Καλώδια και θύματα












Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
O υποφαινόμενος από την άλλη πλευρά,μόνο...ελπίδα ατενίζει.Διότι η ελπίδα δεν μπαίνει σε...καμπύλη-στόχο.
..θα μου επιτρέψεις να σου πω ότι αιθεροβατείς. Διότι υπάρχει και ο ρεαλισμός, και είναι αδυσώπητος, τον βλέπουμε καθημερινά εδώ σε ολη του την ομότητητα!
Η έννοια ενός διαδικτυακού τόπου αποτελούμενου από μέλη με κοινά ενδιαφέροντα είναι να στηρίζονται μεταξύ τους, έστω και αν καθένας μας θα έχει αναλόγως χαρακτήρα δικούς του ιδιαίτερους τρόπους να το έκανε αυτό.
..θεωρητικά ναι. Μόνο που εδώ συμβαίνει κάτι άλλο, εντελώς αντίθετο από αυτό που περιγράφεις. Και το αντίθετο έχει παγιωθεί πλέον ως κανόνας. Επομένως μόνο ως ιδεατή μπορώ να δεχθώ αυτή σου την τοποθέτηση. Όχι ως πραγματικότητα. Το γιατί, το αφήνω στην κρίση σου.


Άλλος με την επιστημοσύνη,άλλος με χιούμορ,άλλος με σοβαρότητα,άλλος με ευθυμία,προβοκατόρικα,με υπερθεματισμούς,συνδυασμό από τα προαναφερθέντα και πάει λέγοντας...
..μπορώ να δεχθώ όλα τα είδη των χαρακτήρων που περεπιδημούν, ή όχι στο Forum, ακόμη και τους ετερόφωτους. Δε μπορώ να πω το ίδιο και γ' αυτούς που δρουν προβοκατόρικα. Τη σκόπιμη πρόκληση μου είναι αδύνατον να τη δεχθώ. Προσπαθώ να θυμηθώ κάποιους τίτλους θεμάτων που έχουν ανοιχθεί και είχαν ακριβώς αυτή τη στόχευση. Δυστυχώς η μνήμη μου δε με βοηθά, μόνο ένα μπορώ να ανακαλέσω, αυτό που αναφερόταν σε...Λόλες και λάμπες!
Ως άνω θρώσκοντες κιόλας οφείλουμε στη φύση μας να μην αρπαζόμαστε σαν τετράποδα που θα μάλωναν για κάποιο νοητό...ζευγάρωμα
..δυστυχώς όμως υπάρχει μερίδα διπόδων (και όχι μόνον εδώ), που η συμπεριφορά τους θυμίζει αυτή των τετράποδων, και μάλιστα άνευ οιουδήποτε διακυβεύματος! Ακόμη και αυτό της υφ'αρπαγής συντρόφου με σκοπό την...αναπαραγωγή!
Στηρίζουμε ο ένας τον άλλον εσωτερικά με τις αλληλεπιδράσεις μας,όχι όταν ΄΄όλα΄΄ λογαριάζονται άνετα,αλλά αντιθέτως όταν οι...σφιγκτήρες με τους γλουτιαίους μύες συσπώνται από διάφορες έξωθεν καταστάσεις...
..ιδεατό. (δις). Η πραγματικότητα του Site διδάσκει το αντίθετο. Ειδικά όταν διαπιστώνεται οτι κάποιοι δεν τηρούν τα ως άνω γραφόμενα. Προσοχή εδώ: παραμονεύει ο κίνδυνος του καταλογισμού τίτλου ως "ληρούντως ασκέπτως".
Η αντιμετώπιση και της παραμικρής κρίσης από μια κοινωνία υποσκάπτεται ακριβώς όταν κάποιες ομάδες της αρχίζουν να σκέπτονται και δρουν λογαριάζοντας ότι οι παράγοντες της κρίσης θα ενδιέφεραν αποκλειστικά...κάποιους άλλους.
..νομίζω συμφωνείς στο οτι η κοινωνία μας, ενίοτε "άγεται και φέρεται. Γιατί να αποτελέσει εξαίρεση ο μικρόκοσμος του ΑV Site; Εκπλήσσομαι..
 
Last edited by a moderator:

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Μηνύματα
37.635
Reaction score
77.055
Αυτοφωτογράφηση καλλιτεχνική;
Πώς φαίνεται ο κυμπαρης ο χαϊεντάς..

Κάτσε να μαντέψω: ....μμ... Χαρμπεθ;
Rehdeko ρέι...
1596562987382.png

κοτζάμ ομοαξονικό :laugh:
 


Bhutia

Hidden Guru
Editor
Μηνύματα
16.932
Reaction score
54.806
..θα μου επιτρέψεις να σου πω ότι αιθεροβατείς. Διότι υπάρχει και ο ρεαλισμός, και είναι αδυσώπητος, τον βλέπουμε καθημερινά εδώ σε ολη του την ομότητητα!

..θεωρητικά ναι. Μόνο που εδώ συμβαίνει κάτι άλλο, εντελώς αντίθετο από αυτό που περιγράφεις. Και το αντίθετο έχει παγιωθεί πλέον ως κανόνας. Επομένως μόνο ως ιδεατή μπορώ να δεχθώ αυτή σου την τοποθέτηση. Όχι ως πραγματικότητα. Το γιατί, το αφήνω στην κρίση σου.



Μπορώ να δεχθώ όλα τα είδη των χαρακτήρων που περεπιδημούν, ή όχι στο Forum, ακόμη και τους ετερόφωτους. Δε μπορώ να πω το ίδιο και γ' αυτούς που δρουν προβοκατόρικα. Τη σκόπιμη πρόκληση μου είναι αδύνατον να τη δεχθώ. Προσπαθώ να θυμηθώ κάποιους τίτλους θεμάτων που έχουν ανοιχθεί και είχαν ακριβώς αυτή τη στόχευση. Δυστυχώς η μνήμη μου δε με βοηθά, μόνο ένα μπορώ να ανακαλέσω, αυτό που αναφερόταν σε...Λόλες και λάμπες!

Δυστυχώς όμως υπάρχει μερίδα διπόδων (και όχι μόνον εδώ), που η συμπεριφορά τους θυμίζει αυτή των τετράποδων, και μάλιστα άνευ οιουδήποτε διακυβεύματος! Ακόμη και αυτό της υφ'αρπαγής συντρόφου με σκοπό την...αναπαραγωγή!

Ιδεατό. (δις). Η πραγματικότητα του Site διδάσκει το αντίθετο. Ειδικά όταν διαπιστώνεται οτι κάποιοι δεν τηρούν τα ως άνω γραφόμενα. Προσοχή εδώ: παραμονεύει ο κίνδυνος του καταλογισμού τίτλου ως "ληρούντως ασκέπτως".

Νομίζω συμφωνείς στο οτι η κοινωνία μας, ενίοτε "άγεται και φέρεται. Γιατί να αποτελέσει εξαίρεση ο μικρόκοσμος του ΑV Site; Εκπλήσσομαι..
Ο ίδιος από την άλλη πλευρά δε θα έλεγα πως εκπλήσσομαι που αρκετές συνειδήσεις δεν δείχνουν να διδάσκονται κάτι ουσιαστικό από διάφορες παράπλευρες επιπτώσεις στην εξελισσόμενη υγειονομική κρίση.

Και ως σκωπτικός ρεαλιστής ατενίζω την ελπίδα,διότι το να την απορρίπτουμε δεν βελτιώνει σε κάτι την πραγματικότητα που βιώνουμε.Όσα άτομα αρνούνται την ελπίδα για να μην ένιωθαν ΄΄κορόϊδα΄΄ είναι τα ουσιαστικά...΄΄θύματα΄΄.

ΥΓ : Από τη δική μου σκοπιά μπορεί να θεωρούσα προβοκατόρικο ΄΄βιασμό΄΄ στη νοημοσύνη κάθε εκτίμηση ότι καλός και λαχταριστός ήχος εξασφαλίζεται μονάχα με ΄΄τσουχτερές΄΄ εκταμιεύσεις - ιδίως σε λάμπες και καλώδια.Επειδή όμως ο ιδεαλιστής εαυτός μου δεν θα υποτιμούσε καμία γνώμη,εφόσον εκτίθεμαι σε απόψεις που δεν αποφεύγονται,προσπαθώ τουλάχιστον να τις ΄΄απολαμβάνω΄΄ με όποιον τρόπο κρίνω δόκιμο...:sneaky:
 

Μηνύματα
22.267
Reaction score
15.542
.
Καμμία ελπίδα..
.......αμα σταματησουν τα πειραγματα απο τους ξερολες κατι θα γινει.
Ισως να μπορεσει να γραψει καποιος την αποψη του σωστη η λαθος και να μην τον κραξουνε...
.....η ελπιδα πεθαινει τελευταια...
 


Μηνύματα
947
Reaction score
2.990
............εκπλήσσομαι που αρκετές συνειδήσεις δεν δείχνουν να διδάσκονται κάτι ουσιαστικό .....

... κάνεις μια φιλότιμη & ενδιαφέρουσα προσπάθεια εδώ μέσα (είναι γεγονός) και μπράβο σου γι αυτό.
Αντιλαμβάνεσαι τον λόγο που η συντριπτική πλειοψηφία αγνοεί τις προσπάθειές σου ?

.
 

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
:):)
ΥΓ : Από τη δική μου σκοπιά μπορεί να θεωρούσα προβοκατόρικο ΄΄βιασμό΄΄ στη νοημοσύνη κάθε εκτίμηση ότι καλός και λαχταριστός ήχος εξασφαλίζεται μονάχα με ΄΄τσουχτερές΄΄ εκταμιεύσεις - ιδίως σε λάμπες και καλώδια.Επειδή όμως ο ιδεαλιστής εαυτός μου δεν θα υποτιμούσε καμία γνώμη,εφόσον εκτίθεμαι σε απόψεις που δεν αποφεύγονται,προσπαθώ τουλάχιστον να τις ΄΄απολαμβάνω΄΄ με όποιον τρόπο κρίνω δόκιμο
..σαφώς και μπορούμε να "απολάυσουμε" ότι μας χαρίζει αυτό το συναίσθημα. Σαφώς επίσης μπορούμε να εκφέρουμε αυτή μας την απόλαυση περιγράφοντας τι ειναι απορριπτέο για τον καθ' ένα από μας, και τι όχι. Υπο την προϋπόθεση όμως ότι αφορά αυτή καθ' αυτή την περιγραφή, και όχι τη δημιουργία κλίματος διχασμού. Δυστυχώς αυτή ήταν η στόχευσή, όσο και αν υπερασπίζεσαι την επιλογή σου.

Καλό καλοκαιρινό βράδι σου εύχομαι. :):)
 

Μηνύματα
22.267
Reaction score
15.542
... κάνεις μια φιλότιμη & ενδιαφέρουσα προσπάθεια εδώ μέσα (είναι γεγονός) και μπράβο σου γι αυτό.
Αντιλαμβάνεσαι τον λόγο που η συντριπτική πλειοψηφία αγνοεί τις προσπάθειες σου ?
παλευει ο κακομοιρος μονος του...
....αν εγραφε και πιο απλα θα ηταν αλλης αποδοχης..

ειναι στυλ γραφης παλιοχαρακτηρα .. :biggrin:
 


Staff online

  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.310
Μηνύματα
2.858.135
Members
37.893
Νεότερο μέλος
k.dimitriadis
Top