Καλο Πασχα...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Καλο Πασχα...

ΚΑΛΗ επΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!

Θα μείνω εντός και θα το ευχαριστηθώ.
Μόνο την Κυριακή θα πάω στο εξοχικό του πατέρα και της μάνας, για τσίπουρα και οβελίες.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.832

Καλή ανάσταση σε όλους σας και το φαγητό με μέτρο ε;
Προσέχετε στους δρόμους γιατί κυκλοφορούν κάφροι και κάγκουρες.
Όχι βεγγαλικά, εκρηκτικά, χειροβομβίδες και βαλλιστικούς πυραύλους.
Ήδη έχουμε τους πρώτους μ@λ@κες θύματα κι ακόμη δεν άρχισε.
Εγώ φέτος θα την βγάλω πολύ σπαρτιάτικα.

Reaction score
1.458

Καλή Ανάσταση,Καλό Πάσχα και η Ελπίδα να ανατείλει και πάλι στις καρδιές όλων,αλλά και της Ελλάδας!

Εμεις θα μείνουμε στην Αθήνα,μιας και η γυναίκα μου δουλεύει στο support της Apple για την Μεγάλη Βρετανία & την Ιρλανδία,αλλά πιστεύω θα περάσουμε καλά με τους φίλους μας!

Reaction score
1

Καλή Ανάσταση,Καλό Πάσχα και η Ελπίδα να ανατείλει και πάλι στις καρδιές όλων,αλλά και της Ελλάδας!

Εμεις θα μείνουμε στην Αθήνα,μιας και η γυναίκα μου δουλεύει στο support της Apple για την Μεγάλη Βρετανία & την Ιρλανδία,αλλά πιστεύω θα περάσουμε καλά με τους φίλους μας!
Ετσι όπως το διάβασα, λέω ο άτιμος Αγγλία θα πάει :142: μετά το κατάλαβα...επίσης κατάλαβα γιατί έχεις Μακ :116: έχεις τα μέσα !!!!! κάτι ξέρω κι εγώ που παντρεύτηκα νοσηλεύτρια για να με γιατροπορεύει τώρα που την έχω ανάγκη :116: μοιάζουμε άτιμο αγόρι !
Κι εγώ εδώ θα είμαι και θα δουλεύω,...

Κυριακή του Πάσχα απόγευμα θα είναι ότι πρέπει για καφέ στην πλατεία καλέ μου :126:

Reaction score
2.000

Καλή Ανάσταση αγαπητοί συμφορουμίτες!!!

Εμείς φέτος θα πεταχτούμε μέχρι το Λουτράκι μιας και με τα πολλά παιδιά που μαζεύτηκαν με ηλικίες απο 4 και κάτω οι γυναίκες της οικογένειας δεν έχουν κέφι για ετοιμασίες και θέλουν να τις σερβίρουν/περιποιηθούν φέτος....!!!

(Τις ψήνω όμως για ένα σπιτικό κοκορετσάκι την πρωτομαγια.....χεχε!)

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307

Καλή ανάσταση σε όλους σας και το φαγητό με μέτρο ε;
.
Μιχάλη εγώ πάντα προσέχω, γι' αυτό παράγγειλα ένα μέτρο κοκορέτσι και ένα μέτρο κοντοσούβλι ζυγουρίσιο, συν ένα αρνάκι παραγεμιστό στο φούρνο...

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

Καλή Ανάσταση παιδιά, να είστε όλοι καλά.

Reaction score
1.458

Ετσι όπως το διάβασα, λέω ο άτιμος Αγγλία θα πάει :142: μετά το κατάλαβα...επίσης κατάλαβα γιατί έχεις Μακ :116: έχεις τα μέσα !!!!! κάτι ξέρω κι εγώ που παντρεύτηκα νοσηλεύτρια για να με γιατροπορεύει τώρα που την έχω ανάγκη :116: μοιάζουμε άτιμο αγόρι !
Κι εγώ εδώ θα είμαι και θα δουλεύω,...

Κυριακή του Πάσχα απόγευμα θα είναι ότι πρέπει για καφέ στην πλατεία καλέ μου :126:
Μπα τα mac προϋπήρχαν στη ζωή μου αρκετά χρόνια πριν της συζύγου Νίκο!
Ισα ίσα,εγώ της τα έμαθα και έτσι βρήκε δουλειά στο support της apple,αφού ήταν ήδη έτοιμη και δεν χρειαζόταν καμιά εκπαίδευση!
Μακάρι να ήμασταν στην Αγγλία,να έτρωγα και british breakfast το πρωϊ,αλλά για οικονομικούς λόγους (πιο χαμηλά μεροκάματα) όλο το support για τα προϊόντα της apple για Αγγλία & Ιρλανδία γίνεται από Ελλάδα!

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Της Οσιας Χοληστερολης χθες:

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ

Reaction score
1

Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία, ευτυχία, έμπνευση και ηρεμία. Και του χρόνου να είμαστε καλά.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.416
Members
38.559
Νεότερο μέλος
173panos