Καλη καρτα ηχου ή προενισχυτης??

Reaction score
0
Οσοι γνωριζουν και απο τα δυο μερη, ως τελικο ενισχυτη εχω τον Nad T973. Εχθες, επαιξα home theater τροφοδοτόντας τον τελικό απο τα mini jack της καρτας ηχου που ειναι on board στην περιπτωση μου μεσω της Gigabyte EP35CDS3R. Το αποτελεσμα???
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΩ ΤΕΛΕΙΟ!!!!!
Τρομερη ποιοτητα ηχου με μονο το μειονεκτημα ελειψης ισχυος στα πισω ηχεια και στο Sub. Προφανως επειδη η καρτα ηχου δινει χαλια προενισχυση. Επιπλεον, μεσω αυτης της καρτας δεν μπορω να κανω και παρα πολλες ρυθμισεις στα ηχεια και να βελτιωσω τον ηχο..

Οποτε σκεφτομαι τωρα...
1)Να παρω την καρτα ηχου αυτη:
http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977761&product=1037234
και να οδηγησω με αυτην τον τελικο μου μεσω των mini jack σε RCA??
2)Να παρω αυτον τον προενισχυτη (ιδανικος για τον τελικο μου):
http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?4540
και να τον οδηγησω μεσω των mini jack ή του coaxial της υπαρχουσας καρτας ηχου???
3)Να τα παρω και τα δυο για τελειο (ισως) αποτελεσμα???:111::111:

Να σημειωσω οτι όσο προενίσχυση εχει η καρτα ηχου που σας εδειξα, τοσο προενισχυση εχει και ο προενισχυτης αυτος.
Το θεμα ειναι δεν ξερω αν με την καρτα ηχου η προενισχυση κοβεται στην μεση διοτι βγαζει διπλο rca απο 1 mini jack....:108::108:

Επισης, αν παιξω μονο με την καρτα ηχου, δεν ξερω ποσες και τι εισους ρυθμισεις θα εχω...
Αν παλι παιξω μονο με τον προενισχυτη, αποκλειεται να εχω αυτη την ποιοτητα που βγαζει η καρτα ηχου....

Και το μεγαλο ερωτημα:
Αν τα χρησιμοποιησω και τα δυο μαζι, θα εχω τα θετικα και του ενος και του άλλου, ή θα χαθει η ποιοτητα της καρτας ηχου και θα υπερισχυσει το σημα του προενισχυτη???:139::139::139::139::139::139::139:

Για πειτε ρε παιδες τις εμπειριες σας και την γνωμη σας....

Reaction score
1
και εγω το ιδιο δυλιμα εχω.εγω χρησιμοποιω στο ζοομ πλεηερ το ac3 fiter για αποκοδικοποιοιση του ηχου με καποιες ρυθμισεις βεβαια και ειναι εξαιρετικο με καρτα ηχου στο μαδερπορτ

Reaction score
3.085
Διαφορετική προσέγγιση για κάθε ένα από αυτά

Χρόνια Πολλά!

Να σου πω κατ' αρχάς πως πρόκειται για 2 είδη διαφορετικής προσέγγισης.

Η κάρτα ήχου (που σημειωτέον αυτή είναι πολύ καλή για HTPC) είναι μια "συσκευή" που συμπληρώνει με τον καλύτερο τρόπο ένα PC, αν σκοπεύεις να το χρησιμοποιείς σαν κύρια πηγή αναπαραγωγής ταινιών (και μουσικής). Όσον αφορά στην ποιότητά της συγκεκριμένης, θεωρείται κορυφαία, με επιδόσεις που προσεγγίζουν πολύ καλούς προενισχυτές.

Ο προενισχυτής AV είναι μια συσκευή που συμπληρώνει ένα "επιτραπέζιο" (τρόπος του λέγειν, δηλαδή) σύστημα, του οποίου, συνήθως, η κύρια πηγή (ή οι κύριες πηγές) είναι συσκευή ή συσκευές επιτραπέζιες και αυτές.

Αν, λοιπόν σκέφτεσαι σοβαρά να χρησιμοποιείς το PC σαν πηγή, και μάλιστα κύρια (ή έστω μια από τις κύριες), τότε η κάρτα ήχου είναι μονόδρομος.

Αν πάλι, το έχεις για συμπληρωματική χρήση, κι αυτή πού και πού, τότε ο προενισχυτής είναι απαραίτητος.

Φυσικά, η διαφορά στην τιμή είναι μεγάλη.

Η NAD είναι μια εταιρεία με καλή παράδοση στις συσκευές της, τόσο από πλευράς ποιότητας όσο και από πλευράς σχέσης τιμής πρός απόδοση. Δεν γνωρίζω τον συγκεκριμένο προενισχυτή, έχω όμως δυο στερεοφωνικούς τελικούς της προηγούμενης καλής της σειράς "S" τους S200 (225W RMS/ch - 23.5 dBW), οι οποίοι ακούγονται εξαιρετικοί και οδηγούν δυο μεγάλα Mirage (M3-Si).

Θέλω όμως να σου επιστήσω την προσοχή στο γεγονός ότι ο συγκεκριμένος AV προ δεν είναι συμβατός με τα νέα φορμά ήχου που βρίσκονται στα καινούργια δισκάκια HD, δηλ. το DTS-HD το Dolby Digital Plus και το Dolby TrueHD. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως αν ποτέ θελήσεις να αποκτήσεις κάποιο HD Player (Blue-Ray ή HD-DVD) δεν θα ακούς τα δισκάκια, κάθε άλλο.

Αυτά θα μπορέσεις να τα ακούσεις είτε στην συμβατική μπάντα του Dolby Digital ή του DTS μέσω ομοαξονικής σύνδεσης είτε (αν το player διαθέτει) μέσω της πολυκάναλης αναλογικής εξόδου του 5.1, διότι από ότι βλέπω ο προενισχυτής διαθέτει αναλογική είσοδο 5.1.

Αντίθετα, με ένα σωστά στημένο HTPC, η αναπαραγωγή των νέων φορμά ήχου είναι εφικτή ακόμα και μέσω των αναλογικών εξόδων της κάρτας ήχου, χωρίς δηλαδή να απαιτείται η ύπαρξη HDMI είτε στην έξοδο της πηγής είτε στην είσοδο κάποιου AV προενισχυτή ή ολοκληρωμένου ενισχυτή AV.

Στάθμισε, λοιπόν, τις ανάγκες σου και τον προσανατολισμό σου, κοίτα και στο βάθος της τσέπης σου και πράξε ανάλογα.

Άφησα τελευταίο το ζήτημα "ποιότητα ήχου".

Είναι γεγονός πως ένα σωστά στημένο, σε γήϊνες τιμές, σύστημα επιτραπέζιων συσκευών είναι πολύ πιο εύχρηστο και δεν συνοδεύεται από τις "παραξενιές" των PC, μη εξαιρουμένου και του θορύβου που αυτό αναπαράγει. Και εφ' όσον υπάρχει προσεκτική επιλογή των συσκευών (είπαμε, πάντα σε γήϊνες τιμές), τότε και το ηχητικό αποτέλεσμα είναι πολύ καλό, κατά κανόνα καλύτερο ενός PC, το οποίο καλείται να παίξει τον ρόλο της πηγής και του προενισχυτή.

Όμως...
Ένα σωστά στημένο HTPC, με προσοχή στην επιλογή των εξαρτημάτων του και του κουτιού του και με σωστά στημένο λογισμικό, είναι πολύ φθηνότερο από έναν συνδυασμό πηγής και προενισχυτή, με πολύ κοντινά αποτελέσματα ποιότητας (μερικές φορές ισοδύναμα) τόσο στον ήχο όσο και στην εικόνα. Και πάνω από όλα είναι πολύ πιο εύκολα αναβαθμίσημο και future proof από τις επιτραπέζιες συσκευές.

Απαιτεί όμως εξοικίωση στην χρήση και στις παραξενιές του και σωστή επιλογή χώρου και ταιριάσματος στις συνδέσεις με το σύστημα.

Η επιλογή είναι δική σου.

(Αν με ρωτήσεις εμένα τί θα επέλεγα, θα σου έλεγα: HTPC με κλειστά τα μάτια. Αλλά είμαι εγώ, όχι εσύ)

Χρόνια Πολλά και πάλι.

Reaction score
0
Απάντηση: Καλη καρτα ηχου ή προενισχυτης??

Πανο, καταρχην ευχομαι και σε σενα Χρονια Πολλά, και χιλια ευχαριστω για την απάντησή σου!!

Μεσα απο την ομορφη αναφορα που εκανες καταλαβα (δεν ξερω πως!!) οτι εχω καταρχην ανάγκη τον προενισχυτη. Δεν ξερω αλλά αυτο ενιωσα... Παρολο που στο τελος εσυ μου λες πως θα εκανες το αντιθετο.

Ομως ανοιξες μεγαλο θεμα με τα νεα φορμα ήχου. Και εδω το θεμα περιπλέκεται πολυ.
Τον τελικο τον έχω, και θελω προενισχυτη NAd για τελεια συνεργασία. ΟΙ Nad οι προενισχυτες δεν εχουν τα νεα φορμα ηχου...

Οποτε η λυση ειναι μονοδρομος.

Παίρνω καταρχην τον προενισχυτη που αναφερω για να:
1)Μην εχω το φυσημα που μου βγαζουν τωρα τα ηχεια..
2)Να έχω συνεργασια με τον τελικο και τις ρυθμισεις του Nad που πολύ τις θέλω...
3)Να εκπληρώσω το καπρίτσιο μου...:137: (Η αληθεια ειναι πως αν δεν τον παρω κατι παντα θα μου ληπει οσο και αν παιζει καλα το συστημα...)
4)Να μπορω αν θελω να βαλω και εξωτερικες συσκευες όπως πχ dvd player που θα το χρησιμοποιω για αναπαραγωγη μουσικων cd..

Έπειτα, θα πρέπει να παρω και την καρτα ηχου, ώστε:
1)Να δωσω στον προενισχυτη καθαροτερο και ποιο επεξεργασμενο σημα.
2)Σε περιπτωση που βαλω δισκακι με τα νεα φορμα ηχου, να δωσω απο τις mini jack εξοδους κατευθειαν στον τελικο ώστε να παιξω και τα νέα φορμά ήχου. Σε αυτη την περιπτωση ομως θα πρεπει να βρω διακοπτη για τα RCA ώστε να επιλεγω καθε φορα απο που θα παρει σημα ο τελικος... Ισως βεβαια αυτο γινεται και απο τις ρυθμίσεις της κάρτας ήχου... Δεν ξερω... Ειδομεν...

Αυτα... Θα μου πεις τωρα.... Να δωσει λεφτα και για τελικο και για καρτα ηχου?? Θα δουμε. Ισως για καποιο διαστημα να κανω με την onboard οτι θα εκανα με την PCI καρτα... Τεσπα...

Οποτε, παιρνω τον προενισχυτη, και παιζω με την υπαρχουσα on board καρτα ηχου και λιγο και αργοτερα παω μαλλον σε κατι καλυτερο... Τι λες Πανο?:117:

Reaction score
3.085
Τί θα έλεγα

Να σου πω κατ' αρχάς ότι με την NAD έχω καλή σχέση, άρα τα μηχανήματά της τα θεωρώ καλή επιλογή και προ πάντων τίμια.

Ο συγκεκριμένος AV pro διαθέτει αναλογική πολυκάναλη είσοδο 5.1, που είναι πλεονέκτημα, αν κάποιος θελήσει να αποκτήσει μια πολυκάναλη πηγή στο μέλλον, αρκεί και αυτή να διαθέτει πολυκάναλη αναλογική έξοδο.

Άρα ακόμα κι αν το HTPC σου έχει την δυνατότητα πολυκάναλης αναλογικής εξόδου, είτε μέσω μιας κάρτας ήχου, είτε μέσω της ενσωματωμένης στην μητρική, τον προενισχυτή δεν τον πετάς, απλά συνδέεις την πολυκάναλη έξοδο της πηγής στην είσοδο 5.1 και το σύστημα παραμένει απείραχτο.

Το μόνο "μειονέκτημα" αυτής της διάταξης είναι πως δεν είναι 7.1. Αλλά πόσοι από μας έχουν τον χώρο και την δυνατότητα πλήρους ηχητικής αξιοποίησης ενός συστήματος 7.1; Με λίγα λόγια, αυτό δεν το θεωρώ και μεγάλο μειονέκτημα. Άσε που πολύ λίγα είναι τα δισκάκια με 7.1 κανάλια αποθηκευμένου ήχου.

Όσον αφορά στο κόστος, εκεί δεν μπορώ να πω τίποτα, είναι κάτι που μόνο εσύ μπορείς να διαχειριστείς.

Σου εύχομαι καλές ακροάσεις και καλές θεάσεις.

Reaction score
0

Nασαι καλα φιλε μου!!!
Ευχαριστω για ολα!

Reaction score
1
εχω την αποψη οτι κανετε λαθοσ στην περιπτωση που θα συνδεθει ο προενυσχιτης με τις 5.1 αναλογικες εισοδου του τοτε ειναι σαν να τον πετας διοτι η ολη επεξαιργασια του ηχου θα γινεται απο την καρτα ηχου του pc και το μονο που θα κανει ο προ ειναι η αυξηση και μειωση της εντασης του ηχου πραγμα που μπορει να γινει και απο το pc

Reaction score
0

Λες?? Ισχυει οντως κατι τετοιο??

Reaction score
0
Auzentech = Creative X-Fi Chipset.
Εγώ το έψαχνα από την εποχή τη SB-4 (προηγούμενο Chipset ) και με αφορμή ενός άρθρου του Hitech τότε, και το έφερε σε απευθείας σύγκριση με τον πρώτο ενισχυτή της Denon.
Tότε διάβασα ότι τα ηλεκτρικά χαρακτηριστικά των 8 εξόδων της SB (0,5 mV αν θυμάμαι καλά από το site της Creative ) ήταν ακριβώς τα ίδια με τις εξόδους του Denon A1.... (από το site της Denon).
Επειδή μέχρι και σήμερα τα νέα Format ήχου (πχ. DTS MASTER AUDIO κλπ.) είναι δυνατόν να αναπαρχθούν χωρίς ασυμβατότητες μόνο με αναλογικές διακριτές εξόδους, πρέπει να γίνεται η χρήση αυτών των εξόδων. Η υλοποίηση γίνεται με βίσματα τριών ή τεσσάρων επαφών για 5.1, 6.1, 7.1 ηχεία. Η Creative έχει τέτοια set φτηνών καλωδίων.
Η δήλωση γίνεται μέσα από το συνοδευτικό software, το οποίο χρησιμοποιώ πολλά χρόνια (X-Fi Elite Pro), κάνεις οποιαδήποτε ρύθμιση (ηχεία, Sub, ρυθμίσεις κατά THX, συχνότητα αποκοπής με βήματα του ενός Hz, κλπ.)

Το software δίνει BONUS στην κάρτα, που δεν μπορεί να δώσει κανένα άλλο. Eνδεικτικά, είναι το μόνο που παίζει DVD-AUDIO FORMAT.
Είναι η καλύτερη κάρτα μαζικής παραγωγής στόν κόσμο για ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΚΡΟΑΣΗ, αλλά όχι για επαγγελματική μουσική δημιουργία.

Ο προβληματισμός είναι ότι οι οικιακοί Players, Ενισχυτές, Προενισχυτές, Τελικοί κλπ. είναι ακριβοί. Για να συμβαδίζεις με την εξέλιξη πρέπει να αντικαθίστανται κάθε δύο ή τρία χρόνια περίπου, και ανάλογα με το πάθος και την τσέπη του χρήστη........

!!!!!! Η ΒΕΛΤΙΣΤΗ ΛΥΣΗ !!!!!!!!!!!
Εναλλακτικά μπορεί κάποιος να συνδέσει τις διακριτές αναλογικές εξόδους της κάρτας απευθείας με ενεργά ηχεία παρακάμποντας κάθε ενισχιτική διάταξη (και το αντίστοιχο κόστος). Τα ενεργά ηχεία έχουν το μοναδικό πλεονέκτημα ότι, η ενσωματωμένη ενισχυτική διάταξη είναι απόλυτα βελτιστοποιημένη για κάθε μοντέλο ηχείου.
Μετά από κάποιο ψάξιμο, κατέληξα ότι δεν υπάρχει καλύτερη λύση από τα ηχεία της
ADAM http://www.adam-audio.de/
ΤΙΜΕΣ http://www.thomann.de/gb/cat.html?bf=adam&ls=100&oa=pra
Λύσεις για κάθε τσέπη, 245 έως 15.000 €

!!!!!! ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ !!!!!!
Βέλτιστη ποιότητα (ανάλογα με την ποιότητα των ηχείων που θα επιλέξουμε), ευελιξία σε σχέση με τεχνολογικές εξελήξεις, οικονομία κλπ.
Με μια τέτοια υλοποίηση, στο μέλλον το κόστος θα περιορίζεται (κατα βούληση) μόνο σε αντικατάσταση της κάρτας και πιθανόν κάποιου άλλου software.

ΠΡΟΣΟΧΗ για τα Windows VISTA.
Αναμένουμε νέα εκδόσεις των προϊόντων της Creative βελτιστοποιημένες για τα VISTA.

Η όποια υλοποίηση φυσικά πάντα προσαρμόζεται στις απαιτήσεις, τα γούστα και την τσέπη του καθενός.
Συγνώμη αν σας κούρασα, αλλά έχοντας και εγώ κάποιους ενισχυτές και Players, στην αποθήκη, ελπίζω ότι κάποιοι νέοι ίσως αποφύγουν περιττές δαπάνες.
Η πιό αναλυτική περιγραφή των ανωτέρω ίσως θα ήταν κουραστική.

Reaction score
0

ineofot, πραγματεικα η απάντηση σου ηταν πολυ χρησιμη και μπραβο σου για αυτο! Καλο θα ηταν παιδες αυτο που λεει για τα ενεργα ηχεια οσοι μπορειτε να τα εφαρμοσετε.
Καταρχην ομως εχω να κανω πανω σε αυτο δυο παρατηρησεις.:

1) Για να επιλεξει καποιος ενεργα ηχεια, θα πρεπει να ειναι πολυ ψαγμενος γυρω απο το τι ζηταει απο τον ηχο. Θελει ποιοτητα? Θελει δυναμη? Θελει πιστοτητα και δυναμη? Θελει απλα πραγματα χωρις πολλα πολλα?? Οταν ξερει τι θελει καλο ειναι να παρει το αντιστοιχο.
Αν ομως αργοτερα, ακουσει ενα ηχοσυστημα (πιθανο χωρις ενεργα ηχεια), και του πεσουν τα αυτια και θελει να αλλαξει εκ νεου τα ενεργα του ηχεια τοτε.... Κλαυτα χαραλαμπε... Το κοστος των ενεργων ηχειων σε σψεση με τα ανενεργα σε ιδια ακριβως χαρακτηριστικα κτλ, ειναι τουλαχιστον διπλασιο (για να μην πω τριπλασιο....). Οποτε οποιος προχωρησει σε αυτο το βημα ας κατασταλαξει καλα στο τι ζηταει...

2)Στην προκειμένη περιπτωση ineofot, μιλαμε (δυστηχως:138:) για μενα, οπου εγω εχω ανενεργα ηχεια, τα οποια για κανενα λογο δεν αλλαζω (Focal & Hafler εχω) και εχω και εναν τελικο, ο οποιος αποδυκνειεται πραγματικο γαϊδούρι... Οποτε δεν τιθεται κανενα θεμα να αλλαξω αυτο το setup, το οποιο ειναι δοκιμασμενο και για αυτο που ζηταω με καλυπτει 10000%! :114:
Το ερωτημα μου λοιπον αυτη τη στιγμη ειναι σαφες. Ποιο θα κανει καλυτερα την δουλεια του, ο Nad T163 ως προενισχυτης, ή μια καλη, πολυ καλη καρτα ηχου?

Και αν πουμε οτι τα παιρνω και τα δυο, πως τα συνδεω για το βελτιστο αποτελεσμα?? Μεσω Coaxial? Μεσω Otpical, ή μεσω αναλογικων εξοδων και εισοδων?? Αν τα συνδεσω μεσω αναλογικων εισοδων και εξοδων, χανω οντως την δουλεια του προενισχυτη??:111::111:

Reaction score
0
Aγαπητέ φίλε sfinas!
Σε κάθε υλοποίηση υπάρχουν μεταβλητές και υποκειμενικές παράμετροι, όπως εμπειρία, τεχνολογική γνώση, προσωπικό γούστο, οικονομική δυνατότητα, πάθος για συνεχείς πειραματισμούς κλπ.
Ιδιαίτερα χρήσιμο είναι να έχει κάποιος τη δυνατότητα, να παίρνει εμπειρίες από στημένες εγκαταστάσεις, όπως studios, προχωρημένους ερασιτέχνες κλπ.
Να έχει τη δυνατότητα, τη σύνεση και την υπομονή, να φιλτράρει ότι τον εντυπωσιάζει προσωρινά, και να χρησιμοποιεί την σταδιακά αυξανόμενη εμπειρία στα δικά του μέτρα.

Πιστεύω ότι η καλύτερη μέθοδος για συνετή επιλογή, είναι να αποκτήση κάποιος επαρκώς τη γνώση του χαμηλού, του μέτριου και του υψηλού επιπέδου.

Επίσης με την διαρκή ενημέρωση για τις τεχνολογικές εξελήξεις, βοηθάει για έξυπνες και συνετές αγορές, με χρονική προοπτική και σε συνάρτηση της οικονομικής παραμέτρου.

Το θέμα του κόστους των των ενεργών ηχείων κρύβει κάποια μυστικά.
Τα ποιοτικά ηχεία όπως της ADAM, συνήθως έχουν ποιότητα, την οποία ελάχιστα παθητηκά μπορούν να προσφέρουν και μάλιστα με υπερδιπλάσιο κόστος από τα ενεργά.

Για παράδειγμα μπορείς να διαβάσεις το HITECH τον πίνακα των HI-END ηχείων, το ADAM S4C-A το οποίο τιμάται από την Ελληνική αντιπροσωπεία 10.000, ενώ στο εξωτερικό το βρίσκεις με 6.000 .
Θα δείς λοιπόν στον πίνακα, ότι οι ποιοτικές εκτιμήσεις του συγκρίνονται με τα Hi-End παθητικά ηχεία των Focal, Magnepan, Dali, Martin Logan, με τιμές από 10.000 έως 70.000.
Υπάρχουν άριστες λύσεις που ξεκινούν από 200€
Δυστιχώς το HITECH δεν ασχολείται ιδιαίτερα με τα ενεργά.

Στην περίπτωση σου, με σύνεση μπορώ να προτείνω τη λύση που θεωρείς πιό ευέλικτη.
Η χρήση που κάνεις, επηρεάζει και την επιλογή.
Αν παίζεις κυρίως stero (δικάναλο ήχο), τότε τα πράγματα είναι απλά, όποια λύση και να ακολουθήσεις.
Ιδιαίτερη προσοχή στο software και στους αποκωδικοποιητές ήχου. Σ' αυτό το θέμα η Creative είναι πάρα πολύ δυνατή.
Άν στα ενδιαφέροντα σου είναι και τα σύγχρονα FORMAT ήχου πχ. DTS HD, DOLBY-HD, DVD-AUDIO, SUPER AUDIO κλπ. τότε η κάρτα είναι μονόδρομος (150 έως 400 έναντι πολλών χιλιάδων).
Οι αναλογικές έξοδοι είναι πιστεύω μονόδρομος για τα FORMAT αυτά. Μόνο η δυνατότητα σύνδεσης πηγής και δέκτη με πολυκάναλη ψηφιακή (και ασυμπίεστη) σύνδεση θα ήταν πιθανόν ανώτερη. Αλλά η λύση αυτή δεν έχει ωριμάσει μέχρι στιγμής.
Ο προενισχύτής σε κάθε περίπτωση ωφελείται από το όσο το δυνατόν καλύτερο σήμα του παρέχει η πηγή.
Δεν μπορώ να πω περισότερα για για τον πρενισχύτή που λες, γιατί δεν τον έχω μελετήσει.

Είναι πολύ σημαντικό οι δοκιμές να γίνονται με ήχο αναφοράς (καλή στουντιακή εγγραφή κλπ.) και ασυμπίεστο.

Τό ζητούμενο είναι ποιά λύση μας δίνει περισσότερη ευελιξία στις τρέχουσες και επερχόμενες τεχνολογίες με το μικρότερο κόστος, στην επιθυμητή ποιότητα.
Εγώ επιλέγω τη λύση που ήδη έχω περιγράψει.

Επίσης ιδιαίτερη προσοχή στις ρυθμίσεις. Είναι δυνατόν να δούμε το σύστημα μας με άλλες ρυθμίσεις , από τις δικές μας, και να μην πιστεύουμε τα αυτιά μας.

Τέλος, μην πάρεις ποτέ τοις μετρητοίς τις γνώμες κανενός, και φυσικά ούτε τις δικές μου.

Reaction score
0

Απλα ΜΠΡΑΒΟ σου ineofot...
Σαφεστατος, Κατατοπιστικότατος και απόλυτα εμπεριστατομένος!!
Και πάλι μπραβο για την απάντησή σου!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.310
Members
38.448
Νεότερο μέλος
Gian