Και η Sony μπαίνει στον χορό...

Y

Yiannis_B

Guest
Γατί στο σακί μου με χαρακτήρισε ο geomiat σε κάποιες μπύρες...μάλλον έχει δίκιο...:drinks:...αλλά ...μόνο ο Skal θα σας τα κάνει τσουρέκια? :D

Reaction score
1.815
Γατί στο σακί μου με χαρακτήρισε ο geomiat σε κάποιες μπύρες...μάλλον έχει δίκιο...:drinks:...αλλά ...μόνο ο Skal θα σας τα κάνει τσουρέκια? :D
Εσύ τουλάχιστον γράφεις σε site που δεν έχει μόνο το server του, αλλά και χιλιάδες μέλη!:roflmao:

Y

Yiannis_B

Guest
Συμπέρασμα:
Περιμένεις το project της SONY για ενεργή ισοστάθμιση χώρου.
Τι να κάνουμε?
"It's a Sony":prankster:
Δεν περιμένω τίποτα από την Sony ως πρωτεργάτη. Με τα λεφτά της κάποια στιγμή θα αγοράσει μια μικρή εταιρεία με μεγάλες ιδέες και θα βγει να ανακοινώσει την νέα της καινοτομία στο room correction, την οποία ως γνήσιος φαφλατάς γιαπωνέζος, θα της δώσει ένα βαρύγδουπο όνομα....κάτι σαν NRIPBICFT-NoRoomIsPerfectButICanFixThat(TM) και τα μυαλά στα κάγκελα! :lol:

Reaction score
1.815
Βρε συ!
Εχω και δουλειά αύριο πρωί πρωί και δε μ' αφήνεις!!:p

Για πες ποιά μικρή εταιρία αγόρασε η Sony και καρπώθηκε τα οφέλη της μέχρι σήμερα?
Μήπως έχει συμβεί το αντίθετο και χρησιμοποιούν οι μικρές εταιρίες τις υλοποιήσεις της Sony, βγάζοντας με κάποιες αλλαγές τα ίδια μηχανάκια, ζητώντας δυσθεώρητα ποσά για απόκτηση?

Reaction score
3.341
Δεν περιμένω τίποτα από την Sony ως πρωτεργάτη. Με τα λεφτά της κάποια στιγμή θα αγοράσει μια μικρή εταιρεία με μεγάλες ιδέες και θα βγει να ανακοινώσει την νέα της καινοτομία στο room correction, την οποία ως γνήσιος φαφλατάς γιαπωνέζος, θα της δώσει ένα βαρύγδουπο όνομα....κάτι σαν NRIPBICFT-NoRoomIsPerfectButICanFixThat(TM) και τα μυαλά στα κάγκελα! :lol:
Μαγκια της να αγορασει την μικρη εταιρεια με την μεγαλη ιδεα !

Ολα απο μια ιδεα ξεκινανε !

Να μην την αντιγραψει ειναι το δυσκολο !

Γιατι ο μικρος που να βρει λεφτα για υποστηριξη και διαφημηση ;

Υπαρχουν και οι ρομαντικοι που παλευουν !

Y

Yiannis_B

Guest
Βρε συ!
Εχω και δουλειά αύριο πρωί πρωί και δε μ' αφήνεις!!:p

Για πες ποιά μικρή εταιρία αγόρασε η Sony και καρπώθηκε τα οφέλη της μέχρι σήμερα?
Μήπως έχει συμβεί το αντίθετο και χρησιμοποιούν οι μικρές εταιρίες τις υλοποιήσεις της Sony, βγάζοντας με κάποιες αλλαγές τα ίδια μηχανάκια, ζητώντας δυσθεώρητα ποσά για απόκτηση?
Άλλες εποχές από τις Trinitron...λίγοι θα έχουν τα μαρούλια και θα αγοράζουν ότι τους γυαλίζει...κάτσε και θα το δούμε...

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
109.374
Sony sony sony sony sony sony sony sony sony sony sony sony sony sony sony sony sony

:p

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
99.573
Πρώτη φορά που κοιτάω με καλό μάτι ανάλογο μηχάνημα. Επειδή φυσικά προέρχεται από μεγάλη εταιρεία.
Κι ας έχω παρελθόν στον επαγγελματικό ήχο. 8-)

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Πρώτη φορά που κοιτάω με καλό μάτι ανάλογο μηχάνημα. Επειδή φυσικά προέρχεται από μεγάλη εταιρεία.
Κι ας έχω παρελθόν στον επαγγελματικό ήχο. 8-)
Ετσι , ο άντρας πρέπει να χει παρελθόν.
Ασε που δεν είσαι χαιεντάς και δεν ξέρεις ν ακούς ...

Y

Yiannis_B

Guest
Και πέσμου για την νέα μόδα που λανσάρεται (DSD).

Π@υτσες μπλέ σε βεραμάν κουτάκια λέω εγώ...- για το DSD.

Για βάλτε κανένα σοβαρό link που μιλά για την ανωτερότητα του DSD...μα πόσο εύπιστοι είστε τελικά στα τερτίπια του marketing...
...o βασικός λόγος για υποστήριξη DSD είναι αυτός, από την mytek...

Absolutely, there is a lot of people who own great SACD collection and may not be excited to have to buy them again through downloads. However- it was a decision of big labels that created this situation, an excellent content ended up on a dead end medium. IMO the whole SACD "perfect" protection scheme greatly contributed to SACD demise as it could not compete with CD as far as owner ripping is concerned.

We do get asked for Ilink DSD support to enable SACD playback but no matter how I look at this the numbers just don't add up. The cost of licensing has been made prohibitive for small companies like our, I'm sorry to say- we'd love to support SACD, it could have been made easy but it is not.

But it's precisely this (death of format) that opens this new avenue for downloads that will happen (unless artificially/legally circumvented). You could not have released SACD with less than $15000 budget. You CAN release the same DSD master files online for virtually NO budget. I think this is an attractive proposition to many small labels who made SACDs with recording already existing and paid for. With limited resources we have to focus on the future.

Regards, Michal
http://www.computeraudiophile.com/f...onversion/mytek-stereo-192-a-5555/index2.html

TGD

Thread Gravedigger
Reaction score
11.055
Το ενδιαφέρον δεν είναι αν η Sony βγάλει DSD DAC. Το ενδιαφέρον είναι η Sony Music να αρχίζει να πουλάει όλο το υλικό που έχει ψηφιοποιήσει σε DSD από παλιές αναλογικές ηχογραφήσεις ως downloads σε λογική τιμή. Τότε θα μιλήσουμε πραγματικά για άνθηση του φορμά.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.635
Members
38.583
Νεότερο μέλος
spirosxeliot