Κακή συμπεριφορά αντιπροσωπου σε service ενισχυτή.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.930
Τι είναι πια αυτό το ανταλλακτικό και δεν γίνεται να διορθωθεί. Υπάρχει σήμερα τέτοια περίπτωση?

Και εγώ κάποτε αντιμετώπισα κάτι παρόμοιο και τελικά η διόρθωση ήταν θέμα ολίγων λεπτών....

Πρόβλημα????

Reaction score
16
Πολύ μπλα μπλα και νόημα μηδέν (απο τον κάτοχο του ενισχυτή) ............κουράστηκα!!!!!
Συμφωνώ ως κάτοχος του ενισχυτή. Κι εγώ κουράστηκα. Ευχαριστώ για τις προτάσεις σας και την βοήθεια σας. Ας το σταματήσουμε εδώ. Και συγνώμη για το νήμα. Αν υπάρχει εξέλιξη θα σας ενημερώσω. Αν κάποιοι θέλουν όνομα δεν θα δώσω εδω τουλάχιστον όχι ακόμα.

Reaction score
3.416
Έτσι...άρα ο τυπάς πολύ σωστά πόνταρε στο ότι δεν θα τον δώσεις γιατί 'δεν είσαι και κάνα καρφί'.

Reaction score
12.031
Πολύ μπλα μπλα και νόημα μηδέν (απο τον κάτοχο του ενισχυτή) ............κουράστηκα!!!!!
Αχρείαστο το σχόλιό σου. Άμα δε σ' αρέσει, μην ξαναμπεις στο νήμα και άσε εμείς που ενδιαφερόμαστε να συμμετέχουμε.

Reaction score
3.893
Πολύ φοβάμαι ότι ο ενισχυτής πουλήθηκε σε κάποιον αλλο από τον ίδιο τον αντιπρόσωπο.
Έχει ξανασυμβεί.
Κάποια στιγμή θα πει ότι δεν τον βρίσκει στην αποθήκη του και ότι είναι πολύ πιθανόν να τον έκλεψαν.
Θα λυπηθεί πολυ, όμως αυτά συμβαίνουν

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
84.626
πλάκα πλάκα...πριν κατέβεις Αθήνα ντεμέκ για να τον πάρεις....κάνε του μια κλήση στο βάιμπερ να τον δεις ότι ζει...

Reaction score
3.086
Ρε πες μας ποιος είναι , αν δεν μπορείς να πας εσύ να πάει κάποιος από εμάς να το πάρουμε το μεκανακι.
Και στο στέλνουμε με ΚΤΕΛ και δώρο 1 κιλό μοσχάρι

Reaction score
1.416
Και στο στέλνουμε με ΚΤΕΛ
Με αμάξι , όλο και κάποιος θα ανέβει προς τα πάνω για Χριστούγεννα. Θα στον φέρουμε σπίτι , πρέπει να ξέρουμε από που θα τον ζητήσουμε όμως.
φοβάμαι ότι ο ενισχυτής πουλήθηκε
και εγώ αυτό πιστεύω , δεν υπάρχει μηχάνημα ή μάλλον υπάρχει αλλά όχι εκεί που νομίζεις.
Τώρα σοβαρά , σου έδωσε κάποιο έγγραφο ότι παρέλαβε ; Έχεις κάποιο αποδεικτικό ;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.880
Members
38.626
Νεότερο μέλος
silvain