- Reaction score
- 4.749
Να είμαστε καλά με υγεία.
Ετσι όπως το διάβασα, λέω ο άτιμος Αγγλία θα πάει :142: μετά το κατάλαβα...επίσης κατάλαβα γιατί έχεις Μακ :116: έχεις τα μέσα !!!!! κάτι ξέρω κι εγώ που παντρεύτηκα νοσηλεύτρια για να με γιατροπορεύει τώρα που την έχω ανάγκη :116: μοιάζουμε άτιμο αγόρι !Καλή Ανάσταση,Καλό Πάσχα και η Ελπίδα να ανατείλει και πάλι στις καρδιές όλων,αλλά και της Ελλάδας!
Εμεις θα μείνουμε στην Αθήνα,μιας και η γυναίκα μου δουλεύει στο support της Apple για την Μεγάλη Βρετανία & την Ιρλανδία,αλλά πιστεύω θα περάσουμε καλά με τους φίλους μας!
Μιχάλη εγώ πάντα προσέχω, γι' αυτό παράγγειλα ένα μέτρο κοκορέτσι και ένα μέτρο κοντοσούβλι ζυγουρίσιο, συν ένα αρνάκι παραγεμιστό στο φούρνο...Καλή ανάσταση σε όλους σας και το φαγητό με μέτρο ε;
.
Εγώ φέτος θα την βγάλω πολύ σπαρτιάτικα.
Μπα τα mac προϋπήρχαν στη ζωή μου αρκετά χρόνια πριν της συζύγου Νίκο!Ετσι όπως το διάβασα, λέω ο άτιμος Αγγλία θα πάει :142: μετά το κατάλαβα...επίσης κατάλαβα γιατί έχεις Μακ :116: έχεις τα μέσα !!!!! κάτι ξέρω κι εγώ που παντρεύτηκα νοσηλεύτρια για να με γιατροπορεύει τώρα που την έχω ανάγκη :116: μοιάζουμε άτιμο αγόρι !
Κι εγώ εδώ θα είμαι και θα δουλεύω,...
Κυριακή του Πάσχα απόγευμα θα είναι ότι πρέπει για καφέ στην πλατεία καλέ μου :126: