Κακές διαφημίσεις

melina

Cargo 200
Reaction score
45.396
Re: Απάντηση: Κακές διαφημίσεις!

Ε,ρε και να κάνει κανά μπαμ και να μην ξαναδοαφημιστεί το jumbo.Θα πηδάνε απο τα παράθυρα στις διαφημιστικες και τα ΜΜΕ..
Δεν τους παίρνει τους ίδιους, οι πωλήσεις θα κάνουν ένα απίστευτο βύθισμα.
Κυρίως λόγω έντονης εποχικότητας αλλά και λόγω του ότι πουλάνε στην ουσία 'χύδην' (δηλαδή δεν ψάχνεις στα παιδικά παιχνίδια κάποια συγκεκριμένη μάρκα στην οποία σαν πελάτης είσαι αφοσιωμένος) η στρατηγική που ακολουθούν η μόνη ενδεδειγμένη και αποτελεσματική. Συνεχής έντονη διαφήμιση, αλλαγή διαφημιστικού θέματος για ανανέωση στην αρχή κάθε θεματικής περιόδου (πάσχα, απόκριες, άνοιγμα σχολείων, καλοκαιρινές διακοπές, γιορτές χριστουγέννων), έντονα προκλητικό μήνυμα. 2% επί του τζίρου δεν είναι καθόλου μικρό ποσό για διαφήμιση. Και βέβαια βλέπουν το αποτέλεσμα της στρατηγικής και δεν έχουν λόγο να αλλάξουν κάτι. Ισα-ισα που αν σταματήσουν ή 'κόψουν' θα 'κόψουν' και οι πωλήσεις.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.427
Απάντηση: Κακές διαφημίσεις!

Βασίλη τα ξέρω αυτά,από διαφημιστική εταιρία.
(Η προηγούμενη ατάκα μου είναι,παραφρασμένη,από δήλωση στελέχους της εν λόγω διαφημιστικής)

Reaction score
1.434
η τελευται τησ hol που διαφημίζει την Hol tv././/....εκνευριστική!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Η πιο ηλιθια και συχαμερη αυτη η προσφατη του Σεφερλη που ως τραβεστι διαφημιζει...δεν θελω να θυμαμαι καν τι!

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494
Δεν εχει παρα μερικες ωρες που ειναι στον "αερα" και ηδη μιλανε γι' αυτη. Εγινε ηδη viral.
Επιτυχια ουανς μορ.

Πιο πανω οι κκ Μελινας και Στριφτος εχουν θεσει αριστα το θεμα.
Εγω απλως να προσθεσω πως τα media shops περιμενουν πως και πως καθε σεζόν, το media plan των Jumbo. Οοοοοολοι οι υπολοιποι πελατες παιρνουν αυτο που περισσευει απο τα Jumbo. Αυτο τα λεει ολα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll