Καλές μας διακοπές

Reaction score
1.988
Εφέτος κανονίσαμε να κάνουμε τις οικογενειακές διακοπές νωρίς...
Η σύζυγος μόλις πριν λίγες μέρες ξεμπέρδεψε με τα μαθήματα (Φυσικός γαρ, συνέταιρος σε φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης) και ήθελε να ξεκουραστεί πριν ξεκινήσουν προετοιμασίες για τους μαθητες της Γ΄Λυκείου τον Ιούλιο, και εγώ μιας και πέρασα έναν ζόρικο μήνα στην δουλειά ( ο συνάδελφος με τον οποίο είμαστε μαζί στο γραφέιο είχε 1 μήνα αναρρωτική λόγω ατυχήματος) δεν την πάλευα μέχρι τον Αύγουστο!!!

Σήμερα το βραδάκι λοιπον μπαίνουμε οικογενειακός στο καράβι για Χανιά, και απο εκεί μέχρι την Σκαλέτα Ρεθύμνου όπου και θα περάσουμε μια βδομαδούλα στο Begeti Bay.

Καλό καλοκαίρι να έχουμε και καλή ξεκούραση!!!!

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.159
Εγω ακομα δεν ξερω...δεν εκλεισα τιποτα... θα δειξει..μαλλον αρχες Αυγουστου, αναλογως δουλειων, με το καλο...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
... όπου και θα περάσουμε μια βδομαδούλα στο Begeti Bay.

Καλό καλοκαίρι να έχουμε και καλή ξεκούραση!!!!
Εχεις και χοτέλι οικογενειακό?
Kαλές διακοπές ρε παλιόπαιδο...και βάλε φωτογραφίες τώρα , γιατί τέλος Αυγούστου , αρχές Σεπτέμβρη , θα σας σκίσω!

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486
Εμείς φεύγουμε για Μυτιλήνη στις 26/6. Νωρίς σε σχέση με προηγούμενα χρόνια, αργά σε σχέση με το χειμώνα που περάσαμε και που κυριολεκτικά δεν την παλεύαμε από τον Μάρτη και μετά!:headbang:
Φέτος θα έρθει μαζί μας και η Τζινα!❤
image.jpeg

Reaction score
304
καλές διακοπές σε όσους μπορέσουν , μιας και το έφερε η κουβέντα απο Γύθειο - Μάνη έχει κανείς υπόψιν κανα φαγάδικό καλό και οικονομικό ? Φέτος πάω νότια με το Γύθειο ως βάση και με αρκετα μέρη στο μυαλό μου να επισκευτώ (και με φωτορεπορταζ άμα δεν τεμπελιάσω)

Reaction score
1.988
καλές διακοπές σε όσους μπορέσουν , μιας και το έφερε η κουβέντα απο Γύθειο - Μάνη έχει κανείς υπόψιν κανα φαγάδικό καλό και οικονομικό ? Φέτος πάω νότια με το Γύθειο ως βάση και με αρκετα μέρη στο μυαλό μου να επισκευτώ (και με φωτορεπορταζ άμα δεν τεμπελιάσω)
Όταν θα πας για μπάνιο στην παραλία Βαθύ, στον δρόμο πρός την παραλία υπάρχει μία ταβέρνα που δεν σου γεμίζει το μάτι .
Της Κυρά Μαρίας.... διάλεξε τραπεζάκι και κάτσε ....δρόσισε τον ουρανίσκο σου με μία από τις ελληνικές μπύρες και γεύσου μεζεδάκια.....

D

Deleted member 23222

Guest
Eγώ ως αφετηρία έχω το Πήλιο,όπως κάθε χρόνο.
Γενικά πετάγομαι απρογραμμάτιστα οπουδήποτε έχω καλή παρέα.
Σπάνια κάθομαι πάνω από 2-3 μέρες σε ένα μέρος.
Λόγω δουλειάς,διακοπές κάνω όποτε με φέρει ο αέρας...

Ποτέ σε κάμπιγκ,σκηνές και λοιπά άπλυτα...

S

sk4t4

Guest
Ομολογω οτι ζηλευω οχι γιατι δεν υπαρχει χρημα για διακοπες,αλλα γιατι μου μειωνουν φετος την αδεια,η οποια δε συμπιπτει σχεδον καθολου με της συζυγου,με την οποια,σημειωτεον, εργαζομαστε στην ιδια εταιρια.

S

sk4t4

Guest
Θα πας διακοπές μόνος σου και ζηλεύεις?
Παρακολουθεί και η σύζυγος το avsite.gr?
Ελα ομως που βλεπω να πηγαινει αυτη μονη της διακοπες επειδη η αδεια της ξεκινα νωριτερα απο τη δικη μου.Ευτυχως,παντως,που δε βλεπει avsite,αρα δε βλεπει τη μουσικη που βαζω,κι ετσι γλυτωνω τα γνωστα περι σχεσεως γκαραζ και ηλικιας μου...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.510
Νεότερο μέλος
who7