Καλωδια ηχειων ..... ( μακρυτατο )

east electronics

Επαγγελματίας
Reaction score
1.365
Σου έχω απαντήσει επ' αυτού. Αλίμονο, αν έδινα σημασία στις απόψεις που εκφράζει δημοσία ο κάθε Van Den Hul.
Ε ναι σωστο και αυτο ποιος ειναι ο μαλακας αυτος ο van den hull που θα σχοληθεις εσυ ....

Reaction score
23.549
δεν νομίζω να είπε κανείς πως το rg59 είναι το σούπερ καλώδιο για interconnect

αυτό που λέμε ή αφήνουμε να εννοηθεί έστω, είναι πως αφού πληρεί κάποια βασικά χαρακτηριστικά (λογική χωρητικότητα, καλή θωράκιση) και να το κάνεις interconnect αντι κάθοδο κεραίας, μια χαρά θα δουλέψει...
Βρε δε πα νά βάλει ο καθένας ότι θέλει ... και κρεμάστρα. Τι με νοιάζει εμένα ; :D Εγω θεωρητικά μου αρέσει να μιλάω για το θέμα με ότι λίγα μπορεί ή όχι να ξέρω ή να σκέφτομαι. Και στις μαύρες τρύπες ακόμη απώλεια (και ανταλλαγή ενέργειας) οδηγεί σε απώλεια πληροφορίας και το αντίθετο. Όταν απορούν πως γίνεται αυτό και γιατί και πρέπει να το εξηγήσει κάποιος στη Φυσική.... πασατέμπος. ¨Εχει και μαγνήσιο ο πασατέμπος. Μόλυβδαίνιο πρόσθετο στο λάδι για τα ωστήρια. Τι είναι η ενέργεια , τι είναι η εντροπία, τι είναι η πληροφορία , τι είναι ο πασατέμπος, ποιός είμαι , που πάω, δεν είναι και τα audio interconnect ομοαξονικά , τι είναι το ομοαξονικό, τi είναι το RG59 ; Κάτσε να τα πιάσουμε όλα απο την αρχή. :D

Last edited:

east electronics

Επαγγελματίας
Reaction score
1.365
Α ναι και το κερασακι στην τουρτα
Μην ξεχασετε στις πηγες και τα τεστ σας να περιλαβετε το spotify σαν πηγη για να εχουν τα τεστ σας ποιοτητα και ακριβεια .....

Reaction score
9.926
Α ναι και το κερασακι στην τουρτα
Μην ξεχασετε στις πηγες και τα τεστ σας να περιλαβετε το spotify σαν πηγη για να εχουν τα τεστ σας ποιοτητα και ακριβεια .....
Γιατί, δεν σου κάνει? :lolsign:
1762182461250.jpeg

Μ αρέσει που γελάει και ο άλλος που ακούει με πικάπ :biggrin::laugh::lolsign:
1762182474920.jpeg

Reaction score
12.660
Το είπα εγώ. Και δεν πρόκειται να ανακαλέσω. Ένα καλής ποιότητας, με πυκνό μπλεντάζ, RG59 είναι το υπέρτατο μονοτελές interconnect. Τελεία.
Πάντως, το RG59 έχει χρησιμοποιηθεί σαν καλώδιο ηχείων:
Και το έχω ακούσει, το έχει φτιάξει φίλος μου. Σίγουρα δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα με αυτό.

@east electronics δεν έχω πάρει κάποιο σχόλιο σχετικά με τον null tester. Ποια η γνώμη σου, γιατί δεν προκύπτουν εύκολα ακουστές διαφορές απο ανεστραμμένο σήμα μεταξύ δύο διαφορετικών καλωδίων που παίζουν το ίδιο ακριβώς πρόγραμμα και χρειάζεται να ενισχύσει τη διαφορά κατά 90+ db ώστε να ακουστεί ένας ψίθυρος;

Reaction score
3.711
Βρε δε πα νά βάλει ο καθένας ότι θέλει ... και κρεμάστρα. Τι με νοιάζει εμένα ; :D Εγω θεωρητικά μου αρέσει να μιλάω για το θέμα με ότι λίγα μπορεί ή όχι να ξέρω ή να σκέφτομαι. Και στις μαύρες τρύπες ακόμη απώλεια (και ανταλλαγή ενέργειας) οδηγεί σε απώλεια πληροφορίας και το αντίθετο. Όταν απορούν πως γίνεται αυτό και γιατί και πρέπει να το εξηγήσει κάποιος στη Φυσική.... πασατέμπος. ¨Εχει και μαγνήσιο ο πασατέμπος. Μόλυβδαίνιο πρόσθετο στο λάδι για τα ωστήρια. Τι είναι η ενέργεια , τι είναι η εντροπία, τι είναι η πληροφορία , τι είναι ο πασατέμπος, ποιός είμαι , που πάω, δεν είναι και τα audio interconnect ομοαξονικά , τι είναι το ομοαξονικό, τi είναι το RG59 ; Κάτσε να τα πιάσουμε όλα απο την αρχή. :Dμετά πλο
Μιας και το έθεσες πρώτος, στη δοκιμή που θα κάνω οφείλω να φτιάξω και ένα stereo line interconnect αθωράκιστο από αγωγούς μεταλλικής κρεμάστρας. Βύσματα από πλαστικό από τον Φανό αξίας 0,5 € έκαστο .
Σκέφτομαι με μια τανάλια, ή σκύλα, να φτιάξω καλώδιο twisted pair από κρεμάστρα.

Last edited:

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
84.150
Τι είπες για το πικάπ; :hunter:
μην ξεχνιέσαι...ακόμα περιμένω
εσύ πριν ξαναγράψεις με αυτό το ακάουντ...έχεις να αποδείξεις το λάικ που πάτησες σε αυτό το ποστ...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.559
Members
38.573
Νεότερο μέλος
Red