Most visitors online was 3439 , on 16 Sep 2025
Ωραίο δεν ξέρω, ακριβό ναιΣας ελεγα οτι ειναι ωραιο χομπυ τo audio η οχι;
Πχοιο ώντιο! Εδώ μιλάμε για hiend! Το χρυσοπλήρωσες το μηχάνημα, το πήρες, πήρες και θανατερό μπάλανσντ interconnect των εφταχιλιάδωνε, αλλά ο μπαρμπα Νταν στην έχει στημένη πίσω από τη γωνία...Σας ελεγα οτι ειναι ωραιο χομπυ τo audio η οχι;
Οχι απαραιτητα.. Αλλα θελει ψαξιμο.Ωραίο δεν ξέρω, ακριβό ναι![]()
Αγαπητέ φίλε, ίσως και να υπάρχουν καλοί μάστορες αν και πλέον δεν το πιστεύω. Η πλειοψηφία όμως είναι αυτό ακριβώς που περιγράφεις και έχω περιγράψει και εγώ νωρίτερα.Δεν αναφέρομαι σε συγκεκριμένους φίλους, το ότι υπάρχει προχειρότητα στον χώρο, ναι υπάρχει! (Και όχι μόνο στο audio, γενικώς.)
Γνώση του θέματος μπορεί να υπάρχει, υπάρχει όμως και προχειρότητα...
Τρεις φορές χρειάστηκαν επισκευή τα κατά καιρούς μηχανήματα μου.
Την πρώτη, αρκετά χρόνια πριν, με έναν Cambridge Audio. Θυμάμαι παρουσίασε πρόβλημα στην προστασία θέρμανσης. Χρειάστηκε τρεις μήνες αναμονή, ο δε τότε αντιπρόσωπος της εταιρείας συνεργαζόταν με έναν τύπο από αυτούς που διόρθωναν τηλεοράσεις και video. Μετά λοιπόν από παρακλήσεις κλπ ήρθε επι τέλους το μηχάνημα, κατά χαρακωμένο, όχι απλώς με σημάδια, βρόμικο, χωρίς καν να γνωρίζω αν τελικά ήταν το δικό μου ή όχι, αφού δυστυχώς δεν είχα κρατήσει στοιχεία του.
Την δεύτερη φορά διόρθωση τελικού ύστερα από πρόβλημα.... Εδώ ήρθε το μηχάνημα με ανάποδα τα κανάλια. Έπαιζε το αριστερό κανάλι, με την δεξιά βελόνα να κινείται
Την τρίτη φορά, πάλι με τελικό , όλα καλά. Εταιρεία πραγματικά άξια για συγχαρητήρια και ο αντιπρόσωπος και ο συνεργάτης του.
Δεν μιλάμε λοιπόν για το σύνολο...