- Reaction score
- 102.677
Όχι και να ξενιτευτείς για να βρεις Louboutin ρε Πηνελόπη...
Όχι και να ξενιτευτείς για να βρεις Louboutin ρε Πηνελόπη...
- πετάει το κορίτσι , πετάει . . .Όχι και να ξενιτευτείς για να βρεις Louboutin ρε Πηνελόπη...
Έχει Black Friday μεθαύριο!Όχι και να ξενιτευτείς για να βρεις Louboutin ρε Πηνελόπη...
Κάπως έτσι αλλά στο πιο σκούρο !- καλησπέρα . . . ιδέα για μετά το Black Friday
![]()
- τι βλέπω ;.........ortofon concorde και διαφανές βινύλιο ! ..........μάλλον θα περιμένει η τύπησαμη πολυβραδιασει ομως ... ε ?
View attachment 66090
- πολικη μαιμου(δα)...........![]()
εχει κρυο, εχω γινει πολικη μαιμου(δα)... βαζω ενα καφεδακι ... και θα δω τι θα κανω μετα...αν κανω κατι βεβαια...
εχει κρυο,
^^ <3- πολικη μαιμου(δα)...................................
![]()
ειμαι τροπικος γενικα.. απλα μαλλον φταιει οτι κυκλοφορω με το "μαγιο"... ή δεν εχω πιει καφε (γιατι κανω το quiz διπλα).. ή δεν εχω βαλει μουσικη να μου ζεστανει τη ψυχη..Καλά , που είσαι?
υπάρχει κάποιος άλλος σαν και μένα να νομίζει ότι σε κάποια ταινία την έχει δει την κυρία. Τσέκαρα στο imdb και δεν νομίζω να έχω δει κάποια από αυτές. και όμως έχω πολύ έντονη την αίσθηση ότι την έχω ξαναδει....θα σκάσω λέμεΚαλημέρα σας!
Vica Kerekesυπάρχει κάποιος άλλος σαν και μένα να νομίζει ότι σε κάποια ταινία την έχει δει την κυρία. Τσέκαρα στο imdb και δεν νομίζω να έχω δει κάποια από αυτές. και όμως έχω πολύ έντονη την αίσθηση ότι την έχω ξαναδει....θα σκάσω λέμε![]()
Vica Kerekes
Δεν το βρίσκω λέμε...είναι τέτοιο το κόλλημα που έχω φάει από χθες που πριν λίγο τόλμησα και ρώτησα και τη γυναίκα αν θυμάται να την έχουμε δει κάπου...αντιλαμβάνεστε τι ρίσκα πήρα, ε;''Φέρνει'' λίγο στην πρωταγωνίστρια του Fifty Shades of Grey.
''Φέρνει'' λίγο και στην Ελληνίδα Κατερίνα Παπουτσάκη.![]()