Καμιά καλή κωμωδία?

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Να ζητήσω τη βοήθειά σας σε κάτι?

Μια καλή κωμωδία, βρε παιδιά!!! Έχω χρόνια να δω...

Όταν λέω κωμωδία όμως, κωμωδία!Με την έννοια (όχι με την ποιότητα, γιατί για μένα η ταινία είναι αξεπέραστη στο είδος της) του Πάρτυ. Με καταιγισμό από ατάκες, αστείες καταστάσεις, παρεξηγήσεις και κέφι, με χαρακτήρες που βγάζουν γέλιο μόνο και μόνο με τη σκιαγράφησή τους, με τέτοια πράγματα... Και προπαντός όχι χοντροκοπιές του τύπου Mr Bean ή Austin Powers!!!

Όποιος έχει δει τη βρετανική κωμική σειρά "Allo Allo!" θα έχει ένα επιπλέον δείγμα του τι εννοώ...

Αν έχετε κάποια πρόταση, θα σας είμαι ευγνώμων!

Reaction score
59

THE DINNER GAME - ΔΕΙΠΝΟ ΗΛΙΘΙΩΝ "happy_1" "happy_1" "happy_1" :happy_5:

Κωμωδια καταστασεων και παρεξηγησεων που οσο περναει η ωρα φορτσαρει και γινεται ολο και καλυτερο !!!!!!

ΔΕΣ ΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ !!!!!! :cool_1:

Reaction score
8
Fawlty Towers

Το ανακάλυψα πρόσφατα και έχει πολύ γέλιο! :cool_4:

+10000"happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1"

Όσες φορές και να το δεις γελάς το ίδιο δυνατά.
Δε παίζεται, αν και δεν έχει ελληνικούς υπότιτλους και είναι λίγο κουραστικό,
ίσως είναι καλύτερα γιατί αυτό το άτομο δε "μεταφράζεται" με τίποτα.:cool_4:

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Ευχαριστώ για τις υποδείξεις!!:-D

Το Dinner game το είχα δει και είναι όντως πολύ καλό... Για τα άλλα μου κινήσατε την περιέργεια!

Όσο για τις ειδήσεις του Star, σωστό κι αυτό...

Reaction score
164
Να υποθέσω ότι τους Monty Pythns τους έχεις εξαντλήσει...
Θα σου πρότεινα το The Mouse That Roared (το ποντίκι που βρυχάται) με τον Sellers.
Ακόμα, αν και απέκλεισες τον Mr. Bean, υπάρχει η υπέροχη σειρά Blackadder με τον Atkinson. Καμία σχέση με Mr. Bean κτλ... Συμφέρει και για αγορά, μιας και είναι πολύ φτηνή.

Reaction score
14
Ακόμα, αν και απέκλεισες τον Mr. Bean, υπάρχει η υπέροχη σειρά Blackadder με τον Atkinson. Καμία σχέση με Mr. Bean κτλ... Συμφέρει και για αγορά, μιας και είναι πολύ φτηνή.

Την έχω ολόκληρη.

Δεν θα σου μείνει άντερο! :cool_4:

Reaction score
0
Την έχω ολόκληρη.

Δεν θα σου μείνει άντερο! :cool_4:
Χμμ, τώρα που σε βρήκα για πες: σε σχέση με τον πρώτο οι επόμενοι τρεις κύκλοι τί λένε;

Reaction score
14
Χμμ, τώρα που σε βρήκα για πες: σε σχέση με τον πρώτο οι επόμενοι τρεις κύκλοι τί λένε;
Άντερο σου λέω.

Ειλικρινά είμαι τρελλός fan και δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον από τους τέσσερις ιδιαίτερα.

Reaction score
0
Άντερο σου λέω.

Ειλικρινά είμαι τρελλός fan και δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον από τους τέσσερις ιδιαίτερα.
Thanks. Είχα ακούσει καλά λόγια και όταν τα πέτυχα στο Μετρόπολις πάμφθηνα πήρα την πρώτη σεζόν και μου άρεσε.

Μια και πιάσατε τα βρετανικά sitcoms να προτείνω με τη σειρά μου το Office με τον Ricky Gervais :respect: , σύγχρονο μέν, κλασικό δε!

Reaction score
1
Απο τις πιο καλες που θυμαμαι και σχετικα προσφατη ειναι το Galaxy Quest.
Αν εχεις και μια "παιδεια" απο Star Trek, θα βοηθησει στην κατανοηση περισσοτερων αστειων. :crazy_1:

http://www.imdb.com/title/tt0177789/

[youtube]G0UniY2F7AI[/youtube]

Reaction score
0
συμφωνω και επαυξανω για το the office(series 1,2 + christmas special). Βεβαια δεν γνωριζω αν μπορεις να τις νοικιασεις απο το videoclub (Ισως χρειαστει να τις αγορασεις). Επισης και το Black books (series 1,2,3). Ιδια περιπτωση με το πιο πανω

Reaction score
2
Η δική μου πρόταση για όποιον δεν τις έχει δει είναι το Take the money and run και Bananas του Γούντι Άλλεν. Από τις καινούργιες δε νομίζω ότι υπάρχει κάτι πραγματικά αξιόλογο.

Reaction score
20
Καθημερινά καλούμαι να προτείνω κωμωδίες στους πελάτες μου. Η κωμωδία είναι ίσος η πιο δύσκολη κατηγορία για να προτείνεις σε κάποιον . Πόσες φορές μας είπαν για μια ταινία που θα πεθάνουμε στο γέλιο και στο τέλος βρίζαμε αυτόν που μας την πρότεινε? Αυτό έχει να κάνει με την διαφορετική αντίληψη του καθενός απέναντι στο χιούμορ. Άλλος γελάει με τον Τζίμ Κάρεύ και άλλος δεν μπορεί να τον βλέπει ούτε ζωγραφιστό. Άλλοι πάλι αρέσκονται στις εύκολες κωμωδίες αυτές που ο πρωταγωνιστής πατά την μπανανόφλουδα , πέφτει κι εμείς γελάμε. Άλλοι πάλι αρέσκονται σε βωμολοχίες , σεξουαλικά υπονοούμενα κλπ. Υπάρχουν και πιο στάνταρ χαρτιά όμως που απευθύνονται σε μεγαλύτερο κοινό , ταινίες που βασίζονται στο σενάριο τους , στις ερμηνείες , στις ατάκες και το χιούμορ που πηγάζει απ την καθημερινότητα . Μία από αυτές είναι και η πρόσφατα αφιχθείσα γαλλική παραγωγή σε dvd με πρωταγωνιστές τον Daniel Auteuil ( Ορτεϊγ) την Kristin Scott Thomas και τον εξαιρετικό Gad Elmaleh. Ο τίτλος αυτής LA DOUBLURE κατ ελληνιστί ΚΑΤΑ ΛΆΘΟΣ ΕΡΑΣΤΗΣ . Είχα καιρό ν απολαύσω καλή κωμωδία και την προτείνω ανεπιφύλακτα.

LA DOUBLURE
ΚΑΤΑ ΛΆΘΟΣ…. ΕΡΑΣΤΗΣ
Έτος : 2006
Χώρα : Γαλλία
Διάρκεια: 82
Σκηνοθεσία : Francis Veber
Πρωταγωνιστούν : Daniel Auteuil , Kristin Scott Thomas, Gad Elmaleh, Virginie Ledoyen, Alice Taglioni
Εικόνα ¨1,75¨1
Ήχος: Γαλλικά d.d 5,1

Αντιγράφω απ το οπισθόφυλλο.

Ο Πιερ Λεβασέρ, ένας από τους πιο πλούσιους ανθρώπους στην Ευρώπη, είναι παντρεμένος με την Κριστίν, ενώ διατηρεί και εξωσυζυγική σχέση! Τη λένε Έλενα, είναι εκρηκτικό μοντέλο και η σχέση τους σκεπάζεται από απόλυτη μυστικότητα. Όταν ένας παπαράτσι τραβήξει μία φωτογραφία του παράνομου ζευγαριού τότε ο Λεβασέρ σκαρφίζεται να πει στη γυναίκα του ότι η ερωμένη στη φωτογραφία δεν είναι δική του αλλά ενός περαστικού που ήταν ακριβώς από πίσω του... Τέσσερις χαρακτήρες θα έρθουν αντιμέτωποι με αποκαλύψεις και διλήμματα που θα έχουν καθοριστικές αλλά και... κωμικοτραγικές συνέπειες!

Attachments

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.904
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo