Καλώδια στο Σαλόνι ?

Reaction score
0
Μπορείται να μου πείτε κανέναν καλό τρόπο να κρύψω τα καλώδια των ηχείων που διαπερνούν το σαλόνι μου?

Ευχαριστώ

Reaction score
3
Ακριβώς όπως το λέει ο ΠΕΤΡΟΣ Κ., το ίδιο έχω κάνει κι εγώ και δεν φαίνεται τίποτα.
Μόνο που πρέπει να σχεδιάσεις από πριν το πόσα μέτρα θα χρειαστείς και προπαντός το που θα τα βάλεις, έτσι ώστε να μην φαίνονται τα καλώδια στο κομμάτι μεταξύ του καναλιού και ηχείου.

Reaction score
14
τρέχει πάνω και κάτω απο την κάσα.

γωνία φαλτσοπριονο 45 μοίρες και καθάρισες

Reaction score
7
Ριξε μια ματια στο παρακατω να παρεις καμια ιδεα...

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=28219&page=2

Απλα το καναλι που θα βαλεις, οσον αφορα το μεγεθος μην ειναι τσιμα τσιμα για τα καλωδια που θα θες να περασεις τωρα... Στο μελλον ποτε δεν ξερεις.... ας ειναι και λιγο μεγαλυτερο....

Αν εχεις ξυλινο πατωμα, οχι κολλητο, αλλα κανονικο με βασεις απο κατω μπορεις να το κοψεις -με πολυ προσοχη βεβαια- και να περασεις τα καλωδια απο κατω, για να γλυτωσεις τουλαχιστο 5μ καλωδιο γυρω απο τις πορτες....

Reaction score
5
Εαν το πατωμα σου ειναι ξυλινο και η φορα των σανιδων το επιτρεπει μπορεις να ανοιξεις μια στρογγυλη τρυπα στη μια πλευρα του δωματιου πολυ κοντα στον τοιχο και μια δευτερη στην ακριβως απεναντι πλευρα.

Τις τρυπες θα τις καλυψεις με ταπα σαν και αυτες που εχουν τα επιπλα γραφειου για να περνανε τα καλωδια του PC.

Στη συνεχεια με καποιον οδηγο (ατσαλινα η αυτο το εξαρτημα που ξεβουλωνουν σωληνες ) θα περασεις απο την μια στην αλλη τρυπα ενα σπαγγο και οταν το καταφερεις (η δυσκολια εξαρταται απο την τυχη σου) θα εισαι ετοιμος να περασεις οποια και οσα καλωδια θελεις.

Επιπλεον με τον τροπο αυτο μπορεις να αλλαζεις οσες φορες θελεις τα καλωδια η να πενρνα καινουργια αφου ο χωρος κατω απο το πατωμα πρακτικα ειναι απεριοριστος.

Αυτα τα γραφω γιατι το εχω κανει και μου ελυσε τα χερια.

Μαλιστα ειχα περιγραψει αναλυτικα την διαδικασια και ειχα ανεβασει και φωτο με το αποτελεσμα αλλα δεν μπορω να βρω το σχετικο thread.

Reaction score
14
Εαν το πατωμα σου ειναι ξυλινο και η φορα των σανιδων το επιτρεπει μπορεις να ανοιξεις μια στρογγυλη τρυπα στη μια πλευρα του δωματιου πολυ κοντα στον τοιχο και μια δευτερη στην ακριβως απεναντι πλευρα.....

Αυτα τα γραφω γιατι το εχω κανει και μου ελυσε τα χερια.

Το διαζύγιο....βγήκε συναινετικό; :cool_3: :lol:

Reaction score
5
Το διαζύγιο....βγήκε συναινετικό; :cool_3: :lol:
Καθε αλλο.....η συζυγος ειχε αποφασιστικη συμβολη στην επιτυχια του εγχειρηματος!!!

Στην περιπτωση μου, και σε οτι εχει να κανει με Home Cinema, το W.A.F. ειναι πολυ υψηλο!!!!!

Reaction score
5
....αλλωστε αν δει καποιος το αποτελεσμα σε καμμια περιπτωση δεν μπορει να ισχυριστει οτι οποιαδηποτε αλλη μεθοδος περασματος καλωδιων (πχ με καναλια κλπ) ειναι καλυτερη...

...μονο αν εχει γινει σχετικη προβλεψη κατα το κτισιμο του σπιτιου και εχουν περαστει τα καλωδια στους τοιχους......

.....αλλα και σ'αυτη τη περιπτωση τα πραγματα δεν ειναι παντα ευχαριστα!!!

Φανταστητε πριν απο 2-3 χρονια να περασε καποιος καλωδιο component γιο προβολεα και σημερα να θελει να βαλει HDMI!!!!!

Τι κανει τοτε;;;;;

Reaction score
14
....αλλωστε αν δει καποιος το αποτελεσμα σε καμμια περιπτωση δεν μπορει να ισχυριστει οτι οποιαδηποτε αλλη μεθοδος περασματος καλωδιων (πχ με καναλια κλπ) ειναι καλυτερη...

...μονο αν εχει γινει σχετικη προβλεψη κατα το κτισιμο του σπιτιου και εχουν περαστει τα καλωδια στους τοιχους......

.....αλλα και σ'αυτη τη περιπτωση τα πραγματα δεν ειναι παντα ευχαριστα!!!

Φανταστητε πριν απο 2-3 χρονια να περασε καποιος καλωδιο component γιο προβολεα και σημερα να θελει να βαλει HDMI!!!!!

Τι κανει τοτε;;;;;
θα περιμένει να βγεί το mini-HDMI και μετά τσούπ το χώρεσε!!! Μεχρι τότε με κρεμαστά καλώδια απο το ταβάνι για AVANT DECOR~~~!!!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
βαφτιζεις τα καλωδια εργα συγχρονης τεχνης και καθαρισες :crazy_1: :pc: :smoking:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef