Καλύτερο Εξώφυλλο Δίσκου;

Reaction score
4.435
Τί το θελες το εξώφυλλο του Chris δe Burgh;
Θα βάλω τα κλάμματα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ. Καταπληκτικό το εξώφυλλο του Year of the cat"!Δεν το είχα δει ποτέ.

Reaction score
23
Γιώτα , αντί να βλαλεις τα κλάμματα , να βάλεις το ..αγπαπημένο σου εξώφυλλο!!

Υ.Γ. Το Chris De Burgh το έβαλα γιατί εγώ αύριο θα είμαι στην Κέρκυκα για διακοπούλες !! :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
23
Βλέποντας ότι αρκετά μέλη έχουν "δει" αυτό το θέμα αλλά δεν μας έχουν πει ποιο είναι το αγαπημένο τους εξωφυλλο , μου μπήκε η ιδέα μήπως αυτό γίνετε λόγω άγνοιας "τοποθέτησης" της φωτό του εξωφύλλου.....

Γράψτε λοιπον ποιό είναι το αγαπημένο σας εξώφυλλο και την φώτο αφήστε την σε μένα....

ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!

Reaction score
0
Έχω δει πολλά εξώφυλλα που μου άρεσαν πάρα πολύ, αλλά ένα μου έκαν ιδιαίτερη εντύπωση με την πρωτοτυπία του, και την ιδέα του..

James - Pleased to meet you λοιπόν..

Το πρόσωπο που απεικονίζεται είναι ...οι James.. Τα μάτια του ενός, το στόμα του άλλου κτλ κτλ.. Και τελικά βγήκε ένας ωραίος (κατα τη γνώμη μου) αντρας.. Σίγουρα πρωτότυπο..

Reaction score
4.435
Βλέπω ότι εδώ και πολύ καιρό δεν έχουν γράψει πολλά παιδιά για το εξώφυλλο.Είναι πολύενδιαφέρον θέμα και θα ήθελα να δω εξώφυλλα που δεν γνωρίζω.

Για να γράψω κι εγώ, το μόνο που μπορώ να σκεφτώ αυτή τη στιγμή είναι το εξώφυλλο του πρώτου LP του Rory. Απλό αλλά υπέροχο...

Υ.Γ. Διονύση, αν το βρεις περιμένω να το δω...

Reaction score
7
Έχω δει πολλά εξώφυλλα που μου άρεσαν πάρα πολύ, αλλά ένα μου έκαν ιδιαίτερη εντύπωση με την πρωτοτυπία του, και την ιδέα του..

Το πρόσωπο που απεικονίζεται είναι ...οι James.. Τα μάτια του ενός, το στόμα του άλλου κτλ κτλ.. Και τελικά βγήκε ένας ωραίος (κατα τη γνώμη μου) αντρας.. Σίγουρα πρωτότυπο..

Φοβερο... Νομιζα οτι ειναι καποιο μελος του group

Reaction score
0
1η σκέψη: Α, αυτός θα είναι ο frontman των James!

2η σκέψη: Μπα, δε θα τον έβαζαν εντελώς μόνο του! Άσχετος θα είναι!!

Ε, 3η σκέψη δεν είχε.. απλά κοιταξα και το booklet και άρχισα να ψάχνω τι αντιστοιχεί στον καθένα!! Επίσης στις υπόλοιπες σελίδες του booklet έχει τους James στην ίδια ακριβώς στάση, ίδια φωτογραφία δηλαδή, τον ένα μετά τον άλλο.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Μεράκι βλέπω, και θα μου επιτρέψετε να συστήσω μια συλλεκτική έκδοση για το αντικείμενο:
1000 record covers, Michael Ochs (Taschen Books).
Σταματάει πριν από το '90, αλλά τότε ήταν και η εποχή της cover art. Άλλο το εξώφυλλο του βινυλίου, άλλο του cd..

Reaction score
51

Φοβερο... Νομιζα οτι ειναι καποιο μελος του group
Οχι είναι κάποια ...μέλη... του group! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
1
Jean M Jarre με το OXYGENE

Επίσης είμαι σίγουρος ότι όλοι όταν ακούμε εξώφυλλο Album θυμόμαστε και αυτό:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.966
Members
38.525