ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
Ιδρυτής
- Reaction score
- 729
Απάντηση: Καλη ταινια, καλη εικονα
100.000 θεασεις σε αυτο το νημα!!!
100.000 θεασεις σε αυτο το νημα!!!
Πιάσε κόκκινο!100.000 θεασεις σε αυτο το νημα!!!
Οχι κοκκινο!Ποτε κοκκινο!!!:136:Πιάσε κόκκινο!
Οχι κοκκινο!Ποτε κοκκινο!!!:136:
Το εχω "ετοιμο" αλλα λογω εορτων δεν ξερω εαν θα προλαβωΑ ναι ξέχασα. Είσαι από αυτούς :107:. Εντελώς τυχαία η ομάδα σου μου θυμίζει το 'Buried'.
Αλήθεια το είδες? Γιατί εγώ θα δώ το υπόλοιπο σήμερα.
Αν το προλάβω, θα το ...θάψω! :142:Α ναι ξέχασα. Είσαι από αυτούς :107:. Εντελώς τυχαία η ομάδα σου μου θυμίζει το 'Buried'.
Αλήθεια το είδες? Γιατί εγώ θα δώ το υπόλοιπο σήμερα.
Λίγο περισσότερη .....βοήθεια....!!!!!!!Οχι.Απλα ........................Internet :137::144::109:
Τα μεγάλα πνεύματα...:142: στη δουλειά είμαι ρε :137:Βρε τρελε ακομα ξυπνιος εισαι?:111:
Παντως δεν ξερω πως αλλα κ εγω αυτη ειδα το βραδυ!:143:
Καλυτερη καθε φορα που τη βλεπω.
:204:Buried (2010)
Ημέρα Χριστουγέννων χθες και είπα να το παίξω λίγο αντίδραση.
Αποφάσισα λοιπόν να δω το Buried και να προσπαθήσω να μην αγγίξω το fast forward.
Μου αρέσει που περίμενα να βγει η BluRay έκδοση. Και σε VHS να το δεις δεν έχει καμία διαφορά.
Από υπόθεση;
Ο πρωταγωνιστής (δεν υπάρχει κι άλλος...) παγιδευμένος μέσα σε μια θαμμένη κάσα, προσπαθεί να δραπετεύσει με όλους τους μη ρεαλιστικούς τρόπους που υπάρχουν. Δεν λέω περισσότερα μην τυχόν και αποκαλύψω την υπόθεση (την ποια; χαχαχαχα) στον όποιον ήρωα/οσιομάρτυρα αποφασίσει να το δει.
Σενάριο, πλοκή, εξέλιξη, όλα για τα μπάζα. Σε όσους άρεσε, εξυμνούν την κλειστοφοβική ατμόσφαιρα της ταινίας. Προσωπικά, παρακαλούσα να ψοφήσει να ησυχάσουμε.
Έλεος πια με τις "πρωτότυπες" ιδέες που "εντυπωσιάζουν". Αν δεν έχεις λεφτά να γυρίσεις ταινία, άλλαξε επάγγελμα. Χίλιες φορές τα Κορεάτικα δράματα του Καφάτου (πλάκα κάνω).
Aν & συνηθως διαφωνω μαζι σου,εδω θα συμφωνησωBuried (2010)
![]()
Ημέρα Χριστουγέννων χθες και είπα να το παίξω λίγο αντίδραση. :114:
Αποφάσισα λοιπόν να δω το Buried και να προσπαθήσω να μην αγγίξω το fast forward.
Μου αρέσει που περίμενα να βγει η BluRay έκδοση. Και σε VHS να το δεις δεν έχει καμία διαφορά.
Από υπόθεση;
Ο πρωταγωνιστής (δεν υπάρχει κι άλλος...) παγιδευμένος μέσα σε μια θαμμένη κάσα, προσπαθεί να δραπετεύσει με όλους τους μη ρεαλιστικούς τρόπους που υπάρχουν. Δεν λέω περισσότερα μην τυχόν και αποκαλύψω την υπόθεση (την ποια; χαχαχαχα) στον όποιον ήρωα/οσιομάρτυρα αποφασίσει να το δει.
Σενάριο, πλοκή, εξέλιξη, όλα για τα μπάζα. Σε όσους άρεσε, εξυμνούν την κλειστοφοβική ατμόσφαιρα της ταινίας. Προσωπικά, παρακαλούσα να ψοφήσει να ησυχάσουμε.
Έλεος πια με τις "πρωτότυπες" ιδέες που "εντυπωσιάζουν". Αν δεν έχεις λεφτά να γυρίσεις ταινία, άλλαξε επάγγελμα. Χίλιες φορές τα Κορεάτικα δράματα του Καφάτου (πλάκα κάνω:138.
IMDB
Υπάρχουν ταινίες που δεν είναι του γούστου μου, αλλά αντικειμενικά τις παραδέχομαι γιατί είναι καλές στο είδος τους. Υπάρχουν όμως κι άλλες που είναι μάπα για όλους. Μία από αυτές είναι το Buried.Aν & συνηθως διαφωνω μαζι σου,εδω θα συμφωνησω
σε ολα οσα γραφεις!!