- Reaction score
- 6
Γειά σου Μυρτώ .Καλώς μας βρήκες!
![]()
Γειά σου Μυρτώ .Καλώς μας βρήκες!
![]()
Μην παρασυρεσαι.....:121:Δεν φαντάστηκα ότι η αιτία εντοπίζεται εκεί :137:
Ομολογώ ότι με αιφνιδιάσατε .
Εισαι πλεον επιτιμο μελος!:142:Τι θα γίνει με την ενημέρωση ; :137: Διψώ για μάθηση .
Μα μιλάς για αρετή και στο avatar έχεις βάλει διαβολάκια :116:Μην παρασυρεσαι.....:121:
Δεν σου κανει εντυπωση που ο Ανδρεας φοραει παντα μαυρα γυαλια ? :142:
Πηγαινε ξοπισω μου πεστου...και ξαναβαδισε στον δρομο της αρετης !! Ακολουθα εμας....:612:
Εισαι πλεον επιτιμο μελος!:142:
Εγω τον ακουσα.....:138:...Μα μιλάς για αρετή και στο avatar έχεις βάλει διαβολάκια :116:
Κάτι δεν μου πάει καλά
Δεν πειραζει.Μπηκες στο...ψητο με την πρωτη.:143:Πότε πρόλαβα ; Σήμερα γράφτηκα :121: :137:
Καλά εντάξει , θα τον ακούω υπό ... όρους :116:Δεν πειραζει.Μπηκες στο...ψητο με την πρωτη.
Και που εισαι?
Μην ακους τον Μελετη.Ειναι ζηλιαρης
Παναγια μου!:111::142:Για πες μου όμως , όταν λες επίτιμο τι εννοείς . Δεν πιστεύω να με θεωρείς ... γούρικο μέλος σαν τον ... επίτιμο (ξέρεις ποιόν εννοώ, έτσι ; )
Στην Ελλάδα μας , όταν κάποιος ακούει επίτιμο , τρέμει
Καλά μιλάμε ότι αν επιχειρούσε να γραφτεί , όλη η ομάδα του avsite θα είχε πέσει να κάνει backup πολλαπλών επιπέδων τα δε μέλη θα είχαμε περπέσει σε μόνιμο ban
Καλά , όταν με το καλό το καλοκαίρι κατέβω στα Χανιά, θα τον ... προσκαλέσω να γραφτεί . Θα του δείξω στο φορητό το avsite και αποκλείεται να μην του αρέσει. Είσαι έτοιμος για μεγάλες ... συγκινήσεις και ανεπανάληπτα καρδιοχτύπια ;Παναγια μου!:111::142:
Δεν φαντάστηκα ότι η αιτία εντοπίζεται εκεί :137:
Ομολογώ ότι με αιφνιδιάσατε .
Τι λέγαμε ... Γιώτα , που είσαι ;
Τι θα γίνει με την ενημέρωση ; :137: Διψώ για μάθηση .
Είναι για πολύ σπέσιαλ περιπτώσεις!!! :107:Ευχαριστώ πολύ @wanda για την υποδοχή :102:
Το γραφικό που επέλεξες μ' αρέσει πολύ .