A
AKARL
Guest
Ρε μάγκες, αφτός ο Παγκόσμιος στο 3ο και 5ο ποστ είναι αθώος άμαχος ή κανάς c@rg1ol1$ βαλτός τση Τούρτας να τόνε παίκσω λίγο μπάλα όπως ο άλλος το μουλάρι; 

'Αμαχος.Ρε μάγκες, αφτός ο Παγκόσμιος στο 3ο και 5ο ποστ είναι αθώος άμαχος ή κανάς c@rg1ol1$ βαλτός τση Τούρτας να τόνε παίκσω λίγο μπάλα όπως ο άλλος το μουλάρι;![]()
ΟΚ Doc!'Αμαχος.
Τον ξέρω, καλό παιδί, δείξε οίκτο.
Χαρούgλη ... δε σέβεσαι. Είσαι γgλυκούgλης, τσαχπινούgλης, τρυφερούgλης και εξυπνούλgης αλλά .... είσαι νεαρούgλης και δε σέβεσαι.Μάθε μπαλίτσα από τον άρχοντα αγόρι μου!
Ευτυχώς είναι και ο Δημητρής αλλιώς θα τρώγαμε ξύλο!Ρε μάγκες, αφτός ο Παγκόσμιος στο 3ο και 5ο ποστ είναι αθώος άμαχος ή κανάς c@rg1ol1$ βαλτός τση Τούρτας να τόνε παίκσω λίγο μπάλα όπως ο άλλος το μουλάρι;![]()
Καλέ πλάκα κάνει.αλλιώς θα τρώγαμε ξύλο!
Κλαψ λυγμΚαλέ πλάκα κάνει.
Δεν θα πουλήσει τα καλώδια, ας διασκεδάσει λίγο.![]()
Θα μου θλασεις τα φρύδια ρε αμπαλε!ΥΓ: gΛοιπόν .... gλοιπόν, άκου να σου πω, θ' ανέβω στο Γέρακα απάνω και θα σε μαγκώσω και σένα και τον ρότελ και θα σας παίζω μπάλα και τα δύο: Μια θα πηδάω εσένα, μια τον ρότελ και μία το πικάπ! Το κατάλαβες; Αυτό που σου λέω εγώ ... Αυτό που σου λέω εγώ ... Α βρε Λουλού.
Θα μου θλασεις τα φρύδια ρε αμπαλε!![]()
Άμα βάλεις κρυφή κάμερα..εύκολα!Πστ, Χαρούλη, μεταξύ μας, μπορείς ν' αγοράσεις εσύ τα καλώδια; Μου 'χει τάξει ο Ζιζίκος .... χαρές
αν τα πωλήσω.
![]()
Βρε και συνδρομητικό λάϊβ στρήμινγκ απ΄το μιτάτο μπορεί να κανονιστεί (δωρεάν για σένα και τον Αβουγουδού).Άμα βάλεις κρυφή κάμερα..εύκολα!
Κι εγώ, με τη σειρά μου, ευχαριστώ τον φίλο haris666 για την άψογη συναλλαγή και τον αδαμάντινο χαρακτήρα του, καθώς και το αβουσάϊτ που έκανε ένα όνειρό μου πραγματικότητα.