- Reaction score
- 3.665
Αν δεν μας πεις τι πρόβλημα είχε το συγκεκριμένο AMR, εμείς στο Χαλάνδρι θα τα πηγαίνουμε τα AMR μας 
Εμένα πάντως τα epos είναι tri-wiring όποτε σκέψου τι θα φτιάξεις.Οσο εδω διαφοροι λεβεντες εκαναν το κεφι τους και εκαναν το νημα ...να μην πω τι εγω παραλληλα συνεχισα να δουλευω στην ιδεα μου στο μεταξυ τυχαια, ολως τυχαιως ειδα στο σιτε της Audioquest αλλα και της Kimber οτι παιζουν μπαλα με αυτη την ιδεα χρησιμοποιωντας διαφορετικου ειδους αγωγων στα καλωδια που ειναι biwire .
Επισης ενας πελατης εφερε κατι παλια καλωδια bi wiring που ειχε να του τα τερματισουμε γιατι ειχαν χαλασει οπου και εκει διαπιστωσα οτι η monster cable επισης χρησιμοποιουσε εντελως διαφορετικους αγωγους για τον ενα και τον αλλο δρομο . Σημαινει οτι επειδη το καλωδιο ειναι αρκετα παλιο της Monster που εφερε ο πελατης την ιδεα την ειχαν δει και εκεινοι και μαλιστα αρκετα χρονια πριν.
Ετσι προχωρησα την ιδεα μου λιγακι παραπανω βελτιωσα και το αισθητικο αποτελεσμα και περιπου στο τελος του μηνος σκεφτομαι να διαθεσω μερικα απο αυτα τα καλωδια να τα δοκιμασουν οσοι θελουν και οσοι εχουν την δυνατοτητα bi wiring αλλα γιατι οχι και οσοι απιστοι θωμαδες συμμετειχαν εδω στο εργο αυτο .
Γραψτε την αποψη σας