Καλη ταινια, καλη εικονα

Reaction score
1
Πάνω από 100.000 views! Well done σε όλους που γεμίζουν με περιεχόμενο αυτό το Thread και κυρίως στον εμπνευστή και κύριο συγγραφέα του Αντρέα :105:.

Reaction score
1
Α ναι ξέχασα. Είσαι από αυτούς :107:. Εντελώς τυχαία η ομάδα σου μου θυμίζει το 'Buried'.
Αλήθεια το είδες? Γιατί εγώ θα δώ το υπόλοιπο σήμερα.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Απάντηση: Re: Καλη ταινια, καλη εικονα

Α ναι ξέχασα. Είσαι από αυτούς :107:. Εντελώς τυχαία η ομάδα σου μου θυμίζει το 'Buried'.
Το εχω "ετοιμο" αλλα λογω εορτων δεν ξερω εαν θα προλαβω
σημερα.
Οποτε το θεμα ειναι ολο δικο σου:126:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.569

Αν το προλάβω, θα το ...θάψω! :142:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Απάντηση: Καλη ταινια, καλη εικονα

Echoes of the Rainbow(2010)

Συγκινητικη/νοσταλγικη ταινια αφηγησης της ζωης μιας οικογενειας στο
Χονγκ Κονγκ-πριν αυτο γινει οπως γνωριζουμε σημερα-στα τελη
της δεκαετιας του 60.

Εξαιρετικη εικονα στο 16:9 καδρο απο την ISO 1080p version
που ειχα στα χερια μου
και αξιολογοτατος ο ηχος οπου χρειζοταν(ιδιαιτερη προσοχη στην
σκηνη του τυφωνα)
Πολυ καλο soundtrack!

Διακρισεις

Αξιζει οπωσδηποτε θεασης αλλα σας προειδοποιω...θα λυπηθειτε

IMDB βαθμολογια:7,4

Reaction score
1

Pirates of the Carribean Dad Man's Chest.

Διασκεδαστικότατο.Το είδα χτες βράδυ μετά από 4 χρόνια και μου άρεσε ακόμα πιο πολύ.
Εικόνα εξαιρετική, ήχος από άλλο πλανήτη και η μουσική του Ζίμμερ δένει τέλεια.Πολύ καλό δισκάκι, Sony παραγωγή άλλωστε δεν θα μπορούσε να είναι κάτι λιγότερο.Αυτό που πρέπει να προσέξουν πλέον στις ταινίες είναι το μακιγιάζ.Μπορείς πάρα πολύ εύκολα να διακρίνεις με το HD τους φακούς επάφής που αλλάζουν χρώμα στα μάτια, τα ψεύτικα γένια και τα προσθετικά στα πρόσωπα :142:
Ξαναβλέποντας τη χταποδόφατσα Ντέϊβι Τζόουνς διέκρινα κάποιες χαρακτηριστικές γκριμάτσες αγαπημένου Αγγλου ηθοποιού και δεν έκανα λάθος, ρίχνοντας μιά ματιά στα credits αυτός ήταν :137:

imbd 7.3/10

Reaction score
0
Βρε τρελε ακομα ξυπνιος εισαι?:111:
Παντως δεν ξερω πως αλλα κ εγω αυτη ειδα το βραδυ!:143:
Καλυτερη καθε φορα που τη βλεπω.:107:

Reaction score
1

Βρε τρελε ακομα ξυπνιος εισαι?:111:
Παντως δεν ξερω πως αλλα κ εγω αυτη ειδα το βραδυ!:143:
Καλυτερη καθε φορα που τη βλεπω.
Τα μεγάλα πνεύματα...:142: στη δουλειά είμαι ρε :137:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.569

Buried (2010)

Ημέρα Χριστουγέννων χθες και είπα να το παίξω λίγο αντίδραση. :114:
Αποφάσισα λοιπόν να δω το Buried και να προσπαθήσω να μην αγγίξω το fast forward.
Μου αρέσει που περίμενα να βγει η BluRay έκδοση. Και σε VHS να το δεις δεν έχει καμία διαφορά.
Από υπόθεση;
Ο πρωταγωνιστής (δεν υπάρχει κι άλλος...) παγιδευμένος μέσα σε μια θαμμένη κάσα, προσπαθεί να δραπετεύσει με όλους τους μη ρεαλιστικούς τρόπους που υπάρχουν. Δεν λέω περισσότερα μην τυχόν και αποκαλύψω την υπόθεση (την ποια; χαχαχαχα) στον όποιον ήρωα/οσιομάρτυρα αποφασίσει να το δει.
Σενάριο, πλοκή, εξέλιξη, όλα για τα μπάζα. Σε όσους άρεσε, εξυμνούν την κλειστοφοβική ατμόσφαιρα της ταινίας. Προσωπικά, παρακαλούσα να ψοφήσει να ησυχάσουμε.
Έλεος πια με τις "πρωτότυπες" ιδέες που "εντυπωσιάζουν". Αν δεν έχεις λεφτά να γυρίσεις ταινία, άλλαξε επάγγελμα. Χίλιες φορές τα Κορεάτικα δράματα του Καφάτου (πλάκα κάνω:138:).

IMDB

Reaction score
20
Απάντηση:

Buried (2010)
Ημέρα Χριστουγέννων χθες και είπα να το παίξω λίγο αντίδραση.
Αποφάσισα λοιπόν να δω το Buried και να προσπαθήσω να μην αγγίξω το fast forward.
Μου αρέσει που περίμενα να βγει η BluRay έκδοση. Και σε VHS να το δεις δεν έχει καμία διαφορά.
Από υπόθεση;
Ο πρωταγωνιστής (δεν υπάρχει κι άλλος...) παγιδευμένος μέσα σε μια θαμμένη κάσα, προσπαθεί να δραπετεύσει με όλους τους μη ρεαλιστικούς τρόπους που υπάρχουν. Δεν λέω περισσότερα μην τυχόν και αποκαλύψω την υπόθεση (την ποια; χαχαχαχα) στον όποιον ήρωα/οσιομάρτυρα αποφασίσει να το δει.
Σενάριο, πλοκή, εξέλιξη, όλα για τα μπάζα. Σε όσους άρεσε, εξυμνούν την κλειστοφοβική ατμόσφαιρα της ταινίας. Προσωπικά, παρακαλούσα να ψοφήσει να ησυχάσουμε.
Έλεος πια με τις "πρωτότυπες" ιδέες που "εντυπωσιάζουν". Αν δεν έχεις λεφτά να γυρίσεις ταινία, άλλαξε επάγγελμα. Χίλιες φορές τα Κορεάτικα δράματα του Καφάτου (πλάκα κάνω).
:204:

Μισό! Να σφουγκαρίκσω τα δάκρυα...
Τι την ήθελες βρε ταλαίπωρε την... αντίδραση??? :204:
ΖήΤΩ η GOP!!! :142:

http://www.imdb.com/title/tt1462758/board/nest/172196937
http://www.youtube.com/watch?v=JV--l9HHefY

Reaction score
8

Buried (2010)

Ημέρα Χριστουγέννων χθες και είπα να το παίξω λίγο αντίδραση. :114:
Από υπόθεση;
Έλεος πια με τις "πρωτότυπες" ιδέες που "εντυπωσιάζουν". Αν δεν έχεις λεφτά να γυρίσεις ταινία, άλλαξε επάγγελμα. Χίλιες φορές τα Κορεάτικα δράματα του Καφάτου (πλάκα κάνω:138:).

IMDB
Aν & συνηθως διαφωνω μαζι σου,εδω θα συμφωνησω
σε ολα οσα γραφεις!!

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.569

Aν & συνηθως διαφωνω μαζι σου,εδω θα συμφωνησω
σε ολα οσα γραφεις!!
Υπάρχουν ταινίες που δεν είναι του γούστου μου, αλλά αντικειμενικά τις παραδέχομαι γιατί είναι καλές στο είδος τους. Υπάρχουν όμως κι άλλες που είναι μάπα για όλους. Μία από αυτές είναι το Buried.

Αρκετές φορές βλέπω ταινίες που ξέρω από πριν ότι δεν θα μου αρέσουν, μόνο και μόνο για να αστειευτώ εδώ μέσα ή με τη γυναίκα μου και τους φίλους μου. Πάντα στο πλαίσιο της πλάκας και ποτέ για πραγματικό κράξιμο (εκτός κι αν πρόκειται για αυθεντικούς κουλτουριάρηδες που τους μισώ:138:). Άλλωστε, αν επέλεγα μόνο ότι μου αρέσει θα έβλεπα 5 ταινίες τον χρόνο, κι αν... :107:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.510
Νεότερο μέλος
who7