Pin
Θεΐτσα
- Reaction score
- 4.486
Κανουμε κανένα πάρτυ;

Για να σκεφτώ λίγο...!Μέσα!
Κανόνισε μέρος και πάμε!![]()
Μια απ' τις αγαπημένες μου ταινίες!The Party - Peter Sellers (1967)
View attachment 65829
..το ξυπνησα σχετικο..σηκωθηκα απο το κρεβατι more likely.. helloooo world!
- τι ώρες δέχεσαι ; . . .View attachment 65831
..ειχε μεινει γαλλικος, διπλα το τελευταιο βιβλιο που αγορασα προχτες του Μπεκετ, κ το τελευταιο cd που ακουγα χτες νυχτα..
David thomas & two pale boys - 18 monkeys on a dead man's chest
(Πειραγμενο φολκ..παρα πειραματικο λιγο ατμοσφαιρικο..δεν ανοικει σε καποιο ειδος -που εστω να γνωριζω-μελόδικα βιολι τρομπετα ακορντεον κ σκοταδο-φωνητικα ,που κ που σκαει κ μια slide κιθαρα..χασιμο..κυκλοφορει απο gliterhouse)
Ψυχρουλα εξω κ ειναι νωρις για αλκοολ κ ξηρους καρπους, τι θα κανουμε ολο το χειμονα.
23% αλκοολ φακ δε φπα. Περισσοτερο αλκοολ λιγοτερο ανθρακικο.
ΥΓ: η τσοντα (αλλα κ η φαρσα) ειναι εκτως πλανου..τροπικος του καρκινου - χ.μιλλερ
...η κοπανα ειναι η προφαση , η αναζητηση της περιπετειας σε κανει να πηδας το φρακτη κ να τρεχεις..γιατι ναι μεν οσοι τρεχουν.κινουν υποψιες...αλλα οσοι δεν τρεχουν τιυς πιανουν κ τρωνε ξυλο.
Δεν σου εχω δωσει κλειδια? Τι αφηρημενος...κανα κωλο θα κοιταγα..- τι ώρες δέχεσαι ; . . .![]()
Τι πάρτυ ρε Πηνελόπη?Κανουμε κανένα πάρτυ;![]()
Πάντως και για φαγητό με προοπτική όχι μονο ρεψίματος και ρέκλας, παλι θα μ'άρεσε!Τι πάρτυ ρε Πηνελόπη?
Μόνο για μασασούρα μαζεύονται.
Έχουν γίνει σούπερ πάρτυ για την ετήσια γιορτή του avsite.gr.
Eιδικά τα παραλιακά έχουν αφήσει εποχή.
Θέλουμε να δούμε @Zizik πάνω σε μπάρα!Πάντως και για φαγητό με προοπτική όχι μονο ρεψίματος και ρέκλας, παλι θα μ'άρεσε!![]()
Δεν τον αφήνει ο S , ζηλεύει...Θέλουμε να δούμε @Zizik πάνω σε μπάρα!![]()
Αυτός ο S όλο χαλάστρα μας κάνει...Δεν τον αφήνει ο S , ζηλεύει...
Γιατι παραπληροφορεις τον κοσμο? Ζητησες να κανονισω κατι και σε πουλησα ??Αυτός ο S όλο χαλάστρα μας κάνει...![]()
Ρώτα τον Zizik και κανόνισε λοιπόν!Γιατι παραπληροφορεις τον κοσμο? Ζητησες να κανονισω κατι και σε πουλησα ??
Παράτα τον σου λέω! Ήδη εχω 1,5 πόντο μούσι.Με αφήνειο S, υπό όρους όμως. Δύσκολους όρους.
E καλά, τον βάζεις για ύπνο και ......φσσσσσττ μπόινγκ....Με αφήνει ο S, υπό όρους όμως. Δύσκολους όρους.