Καινούριο universal remote από την Logitech!!!

argi

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
30.024
Reaction score
6.876
το εστειλα για σερβις- αλλαγη γιατι ψιλοτρελλαθηκε στο volume
κατι που εκανε απο την αρχη
 

Μηνύματα
13.106
Reaction score
164
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Καινούριο universal remote από την Logitech!!!

Δεν δείχνει θερμοκρασίες, όπως προανέφεραν τα παιδιά, αλλά ρυμίζεις τα πάντα!!! Εγώ το πήρα 300€, άρα κάπου εκεί κοστίζει παντού!!
Και έχει το ηλίθιο πρόγραμμα που το ρυθμίζεις συνδεδεμένος απαραίτητα στο Internet;
 

Μηνύματα
2.734
Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Καινούριο universal remote από την Logitech!!!

Και έχει το ηλίθιο πρόγραμμα που το ρυθμίζεις συνδεδεμένος απαραίτητα στο Internet;
Κατάλαβα......τα σημάδια από την αξιαγάπητη HOL είναι ακόμη νωπά....:cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11:
 



Μηνύματα
1
Reaction score
0
Εντυπώσεις από Harmony 895: Το καλύτερό του είναι ότι έχει θύρα για εκπαίδευση όταν δεν βρίσκει το μοντέλο σου στην βάση δεδομένων. Γιατί ό,τι και να λέγεται, η βάση δεδομένων είναι αρκετά ελλιπής (δεν βρήκα ένα μινι ηχοσύστημα sony, μια παλια crt sony, ενώ ένα aircondition toyotomi επίσης δεν το βρίσκει) Α, δεν έχει επίσης radio tuner cayin. Ε, δεν είναι και λίγα, καθώς δεν είναι και πολύ περισσότερα αυτά που του έδωσα να βρει και τα βρήκε....
Για να λέμε και του στραβού το δίκιο; Με την εκπαίδευση από το original τηλεχηριστήριο, τα βρίσκει όλα, εκτός από το aircondition, όπου αναγνωρίζει μόνο το on/off. Ούτε θερμοκρασίες, ούτε ταχύτητα ανεμιστήρα.

Το άλλο που δεν μου αρέσει είναι ότι δεν είναι και τέρας εργονομίας; Τα play/ pause, stop κλπ είναι πολύ χαμηλά αν θέλεις να το κρατάς με ένα χέρι, ενώ τα κουμπιά στην οθόνη, που μπορούν να προγραμματιστούν είναι μικρά τα αναθεματισμένα...

Τα καλά: Έχει range extender και πιάνει παντού, πίσω απο κλειστά ντουλάπια, κλπ κλπ, είναι πολύ μα πολύ παραμετροποιήσιμο, αν έχεις χρόνο και διάθεση να ασχοληθείς, έχει ωραίο σύστημα που ανάβει η οθόνη μόλις το σηκώσεις και εν τέλει είναι βολικό βρε αδερφέ το σύστημα με τις δραστηριότητες.

Τα ουδέτερα: Έχει μπαταρία λιθίου, που κρατάει 3-4 μέρες με μέτρια χρήση, αν δεν το βάζεις να φορτίζει συνεχώς, έχοντάς το στην θήκη του. Αν αρχίσει η μπαταρία να τα φτύνει... θα δούμε τι θα κάνουμε
 


GTX

Μηνύματα
3.813
Reaction score
39
Να αναφέρω ότι έχω στα χέρια μου για πάνω από ένα μήνα το Harmony one Advanced Remote και είναι έπος, μακράν καλύτερο σε εργονομία και ποιότητα κατασκευής από τον προκάτοχο του. Είναι βελτιωμένο σε πολλά σημέια, όπως η οθόνη, η βάση που φορτίζει που είχε κάποιο πρόβλημα στο προηγούμενο αφού η επαφές ήταν πολύ μικρές και καμιά φορά σου έβγαζε το λάδι για να αρχίσει να φορτίζει, η αυτονομία και η ταχύτητα ανταπόκρισης αφού το μενού του κανούριου είναι μακράν πιο γρήγορο.

Το μόνο αρνητικό που έχω εντοπίσει μέχρι τώρα είναι ότι θέλει λίγο προσοχή στον τρόπο που το ακουμπάς, γιατί καμιά φορά αν το ακουμπήσεις και έχει κλίση, μένει ανοιχτός ο φωτισμός και τελειώνει η μπαταρία.
 



Staff online

  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • n_olympios
    Μαντιναδόρος!
  • spylab
    Shalom

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.595
Μηνύματα
2.867.225
Members
37.936
Νεότερο μέλος
albie
Top