Manos58
εγχειρισμένη
- Reaction score
- 12.843
Απάντηση: Και το όνομα αυτής…
Και γιατις δηλαδης
Και γιατις δηλαδης
δε με λες ρε χαμένε, έτσι καθόσουν και άκουγες τα κορνίδια? και τι θες να πεις δηλαδή, πως σε άρεσαν κιόλας? :143::135::143::135:
...…
Είναι πολύ όμορφο πλάσμα, και κατασκευασμένη με τρόπο που θα κάνει να κοκκινίσουν από ντροπή όλες οι άλλες της κατηγορίας της. Σε ποια κατηγορία ανήκει; Στην κορυφή.
Κουλάρετε ρε παιδγιά, μου απέσπασαν υπόσχεση να μην πω περισσότερα. Τί να κάνω κι εγώ...Καποιοι ξερετε πραγματα και δεν τα μοιραζεστε με τους αλλους.
Αν πρεπει να κρατηθει σε χαμηλους τονους το θεμα καλως,αλλοιως αει σταδιαλα που λεει και καποια ψυχη εδω μεσα.
Μόνο εσύ δεν φταίς! :136:Κουλάρετε ρε παιδγιά, μου απέσπασαν υπόσχεση να μην πω περισσότερα. Τί να κάνω κι εγώ...
Είσαι μια παλιοκουτσομπόλα εσύ...τωρα μολις εμαθα!!!!!!!
Βλάση εγώ δεν θέλω, να με συμπαθάει ο πατριώτης μου.Σελω και γωωωωωωωωωωωωω.........:143::143:
να ακουσωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!...........
Αργοτερα παντως θελω αποκλειστικοτητα για της ηχητικες αποδρασεις.........αλλοιως θα αρχισω να ξερναω πραματα!!!!!!!!
Μεγαλύτερη ανάγκη από το ΄΄όνομα αυτής΄΄ θα είναι να βρεθεί το όνομα εκείνης της συζύγου που θα τη δεχθεί αγόγγυστα στο σπίτι...:612:… άγνωστο προς το παρόν...
Καλή της τύχη!