- Reaction score
- 297
Δεν ρώτησα.
Ενώ ΜΗ βασικά μέρη είναι???ΜΙΧΑΗΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ οrpheus said:Τα καλωδια αποτελουν βασικο μερος ενος συστηματος.
Ο ποιο σημαντικος κρικος μιας αλυσσιδας ειναι ο ...ασθενεστερος .RDoherty said:Ενώ ΜΗ βασικά μέρη είναι???ΜΙΧΑΗΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ οrpheus said:Τα καλωδια αποτελουν βασικο μερος ενος συστηματος.
Η ισορροπία ή αλλιώς η μέση λύση, συχνά είναι η χειρότερη επιλογή, από τεχνικής άποψης.preve said:Μπορώ;
Ισορροπία παντού.
Αυτή είναι η γνώμη μου.
Τελικά πρέπει να πάρουμε μια απόφαση σε ένα τεχνικό ζήτημα και αυτή, όταν μιλάμε για hi end δεν μπορεί να είναι με βάση την κοινή λογική ή έστω την ισορροπία... της τσέπης μας. Θέλει την παραπάνω προϋπόθεση και φυσικά πειραματισμό. Γεγονός είναι ότι με βάση τον εξοπλισμό μας, θα δώσουμε βαρύτητα στα μήκη των ic ή των sc και αυτός είναι ένας μπούσουλας. Πάντως ο ασθενέστερος κρίκος παραμένει και κατά την γνώμη μου η πηγή, διότι αφενός τα λάθη της πηγής είναι "χοντρά" και αφ' ετέρου ένα απλό καλώδιο που πληροί όμως τις προδιαγραφές, "οφείλει" να μεταφέρει ορθά το σήμα. Το γιατί ορισμένες φορές δεν το κάνει σωστά ή με τον ίδιο τρόπο, παραμένει θέμα προς διερεύνηση.Νίκος Τσαρουχάς said:- Το ζουμί όμως είναι άλλο.
Γνωρίζοντας μερικά τεχνικά χαρακτηριστικά των μηχανημάτων μας, μπορούμε να πάρουμε πιο σωστές αποφάσεις και να πειραματιστούμε μεν, προς την σωστή κατεύθυνση δε. Άσε που μπορεί να γλιτώσουμε και λίγο χρήμα παραπάνω...
Νίκος Τσαρουχάς said:Η ισορροπία ή αλλιώς η μέση λύση, συχνά είναι η χειρότερη επιλογή, από τεχνικής άποψης.
Διότι τα δεδομένα (και ο στην συνέχεια πειραματισμός), είναι αυτά που υποδεικνύουν την ορθή λύση και όχι η κοινή λογική. Συνεπώς η ορθή λύση μπορεί κάλιστα να μην έχει καμία σχέση με την... μέση λύση:preve said:Γιατί παρακαλώ;Νίκος Τσαρουχάς said:Η ισορροπία ή αλλιώς η μέση λύση, συχνά είναι η χειρότερη επιλογή, από τεχνικής άποψης.
Νίκος Τσαρουχάς said:Τι είναι πιο σωστό, 2,5m καλώδιο ηχείων και 10cm IC ή 2,5m IC και 10cm καλώδια ηχείων?
Τσαντουλής Βασίλης said:Η απάντηση δεν είναι μονοσήμαντη !
Εξαρτάται από την αντίσταση εξόδου του προενισχυτή (από το στάδιο εξόδου του συγκεκριμένα)
από την αντίσταση εισόδου του τελικού και από το "πόσο δύσκολο" φορτίο αποτελούν
τα ηχεία μας.
Συμφωνώ εν μέρει με αυτό,γιατί η χαμένη πληροφορία δεν ξανα βρίσκετε.RDoherty said:Με το σκεπτικό του Tiefenbrun: όποια πληροφορία χαθεί στην πηγή, χάθηκε για πάντα.
Για ποιόν κανόνα μιλάς?Θεοδωρόπουλος Δημήτρης said:Kανόνας?
Έτσι πιστεύω και εγώ.Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:Γιατί,αν πάμε στα ψηφιακά, εμένα προσωπικά δεν με έχουν πείσει ακόμη,διότι κάθε μοντέλο,είναι καλύτερο και φθηνότερο απο αυτό που αντικαθιστά.![]()
Δεν μίλησα ποτέ για μέση λύση αγαπητέ.Νίκος Τσαρουχάς said:Διότι τα δεδομένα (και ο στην συνέχεια πειραματισμός), είναι αυτά που υποδεικνύουν την ορθή λύση και όχι η κοινή λογική. Συνεπώς η ορθή λύση μπορεί κάλιστα να μην έχει καμία σχέση με την... μέση λύση:
Αν υπάρχει εξαίρεση...επιβεβαιώνει τον...σαρωτικό κανόνα.Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:Για ποιόν κανόνα μιλάς?Θεοδωρόπουλος Δημήτρης said:Kανόνας?
Γιατί,αν πάμε στα ψηφιακά, εμένα προσωπικά δεν με έχουν πείσει ακόμη,διότι κάθε μοντέλο,είναι καλύτερο και φθηνότερο απο αυτό που αντικαθιστά.Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:Για ποιόν κανόνα μιλάς?Θεοδωρόπουλος Δημήτρης said:Kανόνας?
Όχι, αγαπητέ Δημήτρη: Νομοτέλεια.Θεοδωρόπουλος Δημήτρης said:Kανόνας?