Καλώδια για τον Yamaha με τα 802!!!

Reaction score
0
Γιατρέ μου αυτό που σου προτείνω είναι πριν κάνεις οποιαδήποτε αλλαγή καλό θα ήταν να αποκτήσεις διάφορες παραστάσεις από διαφορετικά στησίματα του ηχείου σου και λέω για το ηχείο σου γιατί από ότι ξέρω είναι το πιο σταθερό στοιχείο στην αλυσίδα. Ξέρεις οτι έχεις ανοικτή πρόσκληση.

Τώρα σχετικά με τις παρατηρήσεις οτι ο άντθρωπως ζήτησε καλώδια και του προτείνεις να πάρει και άλλον ενισχυτή έχω να πω τα εξής: έχοντας το ίδιο ηχείο με το γιατρό και έχοντας το φτάσει σε πολύ καλό επίπεδο (για τα δικά μου δεδομένα) και πάντα με τη βοήθεια φίλων, ας θεωρήσουμε οτι τα καλύτερα καλώδια ηχείων για το 802 είναι τα vanhala (μην αρχίσουμε τώρα για για τα υπολοιπα συνοδά κλπ υπόθεση κάνουμε) αλλά επίσης ξέρω οτι ο γιατρός εδώ και 1,5 χρόνο σκέφτεται την δυενίσχυση (αυτό είναι γεγονός) η οποία μπορεί να γίνει και χωρίς την αγορά νέου προ, τι θα ήταν καλύτερο να προτείνω στο γιατρό; Πάρε 10μ από το προαναφερθέν καλώδιο ή με λιγότερα λεφτά κάνε τη διενίσχυση όπου το συνολικό αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο (η τελευταία αξιολόγηση με τα δικά μου κριτήρια).

Αυτό που καταβαίνω είναι οτι γενικά δεν υπάρχει καλή διαθεση και αυτό δεν είναι καλό ούτε για αυτόν που θέλει να ρωτήσει ούτε για αυτόν που θέλει να απαντήσει και τέλος δεν είναι καλό για το site.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Γιατρε μου...........γιατρο χρειαζεσαι .......και οχι καλωδια!!!!!!!!!!!!Με την ερωτηση σου..............εβαλες τοσα παλληκαρια να σφαχτουν(μεταφορικα παντα) για σενα .ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αντι να αλλαξεις το σπιτι σου καθεσαι και ψαχνεσαι για καλωδια ηχειων!!!!!!!!Αμαν πια-ελεος................................Και τοσες νεες πανακριβες οικοδομες τι θα κανουν??????Θα μεινουν απουλητες εξαιτειας των καλωδιων???
Οι λασπαδες θα μεινουν ανεργοι?Ξανα λοιπον ΑΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ(παραπιπτοντως πουλαω ενα διαμερισματακι μπερκετι προς 450000 ευρα ιδανικο για 802 και YAMAHA)Aν μου το κλεισεις μεχρι αυριο θα εχεις δωρο ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΗΧΕΙΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
επειδη εχω ακριβως το ιδιο σετ και με ενδιαφερει το διαμερισματακι τι χρωμα ειναι τα καλωδια για να δω αν κολλανε με τα allen edmonds μου :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
επειδη εχω ακριβως το ιδιο σετ και με ενδιαφερει το διαμερισματακι τι χρωμα ειναι τα καλωδια για να δω αν κολλανε με τα allen edmonds μου :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1:
Παιζει κατι σε μπεζακι και δυο μονοκλωνα χαλκου σε σαπιο μηλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Καλώδια για τον Yamaha με τα 802!!!

Αφελής ενίοτε είναι !
Υπερβολικά,χαζά και χωρίς σοβαρή αιτιολογία επιθετικός ενίοτε είναι !
Φραγκοφονιάς και απατεώνας δεν είναι !
Κι εγώ αυτήν την εντύπωση είχα αλλά έκανε φιλότιμες προσπάθειες για να μου την αλλάξει. Για να το λες εσύ κάτι θα ξέρεις. Σε πιστεύω λοιπόν και ανακαλώ τους χαρακτηρισμούς μου. Δεν είναι απατεώνας. Είναι σίγουρο όμως ότι θα πρέπει να σκέφτεται λίγο παραπάνω πριν γράψει...

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Καλώδια για τον Yamaha με τα 802!!!

Κι εγώ αυτήν την εντύπωση είχα αλλά έκανε φιλότιμες προσπάθειες για να μου την αλλάξει. Για να το λες εσύ κάτι θα ξέρεις. Σε πιστεύω λοιπόν και ανακαλώ τους χαρακτηρισμούς μου. Δεν είναι απατεώνας. Είναι σίγουρο όμως ότι θα πρέπει να σκέφτεται λίγο παραπάνω πριν γράψει...
Νομιζω οτι μου ειχες δωσει την δυνατοτητα να επιλεξω μεταξυ απατεωνα και ασχετου . Αφελως εκανα λαθος .

Reaction score
3
Re: Απάντηση: Καλώδια για τον Yamaha με τα 802!!!

Καθε καλωδιο ειναι και μια αποτυχημενη επιλογη?
Οχι βρε σύ,όλα το ίδιο παίζουν,αλλά συνδιάζει τα χρώματα που έχουν με το χρώμα της ταπετσαρίας που αλλάζει τακτικά...:happy_9: η σύζυγος βλέπεις...:crazy_3: :happy_5:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
το αφηνω πανω σου αν νομιζεις οτι ταιριαζει με κατι απο αυτα
οποτε προχωραμε στην αγορα της μπανιερας

Attachments

Reaction score
3
Την ίδια γνώμη με τον Βασίλη Τσαντουλή έχω σχηματίσει για τον Μαρίνο,οπότε...

George,άλλαξε σπίτι επειγόντως και θα σου κάνουμε δώρο τα καλώδια...:crazy_3: :happy_9:
Eμ καλοκαιριάτικα μεσα στον καύσωνα φωτιές που μας άναψες...:happy_9: :happy_9:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
wall_1απαισιε τους εχεις σενιαρει ΟΛΟΥΣ να μιλουν για σενα με καλα λογια ,και το χειροτερο ερειξες τις τιμες σε σχεση με τον παλιο αντιπροσωπο και ετσι εχασαν αξια μερικα απο τα καλωδια μου wall_1 wall_1 wall_1 wall_1

Reaction score
51
Κατ'αρχάς ευχαριστώ θερμα ΟΛΟΥΣ για την συμμετοχη τους και το ενδιαφέρον τους!!!

Επίσης ζητώ συγνώμη απο ολους επειδή σας αναστάτωσα και σας άναψα φωτιές μες τον καύσωνα!!!

Λυπάμαι για την αντιδικία που έχει δημιουργηθεί και δεν είχα πρόθεση να παρουσιαστεί κατι τέτοιο!!!:crazy_1:

Οπως λυπάμαι και το AVSITE μερικές φορές για αυτό!!!!:pc:

Αποκόμισα όμως αρκετές γνώσεις απο αυτο το thread και αποφασίζω........

......να επανέλθω τον χειμώνα με τα κρύα!!!!:happy_9: :happy_9: :happy_9: :happy_9:

Reaction score
17.589
Αφορμη εψαχναν Γιωργο για μια εποικοδομητικη συζητηση και τους την προσεφερες....:smoking:

Ξανασκεψου το ομως,πριν ανακοινωσεις την αποφαση σου......Δεν πας να εξομολογηθεις στον ιερεα της ενοριας σου καλυτερα?:crazy_3: :crazy_3: :crazy_3:

Reaction score
10
Καλά μπάνια γιατρέ!Υπάρχουν και σημαντικότερα πράγματα από το καλώδια και το hi-end!!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
εκτελουνται αγιασμοι,εξορκισμοι,ευχελαια,εξομολογησεις,πληρ με pm:happy_4: :happy_4: :happy_4:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
οποιοσδηποτε θελει να ακουσει συγκρινει το ηχο πολυ ευχαριστως,δεν εχω μονο ροτελακια εχω και pioneer exact power cinemateq marantz denon και αλλα κολλημα εχω μονο με την pioneer και με τα καλωδια -βελτιωσεις
θυμαμαι πριν σχεδον 1 χρονο με 3 χιλιαρικα στην τσεπη και ενα aragon προ στο ρακ μου δοκιμαζα να δω τι κανει ,δυστυχως επαιζε χειροτερα απο τον μπουνιαρισμενο ροτελ μου ΔΥΣΤΥΧΩΣ και μου αρεσε αφανταστα,πηγα για το exact :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4:την ροτελ
την θεωρω εισαγωγικη εταιρια στο hi end οπως και αλλες.Πιο πολυ μου αρεσει ο dual mono 2x380 στα 8 αυτο παιζει αξιολογα,με λιγο κουρδισμα βεβαια (εδω κουρδιζονται τα mark levinson)

Reaction score
10
Ροτελάς, αλλά με κάτι καλώδια... κορυφή σου λέω. :happy_9:
μπουχαχαχα.....Περι ορεξεος κολοκυθοπιτα λενε στη.....Μάνη....
Α νταξει αμα συγκρινεις με aragon παω πασο,,,η ΔΕΗ δεν φτιαχνει κανενα ενισχυτη???

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
σε βρισκω μη ενημερωμενο δεν εχεις διαβασει το λογαριασμο της δεη στο πισω μερος που προτεινει να λαβουμε μετρα για τις αυξομειωσεις στην ταση ε
καπου θα δεις και κατι για ενσχυτες ...................wall_1 wall_1 wall_1 wall_1

Reaction score
0
Έχω έναν Yamaha RX-V657 και ηχεία Tannoy reveal μπροστά και tonsil mini 30 πίσω (για 1 βδομάδα ακόμα, μέχρι να μου έρθει το 5.1 σύστημα της tannoy, 4x Reveal 6, 1x Reveal 66 & 1xTS8).

Πρόσφατα άλλαξα διαρρύθμιση στο χώρο και θέση στα ηχεία. Πριν είχα τα tannoy σε 10μ καλώδιο 2x1.5 και τα Tonsil σε 2m καλώδιο 2x2.5 (σε μονάδες έλεγαν mmq αλλά δεν ξέρω τι στο καλό σημαίνει αυτό) και τώρα τα άλλαξα και είδε ΤΡΕΛΗ διαφορά στον ήχο των Tannoy. Με τα καλώδια μεγαλύτερης διαμέτρου βελτιώθηκε σημαντικά ο ήχος.

Τώρα που θα μου έρθουν τα καινούργια πρέπει να πάρω 50μ καλώδιο ώστε να έχουν όλα το ίδιο καλώδιο (7.1).

Ξέρετε κανά καλό μέρος οικονομικά (για ήχο της προκοπής, όχι και της σειράς) καλώδια στην Πάτρα;
Η αν είναι δυνατόν μπορείτε να προτείνετε κάποιο από τα καλώδια στο ebay;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.002
Members
38.525
Νεότερο μέλος
seos