Καλη ταινια, καλη εικονα

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Απάντηση: Καλη ταινια, καλη εικονα

Stone(2010)

Κριμα!
Να εχεις στην διαθεση σου τους δυο κορυφαιους, ισως, ερμηνευτες
σημερα
και το τελικο αποτελεσμα να μην ειναι των δυνατοτητων τους.
Κατι που παει να μοιασει με ψυχολογικο θριλερ, βλεπετε ισως
ευχαριστα(δεν επιασα τον εαυτο μου να κουραζεται)
αλλα να, του λειπει η...μπεσαμελ.
Καλα που υπηρχαν και τα κατα διαστηματα κρεσεντα των Ντε Νιρο και Νορτον
για να μην πουμε πως πηγαν χαμενα τα λεφτα μας:121:

Η εικονα πολυ καλη και παραδοξως, για το ειδος της ταινιας,
και ο ηχος με ευρεια χρηση του υπο και των περιφερειακων

IMDB βαθμολογια:6,0

minas

Πισιά
Reaction score
4.201

Κοιτώντας και μόνο το εξώφυλλο του Stone, μου ήρθαν παλιές (κακές) μνήμες από το ομοειδές The Score με τους ίδιους ενόχους. Δεν έχω πειστεί να το δω και μάλλον έτσι θα παραμείνει.

fader κάνε και καμιά δουλειά... κάτσε να δεις το Never let me go γιατί θέλω και xfader rating - τους "άλλους" τους φοβάμαι λίγο :142:

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Sectetariat

Μου αρέσουν οι "based on a true story " ταινίες , πόσο μάλλον οταν συνδιάζονται με μια υπέροχη εικόνα.

Η πραγματική ιστορία της Πένη Τσενερι η οποια με τον θανατο της μητέρας της κλήθηκε να αναλάβει την χρεωκοπημένη φάρμα εκτροφής αλόγων κούρσας.
Εναντια σε ολα τα προγνωστικά εβγαλε το μεγαλύτερο άλογο κούρσας της ιστορίας σώζοντας την φαρμα απο βέβαιη χρεωκοπία.

Ο Μάλκοβιτς για ακόμα μια φορά κλέβει την παράσταση στο ρόλο του εκκεντρικού εκπαιδευτή αλόγων, ενω το πρωταγωνιστικό ρόλο κρατάει η Diane Lane.

Η εικόνα της ταινίας είναι πάρα πολύ καλή, με φοβερή φωτογραφία ενω ιδιαίτερος είναι και ο ήχος ειδικά στις σκηνές εκείνες της εκκίνησης των ιπποδρομιών.

Βαθμολογία [reliops="http://www.imdb.com/title/tt1028576/"]imdb[/reliops] 7/10

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.693

fader κάνε και καμιά δουλειά... κάτσε να δεις το Never let me go γιατί θέλω και xfader rating - τους "άλλους" τους φοβάμαι λίγο :142:
Ούτε με επίδομα για βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα δεν το κάνω. :142: Δεν είμαι ούτε ερωτύλος, ούτε συμπονετικός για να με αγγίξουν τέτοιες ταινίες. :138:

Reaction score
8

Ενω ειναι καλη στα τεχνικα μερη,εικονα-ηχος,κινηματογραφιση,εφε ακομη & φωτο.
Σεναριακα (διαλογοι για τα μπαζα) αλλα & στην πλοκη της ειναι μετριοτατη.
Ταινια σιγουρα για μεγαλη οθονη αλλα οχι & για να την πληρωσεις στον σινεμα οπου & παιζεται.
Φανταζομαι το Β.R θα σκοτωνει.

imdb 6.2

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Τωρα ψωνισες απο σβερκο:142:
Εγω εαν δεν εχω δει καποια ταινια κοιταζω ποια δεν του αρεσει και σπευδω να την δω.
Απορω ομως γιατι δεν σας εγραψε για τα πιρανχας τα οποια τοσο
του αρεσαν...:143:

Reaction score
119

To Conviction ειναι αυτο που λεμε "τιμια" ταινια και απο τις περιπτωσεις που η βαθμολογια στο IMDB αντικατοπτριζει την πραγματικοτητα.

Βασισμενη σε πραγματικα γεγονοτα, κατι που ενισχυει το ενδιαφερον, εξιστορει τον αγωνα ζωης που εδωσε η Betty Anne Waters με τη βοηθεια του The Innocense Project για να αποδειξει την αδικη καταδικη του αδελφου της για φονο.

Η Hillary swank καλη στον ρολο της Betty, o Sam Rockwell καλυτερος στο ρολο του αδελφου...

αλλα, για μενα, την παρασταση κλεβει ο μικρος ρολος της Juliette Lewis.

Εικονα, ηχος στα γνωστα πολυ καλα επιπεδα χωρις κατι το ιδιαιτερο.
Απο τις ταινιες που δεν απογειωνονται αλλα κρατανε αμειωτο το ενδιαφερον.

[YOUTUBE]JCwlaLyjtcA[/YOUTUBE]

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Με προλαβες συντεκνε, το ειχα προγραμματισει για αποψε:102:

Reaction score
119

Με προλαβες συντεκνε, το ειχα προγραμματισει για αποψε:102:
Σε προλαβα γιατι σταματησα το Stone στα μισα...:121:
Ειδικα μετα το Never let me go ο πηχυς ειχε ανεβει και την πληρωσε ο Ντε Νιρο με τον Νορτον :137:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Ειδικα μετα το Never let me go ο πηχυς ειχε ανεβει και την πληρωσε ο Ντε Νιρο με τον Νορτον :137:
Ασε και εγω εχω μεγαλη δυσκολια, τοσο που πιστευω πως θα "θαψω"
ολες τις επομενες ταινιες...:121:
Αυτο το Never let me go σκετη καταστροφη(για τις υπολοιπες ταινες)

Reaction score
8

Ασε και εγω εχω μεγαλη δυσκολια, τοσο που πιστευω πως θα "θαψω"
ολες τις επομενες ταινιες...:121:
Αυτο το Never let me go σκετη καταστροφη(για τις υπολοιπες ταινες)
Εγω αυτο το επαθα μετα τον Μαυρο κυκνο...
Ολες μου φαινονται καπως..

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Εγω αυτο το επαθα μετα τον Μαυρο κυκνο...
Ολες μου φαινονται καπως..
Αυτο το περιμενω πως και τι...
Αλλα δεν μου ειπες, ειδες το Never let me go?

Reaction score
5

Λοιπον ας αφησουμε κατα μερος τις σαχλαμαρες ξενερωτες ερωτικες-συναισθηματικες ταινιες και ας τις αφησουμε για το κοινο που αποκλειστικα απευθυνονται.Τις γυναικες :137:

Ας μιλησουμε για ταινιες για ΑΝΤΡΕΣ :109:

Lone Wolf McQuade (1983)

Το story γνωστο.Η τεστοστερονη ρεει απο την αρχη μεχρι το τελος.Could you ask for anything more?:138:

Εικονα που δειχνει μεν την ηλικια της αλλα με πολυ καλη λεπτομερια.Ηχος αρκετα καλος.

Στην αρχη καθισα να δω το Black Swan.Στα πρωτα δεκαεξι λεπτα ημουν ετοιμος να με παρει ο υπνος και ξαφνικα συνειδιτοποιω πως το ονομα του σκηνοθετη τελειωνει σε οφσκι (Darren Aronofsky)Βεβαιως και ειναι αντιθετο στους ορους που πληρει μια ταινια(Αν το ονομα του σκηνοθετη τελειωνει σε -οφσκι δεν ειναι ταινια) Οποτε βαζω καπακι τον Chuck Norris και ηρθα στα ισια μου :144:

Βαθμολογία IMDB 5.8

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Λοιπον ας αφησουμε κατα μερος τις σαχλαμαρες ξενερωτες ερωτικες-συναισθηματικες ταινιες και ας τις αφησουμε για το κοινο που αποκλειστικα απευθυνονται.Τις γυναικες :137:

Ας μιλησουμε για ταινιες για ΑΝΤΡΕΣ :109:
Σιγα, θα σκισω τα προικια μου!:136:

Reaction score
0

Αν και θεωρητικά είμαι σινεφίλ καταλαβαίνω απόλυτα τι θέλει να πει ο ποιητής Σωτήρης.Πχ ενώ είμαι φίλος του γερμανικού κινηματογράφου,κόντεψα να λιποθυμήσω(όχι από ικανοποίηση βέβαια)βλέποντας το ''Das weiße Band''.Επίσης και το ''Revanche'' δεν με ενθουσίασε αν και την πάλευε.Αντίθετα ακόμα θεωρώ το Lola rennt απόλυτο αριστούργημα,αν όμως η ταινία δεν είναι του επιπέδου του μεγάλου ευρωπαικού κινηματογράφου και είναι ''ΔΗΘΕΝ'',τότε προτιμώ να δω το Βράχο ας πούμε και ας παίζει και ο εντελώς ατάλαντος Cage:135::116::143:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.693

Μα αυτές οι "ρεμπέτικες" ταινίες που βλέπουν δεν είναι ούτε καν για γυναίκες. Το "Never let me go" για παράδειγμα, στη γυναίκα μου, που διαφωνούμε αρκετά στα γούστα, δεν θα της αρέσει με τίποτα.

Στην αρχη καθισα να δω το Black Swan.Στα πρωτα δεκαεξι λεπτα ημουν ετοιμος να με παρει ο υπνος και ξαφνικα συνειδιτοποιω πως το ονομα του σκηνοθετη τελειωνει σε οφσκι (Darren Aronofsky)Βεβαιως και ειναι αντιθετο στους ορους που πληρει μια ταινια(Αν το ονομα του σκηνοθετη τελειωνει σε -οφσκι δεν ειναι ταινια)
Είσαι θαρραλέος βλέπω. Έστω και για την προσπάθεια... :142:

Reaction score
5

Είσαι θαρραλέος βλέπω. Έστω και για την προσπάθεια... :142:
Που και που λεω να κανω την υπερβαση μονο και μονο για να θυμηθω ακριβως γιατι δεν μου αρεσουν.:137::138::137:

Reaction score
5

Αν και θεωρητικά είμαι σινεφίλ καταλαβαίνω απόλυτα τι θέλει να πει ο ποιητής Σωτήρης.Πχ ενώ είμαι φίλος του γερμανικού κινηματογράφου,κόντεψα να λιποθυμήσω(όχι από ικανοποίηση βέβαια)βλέποντας το ''Das weiße Band''.Επίσης και το ''Revanche'' δεν με ενθουσίασε αν και την πάλευε.Αντίθετα ακόμα θεωρώ το Lola rennt απόλυτο αριστούργημα,αν όμως η ταινία δεν είναι του επιπέδου του μεγάλου ευρωπαικού κινηματογράφου και είναι ''ΔΗΘΕΝ'',τότε προτιμώ να δω το Βράχο ας πούμε και ας παίζει και ο εντελώς ατάλαντος Cage:135::116::143:
Πες τα Μεγαλε!!!!!!!!!!!!!!!!!!:116:

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Καλη ταινια, καλη εικονα

Αυτο το περιμενω πως και τι...
Αλλα δεν μου ειπες, ειδες το Never let me go?
Καταπληκτικά και τα δύο με το Black Swan να υπερέχει... είναι που είμαι και Oronovsky fan βέβαια. Τα είδα δύο συνεχόμενες βραδίες.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis