- Reaction score
- 97.677
Attachments
-
182 KB Προβολές: 100
Αχ φίλε μου...Αυτό θα πει hot summer…:cool_3:
Κύριε Xfader τα συγχαρητήριά μου!:bravo:
Υπαινίσσεσαι κάτι μικρέ…Ρε xfader... πανε για κανα μπανιο ρε αδερφε, τι θα γινει με την περιπτωση σου :happy_9: :happy_5:
Δυστυχώς για σένα δεν είμαι fan της παραλίας. :happy_8:Ρε xfader... πανε για κανα μπανιο ρε αδερφε, τι θα γινει με την περιπτωση σου :happy_9: :happy_5:
Ρε τ'ειν'τουτος... Να σου στειλω κανα vst να γουσταρεις? :happy_9:Δυστυχώς για σένα δεν είμαι fan της παραλίας. :happy_8:
Μα βάζω αυτά που αρέσουν σίγουρα στους πολλούς. Αν έβαζα μόνο τα του γούστου μου "κλάψ' τα Χαράλαμπε...".Ναι, ναι,
μας έχεις βάλει ένα σκασμό φωτογραφίες με παραλίες, άντε και μια με πισίνα, για να πεις στο τέλος ότι δεν είσαι fan της παραλίας.:happy_5:
Τώρα αυτό πως να το πάρω;;; :happy_5::happy_8:Πάω τη σκύλα μου βόλτα,
Όχι άλλα Vst !!! Έχω σχεδόν ότι κυκλοφορεί. Δε προλαβαίνω να τα δοκιμάζω. Άσε που τελικά τρως την ώρα σου με αυτά και δε γράφεις μουσική... :happy_2:Ρε τ'ειν'τουτος... Να σου στειλω κανα vst να γουσταρεις? :happy_9:
καλοοοοΜπορει καποιος να μου λυσει μια απορια?
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤ'ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Η' ΕΙΝΑΙ SPECIAL EFFECTS ?
Δεν ξερω για τις υπολοιπες αλλα αυτη εδω ειναι αληθινοτατη και την τραβηξα κατα την διαρκεια των διακοπων.
Καλου κακου πηρα και την ενυπογραφη αδεια της, μην εχω τιποτα ντραβαλα. :happy_9:
Απο την δηλουσα πηρες αδεια να την φωτογραφησεις .:happy_9:Δεν ξερω για τις υπολοιπες αλλα αυτη εδω ειναι αληθινοτατη και την τραβηξα κατα την διαρκεια των διακοπων.
Καλου κακου πηρα και την ενυπογραφη αδεια της, μην εχω τιποτα ντραβαλα. :happy_9:
![]()