Καλός Music player (flac, wav, mp3 etc)

Reaction score
10
Καλησπέρες,
όσοι ακούτε από pc windows μήπως έχετε να προτείνετε κάποιον "ψαγμένο" player που να φτιάχνει ωραία libraries, playlist σορταρίσματα κλπ? Έχω ρίξει ματιά στο τι κυκλοφορεί όμως επειδή έχω χρησιμοποιήσει κάποια απ' αυτά όλο και κάποιο θέμα είχαν και ζητάω γνώμες από περισσότερο ψαγμένους.
Πληροφοριακά παίζω nearfield από pc μεσω οπτικής με dac, ενισχυτή και παθητικά ηχεία.

Reaction score
13.522
Foobar 2000 για free (αυτόν χρησιμοποιώ), JRiver επί πληρώμη (λένε ότι είναι πολύ καλός).....

Εσύ αποφασίζεις!

symos

You're not worthy!
Reaction score
9.036
Καλό θα ήταν να μας πεις τι έχεις δοκιμάσει και τι δεν σε κάλυψε σε αυτούς. Για να υπάρχει μια βάση από την οποία να ξεκινήσει η κουβέντα.

Ένας player που χρησιμοποιούσα εγώ παλιότερα και είχε αρκετά εργαλεία όσον αφορά τη διαχείριση metadata κλπ., ήταν ο MediaMonkey.

Reaction score
10
Ξεκίνησα με Media Monkey το 2000κάτι περίπου, και μετά είχα για χρόνια τον AIMP, ωστόσο άλλαξα πισι, ηχοσύστημα στο πισι και πλέον κινούμαι περισσότερο στο Spotify. Tώρα λόγω νέου πισι δεν έχω κάποιον άλλο εκτός των windows.
Όμως ακούγοντας τυχαία μια μέρα κάτι δικά μου μουσικά αρχεία προβληματίστηκα, και εδώ σου απαντώ επί της ουσίας, στο πως μπορούν να είναι ταξινομημένα και εύκολα "αναζητήσιμα" κάποια αρχεία με σορταρίσματα και μεγάλη ευελιξία. Να έχω δηλ ένα καθαρό layout με τακτοποιημένη libraire, χρώματα που κάνουν μια αντίθεση ενεκα πρεσβυωπίας και ΕΥΚΟΛΑ προσβάσιμα τα πάντα με ΕΥΚΟΛΟ μενού.
Αυτό προσπαθώ να βρω σε έναν player έχοντας "κακομάθει" απ' τις ευκολίες του Spotify...
Δεν ασχολούμαι με τίποτα που έχει σχέση με Αpple.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.747
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88