Καλωδιο VGA-Component (;)

Reaction score
2
Υπαρχει τετοιο καλωδιο για να συνδεσω το laptop με τον προβολεα (η εστω VGA-Svideo) και αν ναι, που θα το βρω και αν ειναι βεβαιο οτι θα δουλεψει;

Reaction score
7
Νομιζω οτι δεν υπαρχει επειδη το σημα απο το D-sub15 της καρτας γραφικων δεν ειναι ενα απλο RGB, αλλα περιεχει και καποιους παλμους συγχρονισμου vertical & horizontal. Οσο για το αν μπορει να βγαλει s-video ή component απο το ιδιο το D-sub, δεν εχω συναντησει καμια τετοια καρτα γραφικων.

Reaction score
1
Διευκρίνησε τι έξοδο έχει το laptop και τι εισόδους έχει ο προβολέας.

Reaction score
1
Γιατί δεν δοκιμάζεις τότε με ένα vga καλώδιο ; Εγώ το είχα δοκιμάσει με τον δικό μου προβολέα και έπαιζε καλά.

Reaction score
7
Το laptop εχει μονο VGA. Ο προβολεας εχει και VGA, αλλα και RGBVH(η πενταπλη component).
Αυτο ειναι... RGBVH

R-
G-
B-
V-ertical
H-orizontal

Αρα θες ενα 15-pin D-sub σε RGBVH...

Aλλα αν εχει VGA (με D-sub καλωδιο) τι το θες το αλλο το 5πλο καλωδιο?

Reaction score
2
Τελικά, η είσοδος VGA είναι μόνο για service, οπότε μένει μόνο η άλλη. Καλώδιο βρήκα στο Πλαίσιο, απλά πρέπει να αγοράσω adaptors BNC-RCA και προεκτάσεις. Για να δούμε...

Reaction score
0
Μια απορία μου είναι αν υπάρχουν διαθέσιμες και οι δυό συνδέσεις αν η VGA είναι συγκρίσιμη σε ποιότητα με την component και αν ένα απλό καλώδιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για 5μ απόσταση.

(Τέτοια thread που μαζεύουν συχνά ζητούμενη πληροφορία, θα μπορούσανε με λίγες προσθέσεις αφαιρέσεις να γίνουν FAQ ή sticky πχ σ'αυτή και την projector κατηγορία.)

Reaction score
7
Τελικά, η είσοδος VGA είναι μόνο για service, οπότε μένει μόνο η άλλη. Καλώδιο βρήκα στο Πλαίσιο, απλά πρέπει να αγοράσω adaptors BNC-RCA και προεκτάσεις. Για να δούμε...
adaptors BNC-RCA.... ειναι φτηνα αυτα...

Εισοδος VGA μονο για service??? Παραξενο...

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.670
Members
38.589