Καμμιά προσφορά σε VCR παίζει σε κανένα μεγάλο/μικρό μαγαζί???

Reaction score
5
Γεια χαρά σε όλους
Ψάχνω για VCR το γνωστό καλό μας βίντεο .... με τις κασέτες (μην γελάτε "happy_1" "happy_1" "happy_1" ) αν παίζει καμμιά προσφορά σε κανένα μεγάλο / μικρό μαγαζί.
Επειδή πέρασαν αρκετές προσφορές σε εξευτελιστικές τιμές λέω μηπως κατι μου διαφεύγει ....στο skroutz έψαξα και σίγουρα οι τιμές είναι χαμηλές αλλά λέω μηπως κάτι δεν είδα ...άνθρωποι είμαστε
Ψάχνω σίγουρα για στερεοφωνικό και ότι έξτρα καλούδια ευπρόσδεκτα.
Και επειδή σίγουρα καποιοι έχετε ξεκαρδιστεί στα γέλια σας ενημερώνω ότι που και που κάνω μεταφορές σε DVD μέσω υπολογιστή οπότε είναι αναγκαίο.
Επειδή είμαι απο Κιλκίς (βλέπε Θεσαλονίκη για αγορές) καλό είναι να είναι και ανάλογες οι αναφορές σε μαγαζιά.

Υ.Γ εαν είμαι σε λάθος τμήμα παρακαλώ να μεταφερθεί.

Reaction score
0
Αν θυμάμαι καλά ο Κοτσόβολος έχει προσφορά όλα τα VCR -70% αλλά δεν ξέρω αν σταμάτησε. Κάνε μια ερώτηση εσύ.

Reaction score
802
Mην ανησυχεις.Ηταν ψιλοψεμμα η προσφορα τους και τα βιντεο "εκλεισαν" απο το πρωτο απογευμα...

Reaction score
0
Πήγα και εγώ εχθές στο κατάστημα της Πάτρας για Video.
Συγκρίνοντας όμως της τιμές των συσκευών Video και συσκευών με HDD, έφυγα τελικά με ένα Pioneer DVR 630H.
Η τιμή του εξαιρετική :cool_4:

Reaction score
5
Σωστός!!!!! , αν δεν είχα τις μεταφορές δεν θα το σκεφτόμουν αλλά το χρειάζομαι....τεσπα θα αγοράσω μάλλον το Philips που ειδα στο skroutz.
Απλώς έλεγα μήπως πετύχω καμμιά περίπτωση.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis