Καλωδια

Μηνύματα
16
Reaction score
0
Κυριοι γεια σας . Μολις εγινα κατοχος ενος Benq pe 5120 και εχω κατι ερωτησεις . επειδη οι καλωδιωσεις θα ειναι μεσα στον τοιχο θα ηθελα να μου πειτε που μπορω να βρω 10μ καλωδιο component και dvi και πανω-κατω ποσο πανε ? . επειδη θα περασουν απο σωληνες φ16 το καθενα ξεχωριστα ειναι δυσκολο να συνδεθουν οι ακροδεκτες ειδικα στο dvi? για το component θελει επιχρυσα RCA βυσματα ? και κατι ακομα ,θα συνδεθει με HTPC του οποιου η εξοδος της VGA εκτος απο το κλασσικο vga βγαζει και s-video και dvi . component υπαρχει περιπτωση να παρω ισως μεσω καποιου ανταπτορα?

ευχαριστω :D
 

Μηνύματα
62
Reaction score
0
Ηλία εχω το ιδιο μηχάνημα και ψάχνω πάνω κάτω τα ίδια πράγματα Αν σε ενδιαφέρει κάτι από το ιντερnet δες : www.showmecables.com
Exεις ρυθμίσει το μηχάνημα και αν ναι μπορείς να μου στείλεις τις ρυθμίσεις να τις τσεκάρω και σε μένα?contrast,brightness,κτλ
 

Μηνύματα
944
Reaction score
50
για τα καλώδια και μετατροπείς ρίξτε και μια ματιά εδώ
http://www.bluejeanscable.com/store/rgbhv/

τώρα για το DVI από όσο ξέρω δεν υπάρχουν ξεχωριστά καλώδιο και τερματικά βισματα ώστε να το φτιάξεις μόνος σου λόγο πολυπλοκότητας (ελπίζω να κάνω λάθος), οπότε θα πρέπει να περάσει το καλώδιο και τα βύσματα μέσα από σωλήνα και η Φ16 είναι πολύ μικρή.

Αν τελικά χρησιμοποιήσετε DVI ελένξτε αν το DVDp σας μπορεί να δώσει σήμα στο επιθυμητό μήκος καλωδίου. Μερικά player έχουν πρόβλημα με καλώδια DVI πάνω από 6-7 μέτρα.

Από το site της Supra:
http://www.supracables.co.uk/3-mainpage.htm (επιλέξτε από το μενού HDMI/DVI cable

IMPORTANT NOTE for users of DVI terminated cables:
The DVI cables work well up to 12.0 metres for standard native resolution 576p (progressive) and 576i (interlaced) but unfortunately we need to issue a warning if using the 12.0m DVI cables with up-scaling sources. (such as 720 progressive and 1080 interlaced).

Οπότε πριν αγοράσετε καλό είναι να το δοκιμάσετε πρώτα.
 


Μηνύματα
531
Reaction score
0
Μίλησε/στείλε pm στον Ανδρέα Κ. μήπως μπορεί να σε βοηθήσει.

'Αλλη εναλλακτική, άνοιξε ένα περιοδικό του χώρου και πάρε τηλέφωνα στα μαγαζιά που διαφημίζονται ή είναι πίσω στις λίστες εμπόρων/αντιπροσωπειών.

Τρίτη εναλλακτική το internet:
http://www.ramelectronics.net
http://www.cablewholesale.com

Δεν μπορεί! Από κάπου θα βρεις :wink:
 


Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.622
Μηνύματα
2.868.401
Members
37.940
Νεότερο μέλος
geo kok
Top