Καμιά καινούρια καλή κωμική σειρά?

Reaction score
0
Εχετε υποψιν σας καμια καινουρια ή και σχετικα προσφατη αμερικανικη σειρα κωμωδιων? Καπως φρεσκια, νεανικη, με ωραιες πρωταγωνιστριες, ρομαντικη, αναλαφρη? Στο στυλ του Friends ας πουμε. Ενα search που εκανα βρηκα τους τιτλους "How I met your mother" και "Gossip girl", δεν ξερω βεβαια αν ανταποκρινονται σε αυτα που ζητω , ειπα να σας ρωτησω μηπως ξερετε καποιαν σειρα.
Εκεινο το Big Bang Theory ειναι πολυ ωραιο, αλλα ειναι πολυ μικρο σε διαρκεια καθε επεισοδιο. Ουτε να κατεβει στον λαιμο δεν προλαβαινει....:107:

Reaction score
0
Εχει πολλη πλακα !! Δεν ειναι και τοσο συνηθισμενο ειδος κωμωδιας για σειρα. Συνηθως τετοια αστεια βρισκουμε σε ταινια.
Ευχαριστω ...

Οι σειρες που αναφερω στο αρχικο ποστ, τις εχεις δει καθολου? Δεν πανε προς κωμωδια?

Reaction score
0
καλό είναι και το ΙΤ Crowd. Αγγλική σειρά με αγγλικό χιούμορ. Είναι σχετικά με 2 ΙΤδες και μια καινούργια διευθύντρια στο γραφείο τους. Είναι και μικρές οι σαιζόν.

Reaction score
0
Το How I met your Mother είναι ό,τι πιο κοντινό υπάρχει σε στυλ Friends και είναι αρκετά καλό.

Αλλά η καλύτερη αμερικάνικη κωμική σειρά που παίζεται σήμερα είναι το 30 Rock το οποίο προτείνω ανεπιφύλλακτα. Είναι αρκετά διαφορετικό από το Friends πάντως, η τρέλα του θυμίζει Seinfeld.

Reaction score
0
How i met your mother, ακόμα μια ψήφος! Καλύτερη από φιλαράκια για μένα.
Χωρίς να έχω κάτι εναντίον του How I Met Your Mother (το παρακολουθώ), δεν νομίζω πως θα μπορέσει να φτάσει τα φιλαράκια ποτέ.
Τέλος να προτείνω στον φίλο μας την σειρά The Big Bang Theory η οποία είναι αρκετά ανάλαφρη και αστεία :107:

Reaction score
0
HOW I MET YOUR MOTHER.
πολύ καλή, αφήνει μια γεύση απο FRIENDS.
Εχω δεί ολόκληρη την πρώτη σεζόν και λίγο απο την δεύτερη και είμαι αρκετά χαρούμενος απο αυτό ποθυ βλέπω.

Reaction score
0
Ευχαριστω για τις εισηγησεις σας. Θα δοκιμασω οπωσδηποτε το How I met your mother, απο οτι λετε ειναι πολυ καλο. Εκεινο το Big Bang Theory ειναι πολυ ωραιο και εξυπνο και αναφερει αρκετα απο τα χομπυ μας, αλλα ειναι πολυ μικρο σε διαρκεια, ουτε πολλα επεισοδια εχει, και μολις που ξεπερνουν τα 20 λεπτα. Ειναι εκπληκτικο το κλιπακι με τους αρχικους τιτλους. Το πηγαινα frame - frame και τα εξηγουσα στον γιο μου - 8 χρονων. Ξερετε ποσες εικονες εχουνε μαζεψει μαζι σε τοσο λιγο χρονο?? (επρεπε να τις μετρησω ...

Reaction score
1
Απάντηση: Καμιά καινούρια καλή κωμική σειρά?

η φάση με το how i met με το big bang , είναι ότι προβάλλονται την ίδια μέρα , οπότε τα βλέπεις από 20 και 20 λεπτά ( ναι είναι και αυτό μικρό )

το how i met your mother είναι για ηλικίες άνω των 15 ...

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.878
Members
38.513
Νεότερο μέλος
panosvlachos89