Καλώδιο Scart

Μηνύματα
844
Reaction score
4
O Humax που έχω (5100) έχει σαν εξόδους μονο SCART και composite (!!). To ενα απο τα δυο SCART αναφερεται στο manual ως RGB. Καθώς ο 7800 δεν έχει SCART θέλω να ρωτήσω ποιά είναι η καλύτερη συνδεση που μπορώ να βγάλω απο το scart. Ξέρω οτι υπάρχει adaptor για S-VIDEO αλλα θα ήθελα κατι καλύτερο, αν υπάρχει. Ειτε σε adaptor ή έτοιμο καλώδιο.

Βοηθείστε γιατι έχουμε και CL αυτή την εβδομάδα :)

P.S. Δεν ταιριάζει απολύτα το θέμα με την κατηγορία που το έκανα post αλλα δεν έβρισκα και που αλλού να το κολλήσω
 

Μηνύματα
24
Reaction score
0
File dystixos...me humax kai projector,dyskola na meineis ikanopoiimenos...
to eixa psaxei ki ego,otan protopira ton X1,alla oses lyseis ki an dokimasa,katelixa se mia:o humax mono sti tv..kai deyteros dektis gia projector.Arkei bebaia na exei exodo componet(sams9500,gyro sta 200e),i esto svideo (panasat 700 tis nova).
alios bale katey8eian to dekti apo composite sto projector,giati se mena toylaxiston,molis estelna to sima apo to dekti se alli pigi(DVD) kai meta ston X1,eblepa mia poly enoxlitiki antanaklasi,eidika sto leyko,(san prionota parasita),kai otan eblepa mpala poly xalia.
 

Μηνύματα
24
Reaction score
0
[eblepa mia poly enoxlitiki antanaklasi,eidika sto leyko,(san prionota parasita),
[glow=][/glow]
otn leo leyko fonto enoo ,otan anoiga ti kartela sto menu toy humax sta gramata
 


Μηνύματα
202
Reaction score
45
Φίλε Gary....
Ο ενδυκνείμενος τρόπος διασύνδεσης του συγκεκριμένου δορυφορικού Resiver με τον έν λόγω προβολέα είναι χωρίς να ξοδευτείς με έναν αντάπτορα Euroscart σε SVideo που καταλαβαίνει ο προβολέας.
Στην περίπτωση αυτή ή ποιότητα της εικόνας που θα έχεις στον προβολέα σου θα είναι αρκετά ικανοποιητική γιατί ο Infocus τυνχάνει να έχει χτενωτό φίλτρο στήν εισαγωγή του SVideo - απλά θα βλέπεις με ιδανικό λαμβανόμενο σήμα απ΄την κεραία σου - κοντά στις 320 με 360 οριζόντιες γραμμές.
Η άλλη ολίγον δαπανηρή περίπτωση είναι να αγοράσεις έναν Up Converter (υπάρχουν 2-3 εταιρίες κοντά στα 120 με 200 e) που κάνουν Up Sapling το RGB με Vsyng & Hsyng κανοντάς του ορθό Component.
Μία τελευταία λύση είναι αυτό που κάνουν εκτιμώ οι περισσότεροι με τους δορυφορικούς δέκτες. Μέσω του ενισχυτού ΑV εφόσων έχει αυτή την δυνατότητα διαχείρησης σήματος όπως πχ ο Denon 3805 και πολύ άλλοι.

Οκ ?? :wink:
 

Μηνύματα
452
Reaction score
2
Σε Ηumax 5400 έχω συνδέσει τον μετατροπέα σκάρτ rgb to component της Keene και από εκεί component to vga καλώδιο στον προβολέα και βλέπω όντως διαφορά στην εικόνα σε σχέση με s-video. Σε αυτό βέβαια βοηθάει και η ρύθμιση των τριών βασικών χρωμάτων της εξόδου σκάρτ μέσω του πειραγμένου λογισμικού του 5400, κάτι που εξ' όσων γνωρίζω δε διαθέτει ο 5100. Με το ίδιο κουτί συνδέω και το Χ-box
για να δώσω σήμα συνιστωσών 576ι. Κόστος αγοράς: 150 ευρώ.
 


Staff online

  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.693
Μηνύματα
2.870.093
Members
37.945
Νεότερο μέλος
daemon76
Top