Και η Sony μπαίνει στον χορό...

Reaction score
1.815
Αυτό ακριβώς, είναι το κόκινο πανί "It's a Sony"....δηλαδή ταιβανέζικες μ@λ@κίες από άσχετους σχιστομάτηδες...
Εσύ αναζητάς εισιτήριο για Ιαπωνία έτσι που τα γράφεις!:p
Έχεις επισκευθεί ποτέ κανένα τζαπανέζικο εργοστάσιο και έταιρο ταϊβανέζικο ή κινέζικο ή ακόμα χειρότερα ευρωπαϊκό?:D

Χαλάρωσε βρε!
Και πάρε επιτέλους ένα γυαλί made in Japan με φίλτρα σκουλτζινίου για μεγαλύτερη οξύτητα!:lolsign:

Last edited:

Y

Yiannis_B

Guest
Εγώ δεν συμμετέχω στην κουβέντα, γιατί θέλω να πάω στον Βόλο ήρεμος...:D :roflmao:

ΥΓ 1. Γιάννη μου “εκεί έξω” υπάρχουν άπειρα SACD-Rip... είναι ένας λόγος να προτιμήσει κάποιος Dac που να υποστηρίζει αυτού του τύπου τα αρχεία... δηλαδή θα αμφισβητήσουμε την ποιότητα αναπαραγωγής αυτών...

ΥΓ 2. Γιάννη άλλαξε γυαλιά γιατί δεν μπορώ να σε πάρω στα σοβαρά...:p :laugh:
Δεν χρειάζεται να με πάρεις σοβαρά. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ αλλά δεν βλέπω και κανέναν άλλο να είναι...;)

H Sony ήταν πρωτεργάτης του SACD...αυτό μόνο σκέψου για να ψιλιαστείς τι παίζει...

Θυμήθηκε η SONY μετά από μια πενταετία να βάλει όρους και trademarks σε ένα παιχνίδι που δεν της ανήκει...

Αυτό είναι το καλό με τα άυλα μέσα... ΞΑΝΑ... SONY KISS MY ASS!

Reaction score
3.341
Εαν περα απο ταξιδι αναψυχης
Υπαρχει και factory tour ...
Θελω να δηλωσω συμμετοχη !!!
:)

Reaction score
3.341
Δεν χρειάζεται να με πάρεις σοβαρά. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ αλλά δεν βλέπω και κανέναν άλλο να είναι...;)

H Sony ήταν πρωτεργάτης του SACD...αυτό μόνο σκέψου για να ψιλιαστείς τι παίζει...

Θυμήθηκε η SONY μετά από μια πενταετία να βάλει όρους και trademarks σε ένα παιχνίδι που δεν της ανήκει...

Αυτό είναι το καλό με τα άυλα μέσα... ΞΑΝΑ... SONY KISS MY ASS!

Johnny be good tonight :)

Y

Yiannis_B

Guest
Μέχρι και την metric θα προτιμούσα απέναντι σε μια Sony συσκευή...:roflmao:

Που είστε ρε! Δεν σας βλέπω από κάτω, γαμ@ την νέα παντόφλα-πλατφόρμα σας...

Reaction score
677
ΔΕΝ θέλω να χαλαρώσω...είμαι σε αγωνιστική - ταξική πάλη απέναντι σε κούφιες πολυεθνικές! :fuckyou:
Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς !!!
Σχετικά με τι Sony δεν θα διαφωνίσω. Παιζει και αυτή το παιχνίδι της και μάλιστα χοντρά. (Αν και κατά καιρούς εβγαλε και βγάζει κάποια εξαιρετικά μηχανάκια για τα λεφτά τους). Αυτό ομως δεν αναιρεί το γεγονός ότι έχει νοοτροπία πολυεθνικής.
Το dsd όμως τι φταίει;;

Y

Yiannis_B

Guest
Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς !!!
Σχετικά με τι Sony δεν θα διαφωνίσω. Παιζει και αυτή το παιχνίδι της και μάλιστα χοντρά. (Αν και κατά καιρούς εβγαλε και βγάζει κάποια εξαιρετικά μηχανάκια για τα λεφτά τους). Αυτό ομως δεν αναιρεί το γεγονός ότι έχει νοοτροπία πολυεθνικής.
Το dsd όμως τι φταίει;;
Δεν χρειαζόμαστε νέα formats...το αυτάκι μας δεν πρόκειται να μεγαλώσει-τουλάχιστον στα επόμενα χρόνια...τα 24/96 αν έχουν από πίσω τους σοβαρές παραγωγές, είναι το όριο. My two cents.

Y

Yiannis_B

Guest
Αντί να βάλει η Sony τα τεμπελόσκυλα τους μηχανικούς της να αναπτύξουν σοβαρούς αλγορίθμους room correction, ασχολούνται με τους πιτσιρικάδες που θα δουν μεγαλύτερη δειγματοληψία με το DSD και θα ψαρώσουν! -όπως θα ψάρωναν με 16-πύρηνους επεξεργαστές που δουλεύουν στα 20GHz....ΡΕ ΟΥΣΤ!

Reaction score
677
Αντί να βάλει η Sony τα τεμπελόσκυλα τους μηχανικούς της να αναπτύξουν σοβαρούς αλγορίθμους room correction, ασχολούνται με τους πιτσιρικάδες που θα δουν μεγαλύτερη δειγματοληψία με το DSD και θα ψαρώσουν! ΡΕ ΟΥΣΤ!
Αν και δυστυχώς εχω περάσει προ πολλού την ηλικία του πιτσιρικά το εκλαμβάνω ως .... Κοπλιμέντο !!!!;)

Reaction score
1.815
Εαν περα απο ταξιδι αναψυχης
Υπαρχει και factory tour ...
Θελω να δηλωσω συμμετοχη !!!
:)
To πρόγραμμα έχει ως εξής:
Μετά το factory tour, και εφ' όσον δηλώσεις συμμετοχή, πας σε bar για karaoke night... σαν αυτό!

Μην το βλέπεις άδειο, σκέψου το όταν γεμίσει ...τεχνολογία!!:D

Reaction score
1.815
Αντί να βάλει η Sony τα τεμπελόσκυλα τους μηχανικούς της να αναπτύξουν σοβαρούς αλγορίθμους room correction...
Γιατί βρε πουλάκι μου δεν παίρνεις μια metric να ησυχάσεις κι εσύ κι εμείς??

Y

Yiannis_B

Guest
Γιατί βρε πουλάκι μου δεν παίρνεις μια metric να ησυχάσεις κι εσύ κι εμείς??
Αν ήταν σοβαρή η metric σε αυτό το θέμα, δεν θα χρειαζόταν ο Χατζηστάμου να τρέχει σαν τον Βέγγο....;)

Reaction score
3.341
Ενας ενισχυτης με dac , απλο ομορφο και ΤΣΑΜΠΑ ας μην το αγορασετε ποτε !
Ειμαι σιγουρος οτι θα το αγορασουν χιλιαδες .
Και θα το ευχαριστιθουν οι περισσοτεροι απο αυτους .
Και ναι ειναι SONY και ναι δεν κανει μια περιουσια !
Και ναι παιζει και dsd αφου ειναι τις μοδος τι να κανουμε !
Για τον χομπιστα ειναι μια χαρα μηχανημα δεν του λειπει
Τπτ
Αααα ξεχασα ειναι και ενισχυτης
Θα το ξαναπω !
Ααααααα δεν κανει 3000€

Reaction score
1.815
Αν ήταν σοβαρή η metric σε αυτό το θέμα, δεν θα χρειαζόταν ο Χατζηστάμου να τρέχει σαν τον Βέγγο....;)
Η Metric μια χαρά προϊόν είναι, μόνο που απευθύνεται σε επαγγελματίες.
Ο Χατζηστάμου τρέχει σαν το Βέγγο... γιατί προτίνει λάθος προϊόν σε πελάτες, που δεν πρόκειτε ποτέ να ακούσουν το αποτέλεσμα που ένας μαστεράς μπορεί να καταφέρει, με τη συγκεκριμένη υλοποίηση.

Συμπέρασμα:
Περιμένεις το project της SONY για ενεργή ισοστάθμιση χώρου.
Τι να κάνουμε?
"It's a Sony":prankster:

Last edited:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.635
Members
38.583
Νεότερο μέλος
spirosxeliot