Featured Καλωδια ηχειων ..... ( μακρυτατο )

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.154
Σας ελεγα οτι ειναι ωραιο χομπυ τo audio η οχι;
Πχοιο ώντιο! Εδώ μιλάμε για hiend! Το χρυσοπλήρωσες το μηχάνημα, το πήρες, πήρες και θανατερό μπάλανσντ interconnect των εφταχιλιάδωνε, αλλά ο μπαρμπα Νταν στην έχει στημένη πίσω από τη γωνία... :biggrin:

(progression s350)

DanDAgostino_s350_005b-scaled-1.jpg

Reaction score
69
Η μεγαλομανία είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει μια ψυχική κατάσταση κατά την οποία ένα άτομο έχει υπερβολικά υψηλή ιδέα για τον εαυτό του, τις ικανότητές του ή τη σημασία του.
Συχνά χαρακτηρίζεται από:
  • Αίσθημα υπεροχής: το άτομο θεωρεί ότι είναι ανώτερο από τους άλλους.
  • Υπερβολικές φαντασιώσεις δύναμης ή επιτυχίας: μπορεί να πιστεύει ότι έχει μοναδικό ταλέντο, ειδική αποστολή ή εξαιρετική εξουσία.
  • Ανάγκη για θαυμασμό: συχνά ζητά αναγνώριση και επιβεβαίωση.
  • Αδυναμία να δεχτεί κριτική: κάθε αμφισβήτηση μπορεί να εκλαμβάνεται ως απειλή.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.556
Δεν αναφέρομαι σε συγκεκριμένους φίλους, το ότι υπάρχει προχειρότητα στον χώρο, ναι υπάρχει! (Και όχι μόνο στο audio, γενικώς.)

Γνώση του θέματος μπορεί να υπάρχει, υπάρχει όμως και προχειρότητα...

Τρεις φορές χρειάστηκαν επισκευή τα κατά καιρούς μηχανήματα μου.

Την πρώτη, αρκετά χρόνια πριν, με έναν Cambridge Audio. Θυμάμαι παρουσίασε πρόβλημα στην προστασία θέρμανσης. Χρειάστηκε τρεις μήνες αναμονή, ο δε τότε αντιπρόσωπος της εταιρείας συνεργαζόταν με έναν τύπο από αυτούς που διόρθωναν τηλεοράσεις και video. Μετά λοιπόν από παρακλήσεις κλπ ήρθε επι τέλους το μηχάνημα, κατά χαρακωμένο, όχι απλώς με σημάδια, βρόμικο, χωρίς καν να γνωρίζω αν τελικά ήταν το δικό μου ή όχι, αφού δυστυχώς δεν είχα κρατήσει στοιχεία του.
Την δεύτερη φορά διόρθωση τελικού ύστερα από πρόβλημα.... Εδώ ήρθε το μηχάνημα με ανάποδα τα κανάλια. Έπαιζε το αριστερό κανάλι, με την δεξιά βελόνα να κινείται

Την τρίτη φορά, πάλι με τελικό , όλα καλά. Εταιρεία πραγματικά άξια για συγχαρητήρια και ο αντιπρόσωπος και ο συνεργάτης του.

Δεν μιλάμε λοιπόν για το σύνολο...

Last edited:

Reaction score
69
Δεν αναφέρομαι σε συγκεκριμένους φίλους, το ότι υπάρχει προχειρότητα στον χώρο, ναι υπάρχει! (Και όχι μόνο στο audio, γενικώς.)

Γνώση του θέματος μπορεί να υπάρχει, υπάρχει όμως και προχειρότητα...

Τρεις φορές χρειάστηκαν επισκευή τα κατά καιρούς μηχανήματα μου.

Την πρώτη, αρκετά χρόνια πριν, με έναν Cambridge Audio. Θυμάμαι παρουσίασε πρόβλημα στην προστασία θέρμανσης. Χρειάστηκε τρεις μήνες αναμονή, ο δε τότε αντιπρόσωπος της εταιρείας συνεργαζόταν με έναν τύπο από αυτούς που διόρθωναν τηλεοράσεις και video. Μετά λοιπόν από παρακλήσεις κλπ ήρθε επι τέλους το μηχάνημα, κατά χαρακωμένο, όχι απλώς με σημάδια, βρόμικο, χωρίς καν να γνωρίζω αν τελικά ήταν το δικό μου ή όχι, αφού δυστυχώς δεν είχα κρατήσει στοιχεία του.
Την δεύτερη φορά διόρθωση τελικού ύστερα από πρόβλημα.... Εδώ ήρθε το μηχάνημα με ανάποδα τα κανάλια. Έπαιζε το αριστερό κανάλι, με την δεξιά βελόνα να κινείται

Την τρίτη φορά, πάλι με τελικό , όλα καλά. Εταιρεία πραγματικά άξια για συγχαρητήρια και ο αντιπρόσωπος και ο συνεργάτης του.

Δεν μιλάμε λοιπόν για το σύνολο...
Αγαπητέ φίλε, ίσως και να υπάρχουν καλοί μάστορες αν και πλέον δεν το πιστεύω. Η πλειοψηφία όμως είναι αυτό ακριβώς που περιγράφεις και έχω περιγράψει και εγώ νωρίτερα.
Κολλημένοι πυκνωτές με μισό κιλό κολληση, στραβά βαλμένοι πυκνωτές πάνω στην πλακέτα και ας ήταν snap on, ξεχασμένα σακουλακια, κακής ποιότητας υλικά ενώ έχεις ΠΛΗΡΩΣΕΙ τα καλύτερης… ο βοηθός του τσάκωνα θα είχε κάνει καλύτερη δουλειά.

Reaction score
3.595
Το θέμα εδώ είναι αν ο καλυτερος έλληνας τεχνικός και τα καλύτερα υλικά θα είχαν τελικά κάποια επίδραση στη διάταξη της διπλοκαλωδίωσης.
Για την ταμπακιέρα κουβέντα :dance2:

Last edited:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.130
Members
38.536
Νεότερο μέλος
George Markop