Most visitors online was 5431 , on 15 Feb 2026
Μα αυτό είναι μαϊμού!![]()
Fidelity a25 mk2 integrated amplifier on Bunjang Global Site.
Buy Fidelity a25 mk2 integrated amplifier on Bunjang without Korean account. No more difficult proxy purchase on your way. Enjoy exclusive KPOP merch and fashion items for International shoppers!globalbunjang.com
ψαχνοντας τα specs και εγω δεν βρήκα κατι. ουτε στο chat gpt. Βεβαια στατιστικα θα κανει λαθος η google και το chat gtp.Πορρω απεχει απο τον καλυτερο.
Σε ολο το διαδικτυο ζητημα να υπαρχουν δυο τρεις αναφορες,
Το google δεν τον ξερει καν! Ευχαριστω παντως.
μασινια κ. g.kar τα ειχα για 5 μηνεςΘάψτε μου λίγο και τον Pass Aleph 5 με τον ομόσταυλο προενισχυτή του, το χρειάζομαι για να συνέλθω από το shock.
O pre είναι ο X2. Δεν ξέρω τι έχει μέσα αλλά είναι πολύ βαριά κατασκευή. Ότι πρέπει για να πάθω πάλι τενοντίτιδα. Κουσούρι από το ποδήλατοΕξελεντμασινια κ. g.kar τα ειχα για 5 μηνες
![]()
10 KgΔλδ πόσο βαρύ είναι ?
Ο Σάκης είναι δύναμη!!Καλησπέρα σε όλους. Επειδή πρέπει να λέμε και τα καλά και τα κακά και τα μέτρια εγώ θα πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Σάκη που μου επισκέυασε τον Rotel RB991 (με πολλά προβλήματα απο κακές επισκευές του παρελθόντος απο άσχετους) και την ανανέωση ενός SANSUI AU-D5 του πεθερού μου. Αψογα και τα δύο μηχανήματα. Είμαστε 4 στα 4 μηχανήματα με άψογές επισκευές. Respect!!!
Και δύναμη και γρήγορος, εφόσον υπάρχουν βέβαια και τα κατάλληλα υλικά. Τα μηχανήματα ετοιμάστηκαν σε εύλογο χρόνο.Ο Σάκης είναι δύναμη!!
Και εγώ μόνο καλές εμπειρίες έχω από αυτόν τον άνθρωπο τα τελευταία περίπου 20 έτη από τότε που μου έκανε την πρώτη επισκευή.Και δύναμη και γρήγορος, εφόσον υπάρχουν βέβαια και τα κατάλληλα υλικά. Τα μηχανήματα ετοιμάστηκαν σε εύλογο χρόνο.
Ο ενισχυτής πρέπει να οδηγεί σωστα το ηχείο. Απο το ηχείο ξεκινάμε...Αυτό με το "τι μουσική ακούς να σου πω ποιος ενισχυτής σου κάνει" δεν το καταλαβαίνω καθόλου.
Δηλαδή αν ακούω .. Metallica
και το αγαπημένο μου album είναι το ride the lightning, δεν θα ακούσω κ αυτά με την ορχήστρα του σαν Φρανσίσκο; Ή
αν ακούω "ηλεκτρονικα" ας πούμε που
υπάρχει μέσα στην λέξη από goa trance μέχρι house Kai κάτι Ibiza chillout πχ με σαξόφωνα και πιάνο,
Αν σου πει κάποιος πως ακούει Παύλο Σιδηρόπουλο, ο οποίος έχει δίσκο μόνος του με κιθάρα, σε κασετόφωνακι ηχογραφημένο,
άλλον δίσκο λάιβ με ολόκληρη μπάντα και ηλεκτρικά όργανα, τι ενισχυτή χρειάζεται;
Ιδιαιτερα στο Μέταλ (και άσε το progressive ή folk) υπάρχουν ηχογραφήσεις σε τετρακαναλο darkthrone κλπ μέχρι υπερπαραγωγές με πολυφωνίες και τελειωμό δεν έχει. Δηλαδή είναι όλα τα είδη μαζί σε πολλές περιπτώσεις
Ο ενισχυτής πρέπει να είναι σωστος σε όλα τα είδη μουσικής.
Διότι η μουσική είναι μια !!![]()
Rotel RC 995 του εχω στειλει.. ΑΚΑΙ ΑΜ 2800, Luxman διάφορους,Καλησπέρα σε όλους. Επειδή πρέπει να λέμε και τα καλά και τα κακά και τα μέτρια εγώ θα πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Σάκη που μου επισκέυασε τον Rotel RB991 (με πολλά προβλήματα απο κακές επισκευές του παρελθόντος απο άσχετους) και την ανανέωση ενός SANSUI AU-D5 του πεθερού μου. Αψογα και τα δύο μηχανήματα. Είμαστε 4 στα 4 μηχανήματα με άψογές επισκευές. Respect!!!