- Reaction score
- 498
Αργύρη με μπέρδεψες τώρα λίγο, αλλά δεν πειράζει..
Πάντως δεν καταλαβαίνω τελικά που καταλήγεις..
Πάντως δεν καταλαβαίνω τελικά που καταλήγεις..
Αργύρη,argiris said:gday λοιπον ολες οι σοβαρες εταιριες προτεινουν καλωδια intrc μηκους απο 1 μετρο και πανω για να μπορεσει το καλωδιο να δειξει τι κανει στα δε ρευματος 3 ποδια εννοειται με κομενα νυχια .Σε καλωδια ρευματος που εχω κανει τεστ σε 1και 1.8μ υπαρχει διαφορα μικρη βεβαια αλλα υπαρχει καλωδιο τεστ kimber 10 kai 14 σε interc δεν εχω κανει ωστε να ξερω τι δινεται ΑΛΛΑ ολα τα interc θελοντας και μη ειναι γυρω στο μετρο για να μπορουν να διασυνδεσουν προ και τελικο αν τα καλ ειναι μικροτερα του μετρου σιγουρα μας δυσκολευουν πολυ. Εγω προσωπικα εχω στη μεση τον προ και δεξια και αριστερα τους τελικους και ειμαι σχεδον οριακος με 1μ intrc. Αν καποιος τα εχει το ενα πανω απο το αλλο το 1μ ειναι λιγο το καλυτερο θα ηταν να μην ειχαμε καλωδια καθολου αλλα αν ειμαστε ρεαλιστες δεν γινεται αλλιως .Τεστ σε intrc κατω του μετρου μονο σε custom εχω κανει δοκιμη και δεν ειδα διαφορα στο 1μ και στους 60ποντ. Επομενο τεστ αλλαγη rca bullit vs xlo unltd με καλωδιο xlo .εντυπωσεις .προσεχως .Καλη η θεωρεια του minimal αρκει να μπορει να εφαρμοστει.
Μήπως εδώ είναι το πρόβλημα ότι οι διαφορές που προκύπτουν δεν μετρούνται με όργανα και ο κάθε κατασκευαστής ισχυρίζεται ότι τον συμφέρει χωρίς να μπορεί να το αποδείξει? Και αν υποθέσουμε ότι ένα καλώδιο χρειάζεται συγκεκριμένο μήκος για να απόδειξη τις αρετές και να λειτουργήσει σαν φίλτρο, αυτό είναι πλεονέκτημα του καλωδίου η μειονέκτημα τον μηχανημάτων?g.kar said:Παναγιώτη, αυτά τα βασικά ηλεκτρικά χρακτηριστικά που μετριώνται με συγκεκριμένα όργανα τα γνωρίζουμε.
Το θέμα μας εδώ είναι πιο προχωρημένο και δεν εξηγείται εύκολα με απλά ακαδημαΙκά ηλεκτρονικά.
Εχεις να προτείνεις ένα ελάχιστο μήκος για το εργαλείο ?Γ. ΚΟΨ. said:βρε σεις δεν μεγαλώσατε για να έχετε ανασφάλειες με μήκη??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
g.kar said:Στο Hi-End δεν αρκεί μόνο να το ακούς, πρέπει και να το βλέπεις.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: