Και τελικα τι;

Τι απ'ολα;

• Windows Mobile

Votes: 14 25,5%
  • iPhone

Votes: 21 38,2%
  • Symbian

Votes: 11 20,0%
  • Αλλο

Votes: 9 16,4%

• Total voters
    55
Reaction score
175
Οι συσκευες τωρα πια κανουν τα παντα ολα :137:.
Αρκετοι ομως απο εμας κατα καιρους εχουμε δωσει αρκετα ευρω για μια συσκευη που τελικα εχουμε μονο για να μιλαμε. Και ολες οι αλλες ευκολιες που πανε;

Σε αυτο το θεμα θελω να ξεσπασουμε για να δουμε ποσοι τελικα ειμαστε και ποιοι.

Για περαστε λοιπον και πειτε μας τι, αλλα και γιατι;

Reaction score
2
Μιας και έχω δοκιμάσει και τα 3 παραπάνω θεωρώ πως δεν έχω βρει μέχρι τώρα κάτι καλύτερο και ταχύτερο από το iPhone.Ειδικά σε θέματα mobile internet το τηλέφωνο είναι κυριολεκτικά ότι καλύτερο έχω βάλει στην τσέπη μου τα τελευταία 4 χρόνια.

Επίσης θα ήθελα να δοκιμάσω και το Android αλλά κάτι μου λέει πως από εδώ και στο εξης ότι έχω στην τσέπη μου θα έχει ένα μήλο πάνω του...

Reaction score
1
Απάντηση: Και τελικα τι;

Aπο το 2003 χρηστης Symbian (το θυμαστε το Nokia 7650????), απολυτα ευχαριστημενος απο το λειτουργικο και ειχα φτασει σε σημειο να λεω οτι μετα τα smartphones δεν θα μπορουσα να αγορασω κατι αλλο.

Τον Δεκεμβριο εκατσε μια καλη ευκαιρια και πηρα το iPhone, το οποιο δεν το ηθελα λογω φτωχων δυνατοτητων και τσουχτερης τιμης. Επειδη ομως ηθελα να αλλαξω το Ν95 κατεληξα με μολις €150 στο iPhone 2G.

Εκανα λοιπον τις απαραιτητες θυσιες και επαθα πλακα με το interface του αλλα και την ταχυτητα στο mobile internet και ειμαι μια χαρα.
Με την 1η ευκακρια περιμενω την δοκιμη μιας συσκευης με Android για να εχω ετσι πληρη αποψη.

Βλεπω οτι ο πολεμος στην δημοσκοπηση καλα κρατει! Πεφτουν κορμια.......

Reaction score
164

Τα WM δεν τα χωνεύω γιατί είναι δύσχρηστα και γιατί χρειάζονται απαραίτητα γραφίδα.
Το iPhone δεν το χωνεύω γιατί δεν αντέχω την υπεροψία της Apple (δεν βάζω copy-paste, δεν βάζω Ελληνικά) και γιατί είναι τούβλο.
Ξαναγύρισα στο Symbian με το 5800 και ήταν μια ευχάριστη έκπληξη η ευχρηστία του...

Reaction score
175

Τα WM δεν τα χωνεύω γιατί είναι δύσχρηστα και γιατί χρειάζονται απαραίτητα γραφίδα.
Μη βαλεις στοιχημα με τιποτα.

Reaction score
11
Που είσαι ρε Diabolical???

Μας περάσαν τα Windows mobile!!!!

:142::142:
Διατάξτε! :142:

Δεν με χρειάζεστε εμένα το iphonι θα σκίσει πάλι, όταν ξεπεραστεί σε καμιά 20αρια χρόνια ξαναψηφίζουμε...:142:

Reaction score
0
Το κινητό το έχω μόνο για να μιλάω, γιαυτό και ζήτημα είναι να κοστίζει 30-40 ευρώ.

Από αυτά που έχω δει όμως, το iphone πιστεύω ότι είναι πραγματική επανάσταση στην επικοινωνία.

Reaction score
2
Μη βαλεις στοιχημα με τιποτα.
Μην ξεχνάς όμως ότι το iphone σχεδιάστηκε εξ'ολοκλήρου με γνώμονα την ύψιστη ευχρηστία και με μόνα input devices τα ανθρώπινα δάχτυλα.Είναι τυχαίο το ότι όλες οι συσκευές wm έρχονται μαζί με γραφίδα?Δεν αντιλέγω πως γίνεται κάποια προσπάθεια να αλλάξει το intarface που έχουν τα wm.Αλλά οι third party εφαρμογές τους?Η πλειοψηφία τους είναι για χρήση με γραφίδα!Ενώ στο iphone ΟΛΕΣ σχεδιαστηκαν για ανθρώπινο δάχτυλο.

Αλήθεια εσύ ποιά συσκευή έχεις από περιέργεια?

Δεν με χρειάζεστε εμένα το iphonι θα σκίσει πάλι, όταν ξεπεραστεί σε καμιά 20αρια χρόνια ξαναψηφίζουμε...
:142::142:

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Re: Και τελικα τι;

To Full HD ή το HD ready?

:142:

Ωραία συσκευή φαίνεται από το λίγο που την έχω πιάσει στα χέρια μου.Ειδικά η οθόνη είναι τεράστια και βολεύει σε όλα!Αν έπαιρνα ξανά wm το HD θα έπαιρνα.Παρ'ολα αυτά δεν έχω ακόμα εντυπωσιαστεί από οτιδήποτε δεν έχει πάνω του το μήλο.

Φίλε Vertigo πάντως αν δεν το έχεις κάνει ήδη δώσε μια ευκαιρία στο iPhone.Και windows mobilάς ήμουν.Αλλά όταν έπιασα το αιφόνι στα χέρια κόλλησε πάνω τους.Σαν να μου έλεγε αγόρασε με και θα δεις,αξίζω τον κόπο!!Και τελικά όντως, άξιζε τον κόπο.

Reaction score
0
Απο 5 - 6 χρόνια πρίν, ακούω τους φίλους μου, να κακολογούν τα symbian κινητά μου, λόγω της Δυσχρηστίας τους. Έχουν περάσει απο τα χέρια μου.: Nokia 7650, Sonyericsson P800, nokia N72 μέχρι τώρα που έχω Nokia n81. Εγώ αντιλέγω.!! Τα βρίσκω ακόμα και σήμερα ίσως τον καλύτερο συδυασμό πολιμορφικότητας, αξιοπιστίας, ταχύτητας. Τα κινητά αυτά κάνουν σχεδόν τα πάντα... γιατί..?? η symbian γλώσα είναι open-source και έχουν γεμίσει παντού προγραμματάκια που κάνουν θάυματα...
Να φανταστείτε, προχτές βρήκα τα windows 3.1 μαζί με το Dos της εποχής, για symbian.!!! Και άλλα χίλια μύρια πράματα...

Υπάρχει κάτι όμως που δεν το ξεπερνάει τίποτα.... ΤΟ ΜΗΛΟ.!
Δυστυχώς για κάποιους σαν εμάς η τιμή του είναι απαγορευτική, και δεν μπορούμε να το δοκιμάσουμε, ούτε καν να το δαγκόσουμε. Τα σύν του έχουν πεί οι παραπάνω φίλοι μας....:107:
Αρνητικά δεν υπάρχουν....:136:

Reaction score
5
Από Nokia Communicator 9500 πέρασα σε E90, και τελικά μέσω TytnII σε HD.
Όλα καλά, η Nokia έχασε το δρόμο της στους communicators με το E90, ενώ η HTC βρήκε την ωριμότητα των WM με το HD.
Το iphone σε κλειδώνει στο software της Apple. iTunes, DRM και τέτοια...

Reaction score
1

H HTC εχει εξελιχθει παρα πολυ και ευτυχως και οι συσκευες της ειναι ποιοτικες. Το ξερετε οτι ανακοινωσε συσκευη με επεξεργαστη 1 GHz? Δεν ειναι τυχαιο αλλωστε οτι το Android της Google ζει και αναπνεει σε συσκευη κατασκευασμενη απο την HTC.

Οσο για το iPhone το DRM το εχουμε ξεπερασει εδω και χρονια και η Apple το σταματησε, το iTunes το συνηθησαμε, ενω η κυκλοφορια του iPhone 3.0 δινει την ευκαιρια στους developers για την δημιουργια διαφορων εφαρμογων. Να βελτιωθει λιγο και σε επιπεδο hardware γιατι οι Ευρωπαιοι ειναι καλομαθημενοι και οι Ιαπωνες εχουν μεγαλυτερες απαιτησεις (το iPhone παει χαλια σε πωλησεις εκει).

Reaction score
63

iphone και ξερό ψωμί. Όσα winphone και symbian έσω δοκιμάσει, έχω συχτιριάσει την ώρα και τη στιγμή!!!

Reaction score
0

Είμαι κάτοχος του Nokia N95 8Gb και πιστεύω πως είναι από τις καλύτερες συσκευές που υπάρχουν. Του έχω εγκαταστήσει απίθανες εφαρμογές (όρεξη να έχεις να σου δείχνω), παιχνίδια με πολύ καλά γραφικά, GPS (Garmin) με φωνητική καθοδηγηση στα Ελληνικά κ.α.
Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος γιατί μπορώ να χρησιμοποιήσω την συσκευή μου σαν εξωτερικό σκληρό δίσκο (Copy/Paste) σε κάθε pc (Win/Linux/Mac) και χαίρομαι που το Symbian μου δίνει την ελευθερία να πειράξω τα πάντα μέσα στην συσκευή μου..

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.530
Members
38.710
Νεότερο μέλος
stavros.vatistas