοκυμανταίρ μόνο με ενδιαφέρουν σε HD) και εαν θα πρέπει να πάρω ξεχωριστό δέκτη ή και να γυρίσω το πιάτο μου για να δω?
Έχω τον tecview 2050 (δεν είναι HD) και το πιάτο κοιτάει μόνο hotbird για NOV@

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Καινουργιες κάρτες SKY Digital

Είναι εύκολο κάποιος από εσάς που έχει πακέτο sky digital να με ενημερώσει έστω και με PM για τα πακέτα που έχει (βασικά τα ντοκυμανταίρ μόνο με ενδιαφέρουν σε HD) και εαν θα πρέπει να πάρω ξεχωριστό δέκτη ή και να γυρίσω το πιάτο μου για να δω?
Έχω τον tecview 2050 (δεν είναι HD) και το πιάτο κοιτάει μόνο hotbird για NOV@
Τα πακετα του SKY ειναι πολλα , σε HD documantary εχει 6 καναλια.
Για να δεις βασικα HD SKY χρειαζεσαι τον HD δεκτη του SKY λογω της κωδικοποίησης που εχει ( VIDEOGUARD ) .
Το πακετο του SKY ειναι στις 28.2 και 28.5 μοιρες οποτε χρειαζεσαι και αλλο πιατο ( NOVA 13 μοιρες ) .
Εοισης εξαρταται που εισαι στην ελλαδα για το αναλογο μεγεθος πιατου .
π.χ στην Ροδο ( που ειμαι ) για να δεις sky minimum 2.40μ και για να βλεπεις BBC , ITV χωρις ψηφιδιασματα και σχεδον ολη την μερα 3.70μ.

Reaction score
14
Είμαι στο Ναύπλιο.Τι πιάτο χρειάζομαι?
Επίσης πόσο στοιχίζει το πακέτο με τα 6 κανάλια που λες το μήνα?
Το δέκτη μου τον κάνουν δώρο μαζί με τη συνδρομή ή τον πληρώνω κανονικά?

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Καινουργιες κάρτες SKY Digital

Είμαι στο Ναύπλιο.Τι πιάτο χρειάζομαι?
Επίσης πόσο στοιχίζει το πακέτο με τα 6 κανάλια που λες το μήνα?
Το δέκτη μου τον κάνουν δώρο μαζί με τη συνδρομή ή τον πληρώνω κανονικά?
Για αυτα τα θεματα θα πρεπει να ρωτησεις ενα καταστημα με δορυφορικα στην περιοχη σου . Αυτοι θα ξερουν τι πιατο θα χρειαστεις .
Επισης αυτοι αναλαμβανουν την συνδεση στο SKY γιατι μονος σου δεν μπορεις να κανεις αιτηση στο SKY .
Κανονικα οπως και στην NOVA πρεπει να εισαι κατοικος της χωρας για να μπορεις να εχεις καρτα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.519
Νεότερο μέλος
gperdik