Καλώδιο πικάπ Van Den Hul με din-5 Clearaudio

Reaction score
72
Καλημέρα σας,

Πουλάω το καλώδιο της φωτό.
Είναι ένα μέτρο Van Den Hul D-502 τερματισμένο από τη μία πλευρά με Clearaudio 5din θηλυκό και απλά no-name καλής ποιότητας RCA (κολλήσεις WBT) στην άλλη πλευρά.

Η αρχική μου εκτίμηση είναι στα €110.

Σας ευχαριστώ.
vdh d502.JPG

Reaction score
72
Παραμένει διαθέσιμο.

Προτάσεις για ανταλλαγές με active ηχεία μόνιτορ, σύγχρονο (και καλό) modem/router ή καλό media player, ευπρόσδεκτες.

Σας ευχαριστώ.

Reaction score
72
Για να κάνω την επιλογή σας πιο εύκολη, ΜΑΖΙ με τα εκατόν δέκα αυτά ευρώ (που είναι τουλάχιστον λογικότατα για αυτό το καλώδιο) θα σας δώσω δώρο και τον βραχίονα (δείτε φωτό) που είχα βγάλει από το Ariston Q Deck μου όταν βρισκόμουν στην diyδική μου φάση και έκανα αλχημείες. Κάπου στη μετακόμιση χάθηκε το κουμπί του antiskating αλλά στους ντούηδες που θα παίξουν μαζί του, τέτοιες λεπτομέρειες δεν είναι ικανές να τους πτοήσουν. Σίγουρα δεν είναι ο καλύτερος βραχίονας ή στην καλύτερη κατάσταση αλλά για τα λεφτά του ...... :)
Πληζ νοουτ ότι ΔΕΝ τον δίνω χωρίς το καλώδιο.

Επίσης ΔΕΝ με ενδιαφέρουν πλέον modem και active ηχεία αλλά αν έχετε dac ή media player (χαμηλής τιμής) ή ίσως και κάποια (μικρότερης αξίας) RCA, το συζητάμε.

Σας ευχαριστώ.

Η άσπρη γραμμή στον βραχίονα δεν είναι γρατσουνιά αλλά σελοτειπ εύκολα αφαιρούμενο.

Σας ευχαριστώ

Reaction score
72
Αν είναι το ψυχολογικό όριο των €100 που εμποδίζει την αγορά τους, βάζω ως νέα τιμή τα €95 (μαζί με τον βραχίονα) για να δούμε την τύχη τους.
Η ανταλλαγή με DAC με ενδιαφέρει ακόμα.

Reaction score
72
Η αγγελία ισχύει ακόμα.
Η ανταλλαγή με DAC δεν με ενδιαφέρει.
Αλλά καμμία πρόταση δεν θα μείνει αναπάντητη.

Ευχαριστώ

Reaction score
72
Το καλώδιο πλέον στα €80 (!) που μάλλον είναι ευκαιρία.
Επαναλαμβάνω βέβαια ότι καμία πρόταση δεν θα μείνει αναπάντητη.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.166
Members
38.420
Νεότερο μέλος
Iliashifi