Και τριτη κυκλοφορια απο την HOLLYWOOD!!!

TED

Reaction score
1
Το ειδα το Σαββατο στο fnac και απορησα γι' αυτο και το αναφερω.Η εν λογω εταιρεια λοιπον κυκλοφορησε σε blu ray την ταινια "Η ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ", με τους J.Statham και R.Liotta,ακολουθωντας την τακτικη της με το ελληνικο εξωφυλλο και τους ελλ.υποτιτλους.
Οφειλω να πω οτι εχει βαλει τα γυαλια,σε ολες τις αλλες ελληνικες εταιρειες που σφυριζουν αδιαφορα,αν και δεν εχω δει καμμια ταινια απο τις τρεις για να εχω αποψη για την ποιοτητα των transfers.

Reaction score
6
Απάντηση: Και τριτη κυκλοφορια απο την HOLLYWOOD!!!

Είναι να μην απορείς…
Σε κανένα videoclub εχει δει κανεις κάποιους από τους τρεις τιτλους της Hollywood να μας πει λεπτομέρειες για την ποιότητα της εικονας – ηχου;

Αρε audio visual που αγόρασες την Προοπτική απλως για να μην έχεις αγχος να κανεις τίποτα…

Reaction score
62
Re: Απάντηση: Και τριτη κυκλοφορια απο την HOLLYWOOD!!!

Είναι να μην απορείς…
Σε κανένα videoclub εχει δει κανεις κάποιους από τους τρεις τιτλους της Hollywood να μας πει λεπτομέρειες για την ποιότητα της εικονας – ηχου;

Αρε audio visual που αγόρασες την Προοπτική απλως για να μην έχεις αγχος να κανεις τίποτα…
Έχω ακούσει ότι και τα 3 έχουν πολύ καλή εικόνα...

Reaction score
0
Exω νοικιάσει και εχω δει αυτήν την ταινία του του Ντε Παλμα και είχε πολύ καλή εικόνα και ασυμπίεστο ήχο!!!

Reaction score
62
Λέω να ξαναστείλω mail στην ODEON, να της πω "τώρα που τελείωσε ο πόλεμος, που υποτίθεται περιμένατε να τελειώσει για να βγάλετε ταινία, γιατί δεν έχουμε δει ακόμα τίποτα??"
Αν και ξέρω την απάντηση:
Θα θέλουν να δουν τι θα γίνει με το HD-VMD. Πρώτα και μετά θα βγάλουν...:141::141::141:

Reaction score
59
Λέω να ξαναστείλω mail στην ODEON, να της πω "τώρα που τελείωσε ο πόλεμος, που υποτίθεται περιμένατε να τελειώσει για να βγάλετε ταινία, γιατί δεν έχουμε δει ακόμα τίποτα??"
Αν και ξέρω την απάντηση:
Θα θέλουν να δουν τι θα γίνει με το HD-VMD. Πρώτα και μετά θα βγάλουν...:141::141::141:
Moνο στην ΟDEON ??

Kαι στην AUDIOVISUAL η οποια κοιμαται μεχρι στιγμης !!! :141:

Reaction score
59
Θα δειτε οτι στο τελος θα βγαλει και η ΣΠΕΝΤΖΟΣ πριν απο την AUDIOVISUAL !!!!

Reaction score
49
Απάντηση: Και τριτη κυκλοφορια απο την HOLLYWOOD!!!

Όποιος μπορεί, ας αναφέρει τους τίτλους των ταινιών για να ελέγξω στο videoclub μου!!

Reaction score
0
Πάντως στο VC στο οποίο νοικιάζω, στα ΒΑΠ, μου λένε "δεν ζητάει ακόμα κανένας....αντε ενας-δυό" ειναι νωρις ακόμα. Σκεφτείτε πως όλοι οι 10-12 τίτλοι BR που υπάρχουν στα ράφια του ειναι για.....ενοικίαση βδομάδας (1,8ε)!!!!

Reaction score
59
1) Η πολιορκία - IN THE NAME OF THE KING : DUNGEON SIEGE

2) Εν ψυχρώ - REDACTED

3) Ακραίες καταστάσεις - THE AIR I BREATHE

Reaction score
59
Re: Απάντηση: Re: Και τριτη κυκλοφορια απο την HOLLYWOOD!!!

Δημήτρη, η Hollywood είναι η Σπέντζος
OXI !!!!

Eιναι αλλη εταιρεια !!!

Αν δεις και στις παρουσιασεις του dvdland τις ξεχωριζει !!!!

Εχουν εξαλλου και διαφορετικα φυλλαδια στα videoclubs !!

Reaction score
62
Re: Απάντηση: Re: Και τριτη κυκλοφορια απο την HOLLYWOOD!!!

OXI !!!!

Eιναι αλλη εταιρεια !!!

Αν δεις και στις παρουσιασεις του dvdland τις ξεχωριζει !!!!

Εχουν εξαλλου και διαφορετικα φυλλαδια στα videoclubs !!
Όντως!!

Reaction score
59
Kι ομως συνονοματε την πατησαμε και οι 2 .

Ο λαγωνικο ο ανδρεας το εψαξε και ιδου τα αποτελεσματα της ερευνας του !!!

Η παρουσία μας στο χώρο του θεάματος από το 1983 μας γέμισε πολύτιμη εμπειρία.

Πάντα πρωτοπόροι, επεκταθήκαμε εκτός των ελληνικών συνόρων από το 1992.

Το 1995 δημιουργήσαμε την Σπέντζος βιντεοτηλεοπτική και στην οκτάχρονη πετυχημένη πορεία μας δώσαμε δείγματα συνέπειας και επαγγελματικότητας.

Το 2003 δημιουργούμε την Hollywood Entertainment Cine - Video - TV και σε συνεργασία με την Σπέντζος Φιλμ Α.Ε. μπαίνουμε δυναμικά και στο χώρο του κινηματογράφου με ταινίες.

http://www.hollywoodent.gr/index.php?section=about

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.519
Νεότερο μέλος
gperdik