Καλημερα, καλο μηνα, καλο χειμωνα!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.589
Απάντηση: Καλημερα, καλο μηνα, καλο χειμωνα!

Καλό καλοκαίρι ρεεεεεεεεεεεε! Ο σεπτέμβρης είναι καλοκαιρινός μήνας (θερμοκρασιακά) τα τελευταία χρόνια, σιγά μη το χαλάσει τώρα....

Reaction score
40
Απάντηση: Re: Καλημερα, καλο μηνα, καλο χειμωνα!

Thigh high boots / over the knee boots trend 2010

Πολυ κοντες φουστες , μποτες πανω απο το γονατο, Φορεματα see-through, σκισμενα τζην και καλσον και αλλα πολλα...

Απο τη Fashion-Textiles με αγαπη για τις κυριες του φορουμ....:
Αυτά τα ρούχα και μπότες πρέπει να φορέσουμε φέτος για να είμαστε must? :142: Τι λες?

ΥΓ. Έχει πάχος λέει βγάλε
Μάξι θέλει η μακρυκάνα
Έχει στήθος; Λέει βάλε
Μίνι θέλει η στραβοκάνα

Μίνι θέλει η στραβοκάνα;:131:
Μα με τι πόδια;:143:

Η μοδίστρα _ Ρένα Βλαχοπούλου

Reaction score
1.844

Καλό μήνα. Ο χειμώνας αργεί φέτος, θα είναι όψιμος. :126:

Συμφωνώ με κάποιους απ' τους προλαλήσαντες, χάλια είναι η παραλίες το καλοκαίρι. Στις περισσότερες βλάπεις κάτι τέτοια σιχάματα

σκέτη ταλαιπώρια! :119:

Άλλο θέμα. Η δίαιτα δεν σημαίνει να μην τρως καθόλου "νοστιμιές", αλλά να τρως πολύ περιορισμένες ποσότητες και όχι συχνά. Μια φορά δηλαδής και όξω απ' την πόρτα! :125:

Reaction score
6
καλα... οι γυναικες γιατι αγοραζουν σκισμενα τζην και καλσον, δεν υπαρχουν καινουργια?:137:

Reaction score
40

καλα... οι γυναικες γιατι αγοραζουν σκισμενα τζην και καλσον, δεν υπαρχουν καινουργια?:137:
Tα θέλουμε καλοκαιρινά αλλά δεν έχουμε κανένα πρόβλημα ακόμα και να τα κάνουμε....καλοκαιρινά:138:

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Εγώ πάλι δεν έχω καταλάβει γιατί οι άντρες τυλίγουν αυτές τις λωρίδες ύφασμα γύρω από το λαιμό τους, ακόμα και το κατακαλόκαιρο που ο γιακάς του πουκαμίσου τους πνίγει, και υπάρχουν μάλιστα και πολλοί που αν δεν φοράνε τέτοια λωρίδα δεν τους δέχονται στη δουλειά... :203:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.230

Εγώ πάλι δεν έχω καταλάβει γιατί οι άντρες τυλίγουν αυτές τις λωρίδες ύφασμα γύρω από το λαιμό τους, ακόμα και το κατακαλόκαιρο που ο γιακάς του πουκαμίσου τους πνίγει, και υπάρχουν μάλιστα και πολλοί που αν δεν φοράνε τέτοια λωρίδα δεν τους δέχονται στη δουλειά... :203:
Έλα ντε:111:

Τώρα θα τα ακούσουμε από τους ''κουστουμάδες'':137:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.127
Είναι για λύπηση... :142:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.899

Έλα ντε! Γιατί φοράνε πεοδείκτη; Έτσι κι αλλιώς, όλες οι γυναίκες ξέρουν το δρόμο... :138:

Reaction score
6
Πεοδ.. εεε γραβατοφόροι του AVSITE ενωθείτε!!!! Έχουμε επίθεση από τον οχτρό! :138:

Δεξιά αυτοί με half windsor, αλλιώς από δεξιά όσοι προσέχουν να έχουν το λακάκι. Κέντρο εγώ!
Γρήγορα μη με αφήνετε μόνο γιατί δεν προλαβαίνω να τους περικυκλώσω! :143:

Reaction score
4.237
Εμεις εδω στο ιστορικο ( εμπορικο ηταν... ) τριγωνο της Αθηνας, καθε πρωτη του μηνα, εκτος απο καλο μηνα λεμε και καλο σεξ...

Καλο μηνα λοιπον και καλο σεξξξξ σε ολους , καλοκαιρι στις ψυχες σας και χειμωνα στις ψυχες των οχτρων σας...

ΑΜΗΝ! :142::142::142::142:

Reaction score
40

Nα ήταν και ολόκληρα τα πουκάμισα??? Ότι χειρότερο κοντομάνικο με γραβάτα.....:142:

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.230

Nα ήταν και ολόκληρα τα πουκάμισα??? Ότι χειρότερο κοντομάνικο με γραβάτα.....:142:
....κι από κάτω τζην, το έχετε δει;:137:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422
Πεοδ.. εεε γραβατοφόροι του AVSITE ενωθείτε!!!! Έχουμε επίθεση από τον οχτρό! :138:

Δεξιά αυτοί με half windsor, αλλιώς από δεξιά όσοι προσέχουν να έχουν το λακάκι. Κέντρο εγώ!
Γρήγορα μη με αφήνετε μόνο γιατί δεν προλαβαίνω να τους περικυκλώσω! :143:
Θα τους δέσω four in a hand.
Mη σκιάζεσαι.Έρχεται το ιππικό με τις 7διπλες:142:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Ρε σεις μην χαλατε το θεμα με τους γραβατακηδες.

Reaction score
40

Έλα ντε! Γιατί φοράνε πεοδείκτη; Έτσι κι αλλιώς, όλες οι γυναίκες ξέρουν το δρόμο... :138:
Μπα.... απλά όσοι φορούν αυτούς τους πεοδείκτες δείχνουν τη φορά των δεικτών τους που είναι πάντα 6.30:138:......κι έτσι οι γυναίκες παίρνουν.......... δρόμο :143:

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.751
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88