Featured Καλωδια ηχειων ..... ( μακρυτατο )

Reaction score
3.619
Ε τι να κάνουμε φίλε μου... Την κόλληση την είδα πανω στις πλακέτες που επισκευάστηκαν... Τι εννοείς που το είδα; Και όχι δεν είναι ο Χουντινι... Και ναι ειναι snap on και ναι είναι κολλημένοι στραβα. Ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι τον λόγο που δεν υπάρχει εμπιστοσύνη σε κανέναν εγχώριο μάστορα...
Αυτή ειναι η πραγματικότητα... Και αυτό σχολίασε και ο επισκευαστής στο εξωτερικό...
Εγώ κατάλαβα ότι χωρίς τους ξένους ζούσε μόνος του και ευτυχισμένος μονάχα ο Διογένης .

Η κυνική φιλοσοφία είχε ως έμβλημά της τον «κύνα» (σκύλο). Οι κυνικοί δήλωναν πως «εμείς διαφέρουμε από τους άλλους σκύλους διότι εμείς δεν δαγκάνουμε τους εχθρούς αλλά τους φίλους, για να τους διορθώσουμε»

Όπως καταταβαίνω επίσης ότι η πρόθεσή σου ήταν καλοπροαίρετη

Reaction score
29.790
Ε τι να κάνουμε φίλε μου... Την κόλληση την είδα πανω στις πλακέτες που επισκευάστηκαν... Τι εννοείς που το είδα; Και όχι δεν είναι ο Χουντινι... Και ναι ειναι snap on και ναι είναι κολλημένοι στραβα. Ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι τον λόγο που δεν υπάρχει εμπιστοσύνη σε κανέναν εγχώριο μάστορα...
Αυτή ειναι η πραγματικότητα... Και αυτό σχολίασε και ο επισκευαστής στο εξωτερικό...
Μία ερώτηση μόνο .
Ξέρεις τι εστί strap on ?

Last edited by a moderator:

Reaction score
7.081
Μία ερώτηση μόνο .
Ξέρεις τι εστί strap on ?
😛😛

Πάντως χώρια την πλάκα μου έχει τύχει και εμένα ένας πολύ δυνατός μεκελεμαν που του άφησα μετά από συστάσεις φίλου 2 μηχανάκια και τα διέλυσε και τα 2.
Κυριολεκτικά όμως τα διέλυσε.

Από εκεί και πέρα όμως υπάρχουν και πάρα πολύ καλοί τεχνικοί όπως ο νηματοθέτης και πάρα πολλοί άλλοι να ο Κώστας ο Τροβάς μου έρχεται στα γρήγορα επίσης ο οποίος τώρα έχει γίνει και κατασκευαστής αλλά και πολλοί άλλοι ακόμη.
για πες...:biggrin:
ε αη σαπέρα, εγώ το σκέφτηκα πρώτος αλλά έγραφα και άλλα😁😁

Reaction score
75
😛😛

Πάντως χώρια την πλάκα μου έχει τύχει και εμένα ένας πολύ δυνατός μεκελεμαν που του άφησα μετά από συστάσεις φίλου 2 μηχανάκια και τα διέλυσε και τα 2.
Κυριολεκτικά όμως τα διέλυσε.

Από εκεί και πέρα όμως υπάρχουν και πάρα πολύ καλοί τεχνικοί όπως ο νηματοθέτης και πάρα πολλοί άλλοι να ο Κώστας ο Τροβάς μου έρχεται στα γρήγορα επίσης ο οποίος τώρα έχει γίνει και κατασκευαστής αλλά και πολλοί άλλοι ακόμη.

ε αη σαπέρα, εγώ το σκέφτηκα πρώτος αλλά έγραφα και άλλα😁😁
Δυστυχώς οι δικές μου εγχώριες εμπειρίες δεν είναι και οι καλύτερες με τρεις διαφορετικούς τεχνικούς οπότε από εμένα είναι όχι… σε κάθε περίπτωση ελευθερη
Πως γίνεται να στραβοκουμπώσεις έναν snap on πυκνωτή ?
Snap on γνωρίζω τι σημαίνει και για αυτό το είπα… strap on έμαθα πριν λίγο.😂😂

δυστυχώς γίνεται… θα ανεβάσω φωτογραφίες

Reaction score
75
Δυστυχώς οι δικές μου εγχώριες εμπειρίες δεν είναι και οι καλύτερες με τρεις διαφορετικούς τεχνικούς οπότε από εμένα είναι όχι… σε κάθε περίπτωση ελευθερη

Snap on γνωρίζω τι σημαίνει και για αυτό το είπα… strap on έμαθα πριν λίγο.😂😂

δυστυχώς γίνεται… θα ανεβάσω φωτογραφίες

Attachments

Reaction score
1.569
Καθώς θα κάνουν snap εγκεφαλικά μου κύτταρα μπορεί κάποιος να μου πει ποιοι είναι οι snap on? ήξερα για snap in

Reaction score
23.502
Snap in (όχι snap on).

Να μια ωραία μετατροπή σε lead in. Οι press fit είναι άλλο και δεν θέλουν καλάι.

Υπάρχει περίπτωση να μην είναι σε σωστό μερος οι τρυπες και να μην κουμπώνουν.

Reaction score
1.569
Snap in (όχι snap on).

Να μια ωραία μετατροπή σε lead in. Οι press fit είναι άλλο και δεν θέλουν καλάι.

Υπάρχει περίπτωση να μην είναι σε σωστό μερος οι τρυπες και να μην κουμπώνουν.
Είπα και εγώ θα ξεχάσω και τα λίγα που ξέρω. Kαι τα γράφουμε αυτά σε θέμα τεχνικού θα γελάνε μέχρι και τα πολύμετρα του.

Reaction score
23.502
Είπα και εγώ θα ξεχάσω και τα λίγα που ξέρω. Kαι τα γράφουμε αυτά σε θέμα τεχνικού θα γελάνε μέχρι και τα πολύμετρα του.
Ε, ενταξει ο τεχνικός του θα του το είπε λάθος του fleurdelis.

Προσθέτω λόγους δυσαρέσκειας απέναντι στον τεχνικό. :D Μάλλον έτσι θα το λένε οι Ελληνες τεχνικοί έτσι το μαθαίνουμε και εμεις. :D :D Δεν είναι και πολύ μακρυά σαν έννοιες , το ίδιο είναι δηλαδή.

Reaction score
75
Καθώς θα κάνουν snap εγκεφαλικά μου κύτταρα μπορεί κάποιος να μου πει ποιοι είναι οι snap on? ήξερα για snap in
Ευχαριστώ πάρα πολύ για την διόρθωση στην λάθος ορολογία. Βέβαια το πρόβλημα δεν είναι η δική μου διατύπωση που θα μπορούσε να είναι και λάθος του auto correct… κατά το strap on😂😂😂

Reaction score
23.502
Ευχαριστώ πάρα πολύ για την διόρθωση στην λάθος ορολογία. Βέβαια το πρόβλημα δεν είναι η δική μου διατύπωση που θα μπορούσε να είναι και λάθος του auto correct… κατά το strap on😂😂😂
Δεν ειδα να το αναφερεις , δε θυμάμαι ... αυτοί οι πυκνωτές που λές ήταν της μάνας του (ή OEM πως να το πω, ταίραζαν ως snap in πυκνωτες οι τρύπες) ή άλλοι λόγω "αναβάθμισης" κλπ ;

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.202
Members
38.539
Νεότερο μέλος
jabe