Καλώδια HDMI.Είναι όλα το ίδιο;

Καλώδια HDMI.Είναι όλα το ίδιο;

• Ναί

Votes: 19 43,2%
  • Όχι

Votes: 25 56,8%

• Total voters
    44

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880
Απάντηση: Re: Καλώδια HDMI.Είναι όλα το ίδιο;

ή ενα τριτο

και στα δυο...............

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Απάντηση: Καλώδια HDMI.Είναι όλα το ίδιο;

Λέω να το παίξω διπλωμάτης, δεν είναι όλα ίδια αλλά δείχνουν τα ίδια.
Υπάρχει ένα πλεονέκτημα στη σίγκριση καλωδίων εικόνας, η εικόνα είναι μετρήσιμη με αντικειμενικό τρόπο :126:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

λιοιπον , θα φρεσκαρω το ντουβαρι με 2 χερια1 σε γνωστο μπαρμπα καποια στιγμη του εκανα αλλαγες σε καλωδια του μετρου , για να δει ποιο θα αγορασει, τελικα του εκανε κλικ ενα quest.Οκ θα πει καποιος οτι θελατε βλεπατε ,ναι μεν αλλαΤι το ηθελα αυτο το αλλα ερχεται να ντουφεκισει στο λαιμο πολλαΓια παμεο μαρκου νγωστος αντικαλωδιας , ειχε ενα hdmi (δεν θυμαμαι μαρκα) και οταν το πιαναν τα σπαστικα του εκανε κατι σαν χιονια.Το καλωδιο δεν κουνιοταν για να πουμε οτι κατι το αλλα ηταν κατι που υπηρχε, αλλαζοντας καλωδιο , ηρθε η καλοκαιρια..... ....... .........θα ξαναρθω........

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

ζηκο θα ξαναρθω ...........
και ηρθα.........
ας απαντησω επειστημονικα ala αφτιανθρωπος και περιμενω μια απαντηξη ......
καποια στιγμη ειπα του ΦΟΥ ΦΟΥ (ξερει ο αντρεας) οτι υπαρχει μια συσκευη (αυτη που χρησιμοποιει η quest ) η οποια μπορει να μετρα τα καλωδια .
Η απαντηση ηταν ξερεις ποσο εχει ?
Και του λεω διαβαζεις hcc βλεπεις οτι επνδυουν σε συκευες που μετρουν σχεδον το καθε τι ?
εσεις τι κανετε ?
Μου λεει δεν μπορουμε να διαθεσουμε αυτο το ποσο (σιγα μην μπορουσαν και ηθελαν )
Και λεω λοιπον κυριοι της θεωριας
αν βλεπαμε σε αυτη την συσκευη οτι ολα τα καλωδια δεν ηταν ιδια , θα αγοραζατε το ακριβο καλωδιο που υποτειθεται οτι ειναι το καλυτερο ?
με μια προυποθεση με τα ματακια σας να μην βλεπατε διαφορα ,
αλλα η θεωρια θα σας εβγαζε <τυφλους >

Και ρωτω θεωρια ή πραξη ?
Γμτ ειναι ακριβη και δεν εχω και λεφτα για κατι τετοιο αλλιως θα αγορζα μια για πλακα.Που θα μου παει δεν θα κερδισω το λοττο , θα αγορασω τα παντα ολα για να εχω ατελειωτες ωρες παιχνιδιου

Reaction score
29.767

λιοιπον , θα φρεσκαρω το ντουβαρι με 2 χερια1 σε γνωστο μπαρμπα καποια στιγμη του εκανα αλλαγες σε καλωδια του μετρου , για να δει ποιο θα αγορασει, τελικα του εκανε κλικ ενα quest.Οκ θα πει καποιος οτι θελατε βλεπατε ,ναι μεν αλλαΤι το ηθελα αυτο το αλλα ερχεται να ντουφεκισει στο λαιμο πολλαΓια παμεο μαρκου νγωστος αντικαλωδιας , ειχε ενα hdmi (δεν θυμαμαι μαρκα) και οταν το πιαναν τα σπαστικα του εκανε κατι σαν χιονια.Το καλωδιο δεν κουνιοταν για να πουμε οτι κατι το αλλα ηταν κατι που υπηρχε, αλλαζοντας καλωδιο , ηρθε η καλοκαιρια..... ....... .........θα ξαναρθω........

Oxi μάναμ , απλά αυτό που είχα δεν ήταν 1080P πιστοποιημένο.Μετά πήρα το atlona και ησύχασα.
Το άλλο ήταν oehlbach 720P γιαυτό και έβγαζε τα χιόνια που θυμάσαι.Ηταν και 15μετρο, ε , τι να κάνει?
Δεν βάλαμε όμως άλλο φτηνό να δούμε τι έκανε.Μπήκε το atlona κατευθείαν , για να μην τρέχω μετά μιας και είναι μεγ'αλη η απόσταση και θα έμπαινε μέσα σε κανάλι.Εκτοτε δεν εχω ασχοληθεί ξανά.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

τα δικα μου δεν ειναι και τρεχουν απο ολα μεσα τους , τυχαιο ?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.154
Members
38.538
Νεότερο μέλος
Evasound