Και τελικα τι;

Τι απ'ολα;

• Windows Mobile

Votes: 14 25,5%
  • iPhone

Votes: 21 38,2%
  • Symbian

Votes: 11 20,0%
  • Αλλο

Votes: 9 16,4%

• Total voters
    55
Reaction score
3
Απάντηση: Και τελικα τι;

Έχουμε και λέμε:
HTC το HD αλλά και ένα iPhone.
Και θα μου πεις που τι ψηφίζεις;
Μμμμμ ναι, λέω WindowsMobile, αφού έτσι και αλλιώς αυτό θα λειτουργώ περισσότερο, το άλλο βλέπω να το "κάνω δώρο" στην κυρία μου.

Reaction score
175

Έχουμε και λέμε:
HTC το HD αλλά και ένα iPhone.
Και θα μου πεις που τι ψηφίζεις;
Μμμμμ ναι, λέω WindowsMobile, αφού έτσι και αλλιώς αυτό θα λειτουργώ περισσότερο, το άλλο βλέπω να το "κάνω δώρο" στην κυρία μου.
Ελα κι εσυ στο σεμιναριο λοιπον :136:

Reaction score
3

Μέσα Γέρο του, ιδιαίτερα εάν έχει καλό "μπουφέ":116:

Reaction score
0

Εγώ παιδιά ψηφίζω iPhone. Το τηλέφωνο αυτό είναι απο μόνο του επανάσταση. Τι να αρχίσουμε να λέμε, για τα 50000 apps, για την ευχρηστία του, για το πραγματικό σερφάρισμα στο internet, για τα απίστευτα γραφικά στα παίχνίδια, για το GPS ή για το ένα και μοναδικό σε λειτουργικότητα και απόδοση ήχου iPod που ενσωματώνει; Οτι βγάζει η Apple φέρνει καταιγίδα εξελήξεων, βλέπε windows vista - τηλέφωνα και mp3 players. Ολα τα προηγούμενα προσπάθησαν να αντιγράψουν την Apple. Vista like MacOs X, Mobiles like iPhone & MP3's like iPod. Ολα θέλουν να μοιάσουν, τι να πω, τι να πω...

Reaction score
13

Έχω δοκιμάσει και Wm και Iphone (κατέχω και τα 2). Το iphone απλά είναι πολύ μακριά. Εύχρηστο και βολικό (σε αναμονή για το νέο Os που θα υποστηρίζει επιτέλους ελληνικά!) με ωραία και χρήσιμα utilities. Και το κυριότερο : επειδή (σχεδόν) όλες οι εφαρμογές που κυκλοφορούν βασίζονται στο αναπτυξιακό της Apple έχουν κοινά components που είναι εύκολα και βολικά στον χειρισμό και έτσι δεν χρειάζεσαι manual για να τις δουλέψεις. Και αυτό το accelerometer είναι όλα τα λεφτά για για εφαρμογές με χειρισμό.... από το μέλλον!

Reaction score
0
παιδία είμαι μεταξύ του iphone και του OMNIA 2. Φοβάμαι όμως το λειτουργικό μη με μπερδέψει. Εχω συνηθήσει να χρησιμοποιω symbian. Τι λέτε?

Reaction score
1

Μόλις ψήφισα.....
Και ψήφισα: άλλο = Maemo!!!
Άν και δεν τα έχω επεξεργαστεί όλα....πιστεύω πως τα windows mobile είναι πολύ καλά....τα symbian όπου και έχω είναι αρκετά καλά και τα iphone είναι μέτρια ως και μαλ..κια... Τώρα για τα maemo τα οποία έχει ο Γιάννης...πιστεύω πως είναι σαν τα windows απλά με καλύτερη εφαρμογή.. δηλαδή δεν θα χρειαζόμαστε συνεχώς την γραφίδα... Σωστά Γιάννη;;:121:

Reaction score
51

Άν και δεν τα έχω επεξεργαστεί όλα....πιστεύω πως τα windows mobile είναι πολύ καλά....τα symbian όπου και έχω είναι αρκετά καλά και τα iphone είναι μέτρια ως και μαλ..κια... Τώρα για τα maemo τα οποία έχει ο Γιάννης...πιστεύω πως είναι σαν τα windows απλά με καλύτερη εφαρμογή.. δηλαδή δεν θα χρειαζόμαστε συνεχώς την γραφίδα... Σωστά Γιάννη;;:121:

Βασικά δεν χρειάστηκα γραφίδα σε καμία περίπτωση.
Μάλλον εγκυκλοπαιδικοί είναι οι λόγοι για να χρησιμοποιήσεις γραφίδα στο Ν900 και το maemo (προσεχώς....meego) :126:

Reaction score
0

S60 3d νοκια ν82 ν96 χακ και δε μασας? Και απεριοριστο ιντερνετ απεριοριστο download χωρις να πληρωνο ουτε 1 ευρουλακι?

Reaction score
15.469
ρε παιδια τι γινετε με τα κινητα παντοφλες ?
μια φορα αναζητουσαμε το μικρο κι ευχρηστο....τωρα ψαχνουμε τι ?
τη μεγαλη εικονα στο κινητο?

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
100.170
Απάντηση: Re: Και τελικα τι;

ρε παιδια τι γινετε με τα κινητα παντοφλες ?
μια φορα αναζητουσαμε το μικρο κι ευχρηστο....τωρα ψαχνουμε τι ?
τη μεγαλη εικονα στο κινητο?
Από τη στιγμή που δημιουργήθηκε η κατηγορία smart phones, χρειάζεται ένα minimum μέγεθος για να ικανοποιηθούν οι έξτρα απαιτήσεις (browsing, email, apps, photos Κλπ), που συνήθως είναι όλο οθόνη.
Όποιος θέλει μόνο τηλέφωνο υπάρχουν πολλές καλές, φτηνές και ...μικρές λύσεις. :107:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.531
Members
38.710
Νεότερο μέλος
stavros.vatistas