Καλή τηλεόραση 43" χωρίς ποδαράκια υπάρχει?

Reaction score
2.583
Ήλθε η ώρα να αλλάξω τηλεόραση. Το πρόβλημα είναι ότι το μέγιστο πλάτος της οθόνης είναι για 43" και το τραπεζάκι που θα πατήσει έχει πλάτος 75 εκατοστά.
Αυτό μάλλον σημαίνει ότι πρέπει να έχει κεντρικό στήριγμα ή κάτι παρόμοιο, όχι ποδαράκια που μπαίνουν στις άκρες.

Επίσης θέλω να βλέπεται και από κάποια γωνία άρα πάμε για ΙΡS.

Aπαραίτητη είναι μια αναλογική είσοδος video. Δεν ενδιαφέρει η ποιότητα (Composite ή Component) γιατί το μόνο που θα δείξει είναι το μενού του AV ενισχυτή που δεν έχει έξοδο HDMI.

Τέλος θα ήθελα όσο γίνεται περισσότερες εισόδους HDMI.

Υπάρχει αυτό που ψάχνω;

symos

You're not worthy!
Reaction score
9.485

Reaction score
6.045
Ήλθε η ώρα να αλλάξω τηλεόραση. Το πρόβλημα είναι ότι το μέγιστο πλάτος της οθόνης είναι για 43" και το τραπεζάκι που θα πατήσει έχει πλάτος 75 εκατοστά.
Αυτό μάλλον σημαίνει ότι πρέπει να έχει κεντρικό στήριγμα ή κάτι παρόμοιο, όχι ποδαράκια που μπαίνουν στις άκρες.

Επίσης θέλω να βλέπεται και από κάποια γωνία άρα πάμε για ΙΡS.

Aπαραίτητη είναι μια αναλογική είσοδος video. Δεν ενδιαφέρει η ποιότητα (Composite ή Component) γιατί το μόνο που θα δείξει είναι το μενού του AV ενισχυτή που δεν έχει έξοδο HDMI.

Τέλος θα ήθελα όσο γίνεται περισσότερες εισόδους HDMI.

Υπάρχει αυτό που ψάχνω;
Όποια τηλεόραση και αν επιλέξεις ( και προφανώς δεν θα την επιλέξεις για το που βρίσκονται τα ποδαρακια της) μπορείς πανευκολα με μια επιτραπέζια βάση σαν την κατωτερω να την στηριξεις στο κέντρο της.
1000015310.jpg

Reaction score
7.182
Το ίδιο έχω κάνει σαν ιδιοκατασκευή.......μια βάση τοίχου στα 5 ευρω , δύο κομμάτια (ράφια στην ουσία) από το Leroy Merlin και μεταλλικές γωνίες για να συνδεθούν. Το βασικό ότι πέτυχα το ύψος που ήθελα γιατί για έτοιμη βάση, με ρυθμιζόμενο ύψος, που να επαρκεί για την τηλεόραση,πρέπει να δώσεις αρκετά χρήματα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.496
Members
38.567
Νεότερο μέλος
nikosnx