Καλώδια και θύματα

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Μηνύματα
16.932
Reaction score
54.806
Πάω να εξομολογηθώ και μετά θα κάψω στους Class D μου στο τζάκι.
Εσύ πρώτα θα έπρεπε να εξομολογηθείς για τις...μουσικές που ακούς και μετά για τις συσκευές. :roflmao:
(Και κανένας εξορκισμός δεν θα πήγαινε στράφι εδώ που τα λέμε)
 


abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Μηνύματα
77.402
Reaction score
93.997
Εμείς εδώ έχουμε μπάσσο να φαν και οι κόττες. Περισεύει . Κοιτάμε πως θα το μεώσουμε , όχι πως θα το αυξήσουμε.
Πρώτα άμπασος και μετά πολύμπασος.

Τσαααααακ στη μέση δεν θα φτιάξεις ποτέ;

Στ' αρχίδια μας.jpg
 

Μηνύματα
3.764
Reaction score
6.732
Καλέ μας Μαρκήσιε,είναι προφανές και αυτό μάλιστα δείχνει πόσο κανάγιες είναι κάτι πωλητές τέτοιων παρελκομένων.

Μάθανε πως...DSPόμαστε,πλακώσανε και οι Topping...

1) Εμ βέβαια,αφού άμα τροφοδοτήσει SET,τότε οι παρασιτικοί θόρυβοι από το δικό του κύκλωμα θα επικαλύπτουν φυσήματα από μέτριας ποιότητας αναλογικο-ψηφιακές μετατροπές στο σήμα...

2)To πιο εύχρηστο βύσμα για interconnecting μεταξύ συσκευών και σύνδεση ακουστικών...
View attachment 260186


Σε διάκριση προς κάποια άλλα setup που μπορεί να δούλευαν ορθά μονάχα τη...Δευτέρα (Παρουσία) - χωρίς φυσικά να ήταν ούτε αυτό απολύτως βέβαιον... :roflmao:
Έλα τώρα γκουρού μας και κάνει και ζέστη, αν λέτε ότι οι λάμπες δουλεύουν όποτε έχουν κέφια η μέτρικ χαλό θα χαίρεται 20 φορές το χρόνο😀
 

Μηνύματα
3.998
Reaction score
3.831
Έλα τώρα γκουρού μας και κάνει και ζέστη, αν λέτε ότι οι λάμπες δουλεύουν όποτε έχουν κέφια η μέτρικ χαλό θα χαίρεται 20 φορές το χρόνο😀
Την έχω 8-9 χρόνια, ποτέ δεν είχε πρόβλημα η χρήση της.
 

Μηνύματα
27.077
Reaction score
25.011
Ε είναι που δεν γνωρίζεις να την σκαλίσεις , γι αυτό.
Η μήπως γνωρίζεις αλλά φοβάσαι ?
Οπως ο Κοτσίδης ας πούμε ! 😁
Η ο Βαςτσαρ !
 

Μηνύματα
3.764
Reaction score
6.732
Την έχω 8-9 χρόνια, ποτέ δεν είχε πρόβλημα η χρήση της.
Μην πολύ δίνεις σημασία στα εκατέρωθεν πειράγματα αλλά παίζει και αυτό που λέει ο Μάρκου από πάνω😀😀
 

Μηνύματα
3.998
Reaction score
3.831
Πάντα τη χρησιμοποιούσα για συγκεκριμένες λειτουργίες: προ κ ντακ, ντακ, phono stage.
Δεν χρειάστηκα κάτι άλλο, οπότε το κεφάλι μου ήταν ήσυχο!:D
 

Kotsidis John

Photography
Moderator
Μηνύματα
13.842
Reaction score
34.081
Η μετρικ δουλευει μια χαρα, παντα και σταθερα, αλλα ειναι τα θεματακια της, αν διαβαζετε σωστα τι γραφουμε ανα καιρους πχ, πως κατ αρχην φοβαμαι να την πειραξω σε καποια θεματα επειδη ( στην αρχη ) δεν την πολυηξερα, επισης δεν αποθηκευε καποιες φορες καποια σεταπ η καποιες ρυθμισεις, τα οποια νομιζω εστρωσαν με αναβαθμισεις softWARE και firmware, επισης φοβομουν κι ακομα φοβαμαι ν αλλαξω template ολοκληρο, δηλαδη ν αλλαζω αποθηκευμενα σεταπ ανα προτιμηση, κι αυτο γιατι πριν κανω τις αναβαθμισεις ετρωγε καποιες φλασιες, πιστευω τωρα θα ναι μια χαρα αν κ δε το δοκιμασα, την τερματισαμε σχετικα κι ανεβαζει με το πολυπλοκο σεταπ με 3 sub και crosses κλπ αρκετα τη χρηση του επεξεργαστη της.

Κατα τ αλλα παντα παιζει, εννοειται, παντα επαιζε, απλα ειναι δυσκολη στο σεταρισμα, τωρα την εμαθα.

ε, για καλο και για κακο, καντε και κανα μπακαπ.... :roflmao: :fuckyou: 8-)
 

Μηνύματα
12.214
Reaction score
14.513
o LSB όλων των ψηφιακών format είναι κάτω από το noise floor απάντων των ηχογραφήσεων
Ποιός μίλησε για noise floor ηχογραφήσεων ?

Αμ, δεν καταλαβαίνεις τι λέω, αμ εκφέρεις και γνώμη. Και οι άλλοι πανεπιστήμονες που σου βάλανε λάικ. χα χα.

Πολύ γέλιο.
Ακριβώς.

Πρόκειται για το αντίθετο της επιστήμης, το λες και θρησκεία, δηλαδή κλωθεις μια θεωρία συνωμοσίας που σε βολεύει και ψάχνεις συνεχώς αίολα επιχειρήματα για να την υπερασπιστείς. 😂😜😁

Αρλούμπες ολκής.

Που φτάνουν σε βαθμό κακουργήματος όταν ακούμε αυτές τις αρλούμπες από λάτρεις των λυχνιων και του βινυλίου, που αμφότερα έχουν noise floor γτπκ, πολύ μέσα στο επίπεδο της ηχογράφησης.
Χρησιμοποιείς δικά μου επιχειρήματα περί "θρησκείας" εναντίον μου. ? Αυτά τα λεώ εγω για εσάς χα χα.

Όσον αφορά τις αρλούμπες, που μάλλον εννοείς εμένα .... αρλούμπες λες εσυ. Το κατά Κωνσταντίνου και Στεφάνου το ανάγνωσμα αρλούμπας περί απείρων, κωφών και ψευδοscience. χα χα.
 
Last edited:

Μηνύματα
12.214
Reaction score
14.513
Καλά , με κάμποσο...LSD (Last Significant Distortion) όλα αναλογικά θ'ακούγονταν...
Ωραία απάντηση χα χα. Έτσι για να καταλαβαίνουμε τι ξέρει και καταλαβαίνει ο καθένας.

Και μετά που εμπεδώσαμε το ότι οι μηχανικοί δεν είναι επιστήμονες, να περάσουμε στο άλλο στάδιο. Είναι οι κομπιουτεράδες μηχανικοί (οι γνωστοί και απο τους συναδέλφους τους "του καναπέ" και των διαγραμμάτων) , πραγματικοί μηχανικοί ? :D Ιδού η απορία.
 


Μηνύματα
12.214
Reaction score
14.513
Ότι (δεν) έχει )πει ο τουλ είναι αρλούμπα βρε μανάρι μου!
Μετά τον Τούλ .... το χάος.
Μόνο ο Τούλ.
Μόνο ΠΑΣΟΚ. :D
"Δια πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν", μεταφραζόμενος και κατά το δοκούν πολλές φορές άμα λάχει.
 
Last edited:


head-stef

Headphones
Μηνύματα
632
Reaction score
2.194
Ποιός μίλησε για noise floor ηχογραφήσεων;
Όχι εσύ. Κι έτσι έδειξες (και ξαναδείχνεις τώρα) ότι δεν καταλαβαίνεις ποιό από τα noise floor πρέπει να συγκρίνεις πρωταρχικά με το LSB για να συμπεράνεις (στοιχειωδώς) περί επάρκειας ή υπεροχής των μέσων. Δηλ. με την χαζή ανταπάντηση ξανακάνεις την ίδια γκάφα. Νόμιζα ότι τα ψηφιακά δεν τα καταλαβαίνεις επειδή δεν θέλεις να τα καταλάβεις. Τώρα δεν είμαι σίγουρος.
(Και το ποιό γελοίο είναι ότι ασχολούμαστε με τα -110 ή -120dB δηλ. πέραν της δυνατότητας της ανθρώπινης ακοής και για τα -70dB ...τσιμουδιά!).
------------
Προσπάθησε τα επιχειρήματά σου να αποκτήσουν λίγη σοβαρότητα και ειρμό. Αλλιώς δεν θα μπορείς παρά μόνο να καταφεύγεις σε προσωπικές βολές... Αν σου φτάνει, ok!
 
Last edited:

Μηνύματα
3.764
Reaction score
6.732
Μετά τον Τούλ .... το χάος.
Μόνο ο Τούλ.
Μόνο ΠΑΣΟΚ. :D
"Δια πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν", μεταφραζόμενος και κατά το δοκούν πολλές φορές άμα λάχει.
Εντάξει. Εδώ που τα λέμε έδειξε τον δρόμο🥷🏻🥷🏻
 

Μηνύματα
12.214
Reaction score
14.513
Προσπάθησε τα επιχειρήματά σου να αποκτήσουν λίγη σοβαρότητα και ειρμό.
Επίτηδες είναι δομημένα έτσι, δεν με ενδιαφέρει να έχω επιχειρήματα, ούτε να πείσω κανέναν καθώς οι οπαδοί και οι ψευδοεπιστήμονες δεν πείθονται με αυτόν τον τρόπο. Ξέρουν εναν τυφλοσούρτη που εφαρμόζουν και για αυτό λέμε είναι μηχανικοί χα χα. Επίσης ο σκοπός μου δεν είναι αυτός, αλλά να καταλάβω άλλα πράγματα που αφορούν τους συμμετέχοντες σε ένα θεμα πρός συζήτηση. Πράγματα που δεν θα παραδεχτούν με τον σωστό και νορμάλ διαλεκτικό τρόπο που προτείνεις να εφαρμόσω και που ελπίζω να μην είσαι τόσο αφελής ώστε να νομίζεις ότι δεν τον κατέχω. Ακριβώς επειδή τον κατέχω δεν τον εφαρμόζω σε τέτοια περιβάλλοντα. Δεν ξέρω εαν έχεις βρεθεί σε παρέες κάποιων ατόμων (π.χ. φίλων σου, οπαδών που μιλάνε συνέχεια για ποδόσφαιρο ή και άλλα θέματα πιο σοβαρά) και την στιγμή που πας να πείς κάτι λίγο έτσι ρε παιδί μου κάτι λίγο πιο σημαντικό ή μια άλλη προέκταση , σε κοιτάνε για λίγα δευτερόλεπτα και μετά συνεχίζουν την χαζοσυζήτηση τους ? Αυτό είναι και εδώ. :D Εαν επιμείνεις σου λένε και για LSD και δεν σε ξανακαλούν στην παρέα τους χα χα.

Για τα άλλα που λες, εσυ δεν κατάλαβαίνεις τι είναι to digital και το αναλογικό στην πραγματική του έννοια στa μαθηματικά και στην φυσική. Ποιός χέζει το audio :D Το digital audio είναι απλά μια έκφανση τεχνολογική αυτού. Αποφασίστε τι είναι το ψηφιακό και το αναλογικό στα απανατχού της γής forum που συζητιέται το θέμα για δεκαετίες χα χα και εαν οι D είναι ή δεν είναι κλπ .... και μετά να περιμένεις απο εμένα να μην κάνω πλάκα και να μιλάω σοβαρά.
Πως λέει ο Αμίρ ? : είναι αναλογικό δεν βλέπετε το slope στο όργανο πως ανεβαίνει σταδιακά και με γωνία ? χα χα. Κάτι πήγε εκεί να πεί σωστά και γιa το πεδίο του χρόνου, ντετερμινισμό και PLL αλλά το "γύρισε" σε 1 δευτερόλεπτο στα καλώδια.:D Σου λέει κάτσε μην πω κάτι που δεν συμφέρει το αφήγημα μου χα χα. Στο κους κους και στο γνωστό, απο εμφάνισης του ψηφιακού μέσου, τεχνολογικό μπλα μπλα όμως μετά , αφιέρωμα 30 λεπτών. χα χα. Τα ίδια και τα ίδια πακεταρισμένα ξανά και ξανά για τους σύγχρονους οντιοφίλ οπαδούς, εδω και δεκαετίες.

Στο βαρετό τώρα θέμα (έκφανση) των ψηφιακών μέσων αναπαραγωγής ήχου, αυτό που πρέπει να αναρωτηθείς , και αφορά το θέμα μας είναι ότι κάποιο πεδίο τους (ένα απο τα δύο, το άλλο είναι όντως ψηφιακό), που αποτελεί όμως την ουσία και ψυχή της μουσικής, (και είναι και το θέμα του Κολούμπια και προσπάθησα και εγω με ευγενικό τρόπο να προωθήσω για συζήτηση και μου λέτε εδω όλα τα κλισέ χα χα), παρόλο που δέχεται descrete τιμές και ¨'έπρεπε" ή "φαίνεται" να είναι ψηφιακό, είναι όμως αναλογικό (magic, βουντού χα χα πως είναι δυνατόν να υφίσταται κάτι τέτοιο χα χα), πράγμα που πολλοί είτε αγνοούν, ακόμη εν ετη 2022 , ή δεν θέλουν να αναφερθούν. Είναι τα "τρίτα" distortions που περιμένω να αναφερθεί ο φίλος μου ο @Bhutia και που ξέρει πολυ πιο πολλά απο εμένα, αλλά σιωπά και με εκνευρίζει χα χα

θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματιά σε τίποτα tensless και tensed theories of time, σε ηλεκτρόνια, ή ακόμη και στην μεταφορά της πληροφορίας στο DNA σε σχέση με τα δομικά του και ποιοτικά χαρακτηριστικά του στον μακρόκοσμο (άλλο η μεταφορά της πληροφορίας και άλλο η δομή της) .... αλλά θα με πούνε για LSD και δεν θα με κάνουν παρέα τα άλλα παιδάκια. :D

Υ.Γ : @Bhutia για να μην κάνω άλλο post οι D ενισχυτές , όπως είπα σε άλλο πόστ μου πρότερα σε αυτό το νήμα, είναι quasi digital και quasi analog. Δεν είναι μόνο analog όπως λες. Είναι AD to DA converters και μάλιστα όχι fixed pulse width (μεγάλο πάρτυ ο συνδυασμός τους με τα fixed των μέσων αναπαραγωγής ;) χα χα) όπως σωστά ανέφερε ο @Costas Coyias , στο νήμα για "το πικάπ να παίζει σαν τα ψηφιακά" και αφορούσε όμως την περιστροφή και την ψηφιακή αναπαραγωγή cd, dac κλπ. όχι ενισχυτές. Oι DSP φαντάζομαι το ίδιο , δεν γνωρίζω.

Καλημέρα, σε όλους. (τραγουδάκι δεν βάζω). Το μετάνιωσα , θα βάλω ένα σχετικό, να το ακούσει ο φίλος μου ο @Bhutia στο αγνώστου σε εμένα αρχιτεκονικής chip του (ή άλλο), ψηφιακού μέσου (μέσων) που χρησιμοποιεί ή έχει χρησιμοποιήσει για τις ακροάσεις του στο παρελθόν και να μου γράψει μια υποκειμενική ανάλυση των διαφορών που ακούει απο αυτά (τα διαφορετικά, όχι ίδια) που έχει στην διάθεση του. :)

 
Last edited:

Μηνύματα
12.214
Reaction score
14.513
Εντάξει. Εδώ που τα λέμε έδειξε τον δρόμο🥷🏻🥷🏻
Νέλσον Μαντέλα.

Συσχετισμοί υποκειμενικής ηχητικής ποιότητας και αρχιτεκτονικής, κατασκευής, σχεδιαστικής επιλογής κλπ αντικειμενικών άποψεων φυσικά υπάρχει, αλλά χρησιμοποιείται επιλεκτικά και αναλόγως τις ανάγκες και στόχους του κάθε αφηγήματος που θέλει να προωθήσει καθένας, ανα εποχές.
 
Last edited:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Μηνύματα
16.932
Reaction score
54.806
Επίτηδες είναι δομημένα έτσι, δεν με ενδιαφέρει να έχω επιχειρήματα, ούτε να πείσω κανέναν καθώς οι οπαδοί και οι ψευδοεπιστήμονες δεν πείθονται με αυτόν τον τρόπο. Ξέρουν εναν τυφλοσούρτη που εφαρμόζουν και για αυτό λέμε είναι μηχανικοί χα χα. Επίσης ο σκοπός μου δεν είναι αυτός, αλλά να καταλάβω άλλα πράγματα που αφορούν τους συμμετέχοντες σε ένα θεμα πρός συζήτηση. Πράγματα που δεν θα παραδεχτούν με τον σωστό και νορμάλ διαλεκτικό τρόπο που προτείνεις να εφαρμόσω και που ελπίζω να μην είσαι τόσο αφελής ώστε να νομίζεις ότι δεν τον κατέχω. Ακριβώς επειδή τον κατέχω δεν τον εφαρμόζω σε τέτοια περιβάλλοντα. Δεν ξέρω εαν έχεις βρεθεί σε παρέες κάποιων ατόμων (π.χ. φίλων σου, οπαδών που μιλάνε συνέχεια για ποδόσφαιρο ή και άλλα θέματα πιο σοβαρά) και την στιγμή που πας να πείς κάτι λίγο έτσι ρε παιδί μου κάτι λίγο πιο σημαντικό ή μια άλλη προέκταση , σε κοιτάνε για λίγα δευτερόλεπτα και μετά συνεχίζουν την χαζοσυζήτηση τους ? Αυτό είναι και εδώ. :D Εαν επιμείνεις σου λένε και για LSD και δεν σε ξανακαλούν στην παρέα τους χα χα.

Για τα άλλα που λες, εσυ δεν κατάλαβαίνεις τι είναι to digital και το αναλογικό στην πραγματική του έννοια στa μαθηματικά και στην φυσική. Ποιός χέζει το audio :D Το digital audio είναι απλά μια έκφανση τεχνολογική αυτού. Αποφασίστε τι είναι το ψηφιακό και το αναλογικό στα απανατχού της γής forum που συζητιέται το θέμα για δεκαετίες χα χα και εαν οι D είναι ή δεν είναι κλπ .... και μετά να περιμένεις απο εμένα να μην κάνω πλάκα και να μιλάω σοβαρά.
Πως λέει ο Αμίρ ? : είναι αναλογικό δεν βλέπετε το slope στο όργανο πως ανεβαίνει σταδιακά και με γωνία ? χα χα. Κάτι πήγε εκεί να πεί σωστά και γιa το πεδίο του χρόνου, ντετερμινισμό και PLL αλλά το "γύρισε" σε 1 δευτερόλεπτο στα καλώδια.:D Σου λέει κάτσε μην πω κάτι που δεν συμφέρει το αφήγημα μου χα χα. Στο κους κους και στο γνωστό, απο εμφάνισης του ψηφιακού μέσου, τεχνολογικό μπλα μπλα όμως μετά , αφιέρωμα 30 λεπτών. χα χα. Τα ίδια και τα ίδια πακεταρισμένα ξανά και ξανά για τους σύγχρονους οντιοφίλ οπαδούς, εδω και δεκαετίες.

Στο βαρετό τώρα θέμα (έκφανση) των ψηφιακών μέσων αναπαραγωγής ήχου, αυτό που πρέπει να αναρωτηθείς , και αφορά το θέμα μας είναι ότι κάποιο πεδίο τους (ένα απο τα δύο, το άλλο είναι όντως ψηφιακό), που αποτελεί όμως την ουσία και ψυχή της μουσικής, (και είναι και το θέμα του Κολούμπια και προσπάθησα και εγω με ευγενικό τρόπο να προωθήσω για συζήτηση και μου λέτε εδω όλα τα κλισέ χα χα), παρόλο που δέχεται descrete τιμές και ¨'έπρεπε" ή "φαίνεται" να είναι ψηφιακό, είναι όμως αναλογικό (magic, βουντού χα χα πως είναι δυνατόν να υφίσταται κάτι τέτοιο χα χα), πράγμα που πολλοί είτε αγνοούν, ακόμη εν ετη 2022 , ή δεν θέλουν να αναφερθούν. Είναι τα "τρίτα" distortions που περιμένω να αναφερθεί ο φίλος μου ο @Bhutia και που ξέρει πολυ πιο πολλά απο εμένα, αλλά σιωπά και με εκνευρίζει χα χα

θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματιά σε τίποτα tensless και tensed theories of time, σε ηλεκτρόνια, ή ακόμη και στην μεταφορά της πληροφορίας στο DNA σε σχέση με τα δομικά του και ποιοτικά χαρακτηριστικά του στον μακρόκοσμο (άλλο η μεταφορά της πληροφορίας και άλλο η δομή της) .... αλλά θα με πούνε για LSD και δεν θα με κάνουν παρέα τα άλλα παιδάκια. :D

Υ.Γ : @Bhutia για να μην κάνω άλλο post οι D ενισχυτές , όπως είπα σε άλλο πόστ μου πρότερα σε αυτό το νήμα, είναι quasi digital και quasi analog. Δεν είναι μόνο analog όπως λες. Είναι AD to DA converters και μάλιστα όχι fixed pulse width (μεγάλο πάρτυ ο συνδυασμός τους με τα fixed των μέσων αναπαραγωγής ;) χα χα) όπως σωστά ανέφερε ο @Costas Coyias , στο νήμα για "το πικάπ να παίζει σαν τα ψηφιακά" και αφορούσε όμως την περιστροφή και την ψηφιακή αναπαραγωγή cd, dac κλπ. όχι ενισχυτές. Oι DSP φαντάζομαι το ίδιο , δεν γνωρίζω.

Καλημέρα, σε όλους. (τραγουδάκι δεν βάζω). Το μετάνιωσα , θα βάλω ένα σχετικό, να το ακούσει ο φίλος μου ο @Bhutia στο αγνώστου σε εμένα αρχιτεκονικής chip του (ή άλλο), ψηφιακού μέσου (μέσων) που χρησιμοποιεί ή έχει χρησιμοποιήσει για τις ακροάσεις του στο παρελθόν και να μου γράψει μια υποκειμενική ανάλυση των διαφορών που ακούει απο αυτά (τα διαφορετικά, όχι ίδια) που έχει στην διάθεση του. :)

Για κάποιον που θα ενδιαφερόταν τόσο πολύ να εμβαθύνει ο ίδιος σε ζητήματα ηχητικής αναπαραγωγής φαίνεται να φορτώνεις την ευθύνη του ΄΄όπερ έδει δείξαι΄΄ σε μέλη τα οποία δεν έχουν καν επικαλεστεί όσα θίγεις.

Θεωρώ αντιαθλητικό παιγνίδι την έκθεση ιδεών χωρίς πρόθεση από τον άμεσα ενδιαφερόμενο παίκτη να έβγαζε ο ίδιος το φίδι από την τρύπα.Δηλαδή από τη μια να λες πόσο αγνοούν οι άλλοι θέματα σχετικά με το αντικείμενο και από την άλλη να μην αναλύεις ο ίδιος τα επίμαχα θέματα.Πάγια τακτική έχω να μην ακολουθώ αντιαθλητικά παιγνίδια άλλων.
Αναμένω λοιπόν ν'αναφερθείς ο ίδιος λ.χ. σε μη θιγείσες κατηγορίες παραμορφώσεων εξηγώντας μας παράλληλα τα δεδομένα.

Όπως θα έλεγαν και οι πολιτικώς ορθοί συμπολίτες μας ,΄΄sharing is caring΄΄. :sneaky:

Στο πλαίσιο μιας τέτοιας τακτικής,βάζω ο ίδιος το album των Spoon όπου περιεχόταν το πολύ ωραίο κομμάτι που δημοσίευσες σε προηγούμενο μήνυμα.Ο δε λόγος δια τον οποίο μοιράζομαι αυτό αντί για κάτι άλλο είναι ότι ενδιαφέρομαι ο ίδιος περισσότερο για μουσικές απολαύσεις έναντι των θεωρητικών.
Εντάξει. Εδώ που τα λέμε έδειξε τον δρόμο🥷🏻🥷🏻
Κακά τα ψέμματα,όλες οι θεωρίες παύουν να έχουν προτεραιότητα τη στιγμή που θα ξεκινά να παίζει το δικό μας ηχοσύστημα κι εννοείται ότι θα το απολαμβάνουμε.Επειδή όμως δεν παύουν αυτές να ισχύουν,άμα κάτι δεν μας αρέσει γυρνούν και μας δαγκώνουν.

Οποιοσδήποτε νους θα μπορούσε να συντηρεί αντιτιθέμενες μεταξύ των ιδέες σε μόνιμη βάση...Ο βαθμός λειτουργικότητας όμως του νου υπό μια τέτοια συνθήκη είναι που ορίζει τη διαφορά ανάμεσα σε κατάσταση ιδιοφυίας ή παράνοιας.
 

wnet

Nearfieldένιος
Μηνύματα
4.433
Reaction score
15.081
Ποιός χέζει το audio :D
Αυτό μας νοιάζει.... και βασικά μας νοιάζει η μουσική για αυτό ασχολούμαστε με το πως θα ακουστεί καλύτερα...
Και αν κάτι μας αρέσει... το ακούμε και από κασέτα ακόμη, αν εκεί υπάρχει...
Οι υπόλοιπες κοσμοθεωρίες είναι "τσόντα" στο φόρουμ για να συμπληρωθεί το καφενείο :p

 
Last edited:


Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.316
Μηνύματα
2.858.294
Members
37.893
Νεότερο μέλος
k.dimitriadis
Top