29 Νοεμβρίου 2004 #1 comtal Μηνύματα 3.092 Reaction score 666 Τα 10 πρώτα rock τραγούδια σύμφωνα με το περιοδικό Rolling Stone είναι με τυχαία σειρά τα παραπάνω. Εσείς ποιο θα ψηφίζατε?
Τα 10 πρώτα rock τραγούδια σύμφωνα με το περιοδικό Rolling Stone είναι με τυχαία σειρά τα παραπάνω. Εσείς ποιο θα ψηφίζατε?
30 Νοεμβρίου 2004 #2 Κώστας Φ. Truth hurts. Here's a teddy bear. Μηνύματα 8.978 Reaction score 895 Ψήφισα Satisfaction. To Imagine και το Respect μου αρέσουν περισσότερο αλλά στο μυαλό μου το rock το έχω συνδέσει με Τσουρλιχτές Πέτρες και αντίστοιχα ακούσματα...
Ψήφισα Satisfaction. To Imagine και το Respect μου αρέσουν περισσότερο αλλά στο μυαλό μου το rock το έχω συνδέσει με Τσουρλιχτές Πέτρες και αντίστοιχα ακούσματα...
3 Δεκεμβρίου 2004 #3 ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. Ιδρυτής Μηνύματα 30.058 Reaction score 731 Καθαρα Αμερικανικες επιλογες....
3 Δεκεμβρίου 2004 #4 last in line Μηνύματα 175 Reaction score 204 εγω οταν σκεφτομαι "rock" ερχονται στο μυαλο μου συγκροτηματα οπως uriah heep,deep purple,led zeppelin,..(μετα "σκληραινει" λιγο ο ηχος οποτε ξεφευγουμε απο το κλασσικο rock..) μαλλον ειμαι off topic.. ισως να ψηφιζα και εγω το satisfaction..
εγω οταν σκεφτομαι "rock" ερχονται στο μυαλο μου συγκροτηματα οπως uriah heep,deep purple,led zeppelin,..(μετα "σκληραινει" λιγο ο ηχος οποτε ξεφευγουμε απο το κλασσικο rock..) μαλλον ειμαι off topic.. ισως να ψηφιζα και εγω το satisfaction..
3 Δεκεμβρίου 2004 #5 Σπύρος Μπλάτσιος Διακεκριμένο μέλος Μηνύματα 15.897 Reaction score 307 Μα και το rock είναι λίγο-πολύ αμερικάνικη υπόθεση...