- Reaction score
- 78.590
Διαλέξτε:
1.
2.
:142:
1.

2.

:142:
Μπορείς να μας δώσεις ένα-δυο παραδείγματα μήπως βγάλουμε άκρη?Εδω και τρεις ημερες μπορω να μπω μονο μεσω internet explorer.
Στο μεταξυ δεν ξερω αν υπαρχει ιος στο σαιτ αλλα απο λινκ σε σελιδες με ιους ειναι γεματο.
Τεσσερις σελιδες λινκ μου εχει αποριψει μεχρι τωρα το Nod32 με διαφορους ιους.
Ισως αυτο να παιζει καποιο ρολο.
Και επειδή πιθανόν να παρεξηγηθεί η ερώτησή μου, προφανώς δεν έχει απολύτως καμμία ειρωνική διάθεση. Ζητώ απλά τη βοήθειά σας.Μπορείς να μας δώσεις ένα-δυο παραδείγματα μήπως βγάλουμε άκρη?
Το επιβεβαιώνω με chrome και μόλις σήμερα το μεσημέρι κατάφερα και μπήκαΚαλημερα
παλι κακοβουλο προγραμα απο chrome και mozila
Προειδοποίηση- η επίσκεψη σε αυτόν τον ιστότοπο μπορεί να προκαλέσει ζημία στον υπολογιστή σας!
Μηπως να αλλαξεις εσυ browser ?Βρε παιδιά για δοκιμάστε με IE, εμένα δεν μου βγάζει κάτι με ie 9.
Sorry αλλα μολις τωρα το ειδα αυτο. Δεν θα το ειχα δει ποτε αν δεν ειχε κανει παλι την εμφανιση του το γνωστο μυνημα περι κακοβουλου λογισμικου (αραγε υπαρχει καποιος ευκολος τροπος να στελνει το φορουμ notifications οταν υπαρχουν απαντησεις σε νηματα που παρακολουθουμε?).Μπορείς να μας δώσεις ένα-δυο παραδείγματα μήπως βγάλουμε άκρη?