- Reaction score
- 0
Λέτε να θέλει και επίχρυση πρίζα σούκο?
οσο πιο πολυ τοσο πιο καλη η φαγωμαραΑ το θέμα τρέχει σε 2 φόρα
( κάντε τα 2 φορα 1 να τελειώνουμε ρε παιδιά )
εχεις καλωδιο στα γυαλια ?Λές να φταίνε τα γυαλιά μου?
Μπα...
Μάλλον το καλώδιο θα φταίει....
Μη μου πεις; Δηλαδή τώρα που έχεις τα σωστά καλώδια θα πάρεις και προβολέα; :114:μπα καπου εδω τερματισα
απο καλωδια
Φιλε Θα ήθελα και εγώ να το δοκιμάσεις και να μου πεις τη γνώμη σου.Αχ φίλε BOYT έπεσες στην περίπτωση ,
Στις συσκευές audio που χρησιμοποιώ έχω αρκετά ακριβά καλώδια ρεύματος & ηχείων & iec & isolator & ασφάλειες hifi κτλ
Στο video σύστημα δεν έχω τίποτα , μόνον πρόσφατα όμως ανακάλυψα να καλυτερεύει η εικόνα χρησιμοποιώντας ένα supra lorad ( 45ευρω )που περίσσευε καθώς και το πολύπριζο της ίδιας εταιρίας ( 140 ευρω )που επίσης περίσσευε
Τώρα αν είχα την όρεξη να κάνω α/β με καλώδια ρεύματος στον προτζεκτορα και είχε αποτέλεσμα μάλλον δεν θα το έλεγα σε κανέναν ( ούτε σε pm ούτε σε pm ούτε σε pm )
Α το καλώδιο το hdmi που έχω είναι της atlona , ακριβούτσικο , αλλά την εποχή που το πήρα ήταν υπόθεση να κλειδώνει χωρίς πρόβλημα στα 1080p με 15μ μήκος
Αλλιώς είχα δοκιμάσει και του πλαισίου clicktronic στο 1/5 τις τιμής του atlona αλλά μέχρι 720p στα ίδια μέτρα
Εκεί ήταν θέμα ανάγκης !
Έχω και ένα silver audio ρεύματος αξίας 340 ευρω που κάθεται και περιμένει νέο σπίτι αλλά ρε συ δεν μου πέρασε καν από το μυαλό να το δοκιμάσω στον προτζεκτορα
Με την ευκαιρία λέτε να το βάλω να δούμε τι θα γίνει?
Έχω τον sanyo z4 και σύντομα θα πάρω τον sanyo z3000. Θέλω να κάνω αναβάθμιση στο καλώδιο του ρεύματος μέχρι 250 ευρώ και θέλω την βοήθεια για την επιλογή του. Η ερώτηση αφορά κυρίως ανθρώπους που είτε έχουν μαγαζιά και έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν είτε σε κάποιους που έχουν ασχοληθεί με το θέμα αυτό και έχουν να μου προτείνουν λύσεις. Καλοδεχούμενες όλες οι απόψεις και σας ευχαριστώ όλους για την αναταποκριση σας.Ρε παιδιά ας το πάμε αλλιώς
Δεν έχει διευκρινίσει ο ΒΟΥΤ τι προτζεκτορα έχει
Αν έχει τον Sony VPL-VW100 και με την αρχή ότι ξοδεύουμε για tweaking ποσα ισα με το 10% τις τιμής της συσκευής ίσως έχει νόημα ένα ακριβό καλώδιο
Σωστά?
Ps η αλήθεια είναι ότι με κουράζει να διαβάζω ανθρώπους που δεν είναι σαφείς στις ερωτήσεις τους
Πες έχω αυτό και αυτό και θέλω να κάνω αυτό να το κάνω και γιατί ? το έχει κάνει κανείς ? κτλ