Καρα γραφικών

Reaction score
0
Έχω ενα pc με τα αξκόλουθα χαρακτηριστικά.
Intel Pentium 4 3.2 Ghz Northwood
MB Asus 875 Deluxe
1 GB Ram Kingston

Θέλω να αγοράσω μία κάρτα γραφικών σε AGP για να την συνδυσω με την AMOI που παρήγειλα μέσω power buy.
Τί προτείνεται.
Επίσης απο κάρτες ήχου τί προτείνεται για home cinema.

Reaction score
6
Geforce 6600gt και πάνω....
ή ATI x1600 και πάνω....

Για κάρτα ήχου την Soundblaster x-Fi (η οποία έχει decoders για όλα - ΚΑΙ παίζει και DVD-Audio δισκάκια...)

Reaction score
7
Geforce 6600gt και πάνω....
ή ATI x1600 και πάνω....

Για κάρτα ήχου την Soundblaster x-Fi (η οποία έχει decoders για όλα - ΚΑΙ παίζει και DVD-Audio δισκάκια...)
Αλλη μια απορια...

Ψωνιζουμε με βαση το τσιπακι ή και τον κατασκευαστη;

Δηλαδη, nVidia GF*** και ο,τι να ειναι
ή
nVidia GF*** σε ASUS , π.χ....;

Και η διαφορα τιμης απο συναρμολογητη σε συναρμολογητη με το ιδιο GPU ειναι σημαντικη, αλλα οι ουσιαστικες διαφορες υπαρχουν; Ή απλα επειδη η ASUS ειναι φιρμα εχει και υψηλοτερες τιμες;....

Επειδη ειμαι κολλημενος με την ASUS το λεω....

Reaction score
0
Re: Καρτα γραφικών

Γενικά και εγώ είμαι ψιλοκολημένος με την asus

Reaction score
13
Συνήθως επειδή όλοι στην αρχή (ή σχεδόν όλοι) χρησιμοποιούν (και αυτό για λόγους κόστους και ταχύτητας) την σχεδίαση αναφοράς της Nvidia δεν θα συναντήσεις (από θέμα hardware στην ίδια πάντα κατηγορία) καμμιά σημαντική διαφορά.Το μόνο που μπορεί να διαφέρει είναι το software πακέτο που κάθε εταιρία συνηθίζει να παρέχει πλουσιοπάροχα μαζί με την κάρτα της.Αν δεις πχ. review με διάφορες κάρτες 7800GS θα δεις ότι μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό μα μόνες διαφορές στα χρώματα με μια πρώτη ματιά....Οπότε μην ανυσηχείς πολύ για το θέμα ονόματος τόσο....

Reaction score
5
Γενικά βέβαια επώνυμες κάρτες πολλές φορές είναι καλύτερες, γιατί χρησιμοποιούν καλύτερη μνήμη, πιο καλά components (πυκνωτές κλπ), και καλύτερο cooling. Αλλά ίσως κάποια συγκριτικά reviews βοηθούν στην επιλογή.

H

HomeCinema-Maniac

Guest
Για καρτα ηχου με κλειστα ματια την sound blaster Audijy 2ΖS PRO η καποια νεοτερη εκδοση της !!!
Αυτη εχω και κανει Π Α Π Α Δ Ε Σ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Οσο για καρτες γραφικων ακου τα παιδια αυτα ξερουν καλυτερα αλλα για ηχο ακου εμενα :mrgreen:

Την amoi θα την εχεις και για main οθονη για το pc ? ποσες ιντσες αγοραζεις?
Και για ηχεια αν πας ποτε σε pc προτεινω τα Gigaworks S-750 κορυφη !!!

Καρα γραφικων ? :lol: :lol: :lol:
Θα σου στειλω εγω ενα καρο γεματο καρτες γραφικων! Και λιγο σανο για τα ΑΤΙ :lol: :lol: :lol:

(Ξεχασες να βαλεις το Τ βρε) :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
0
Re: Καρτα γραφικών

Την amoi την αγοράζω για Tv και είναι 37 ιντζες. Απλά θέλω να την συνδέσω και με το pc για παιχνίδια-video.

Reaction score
13
Επίσης για ψάξε λίγο τις Gforce 6200 AGP.Πήρα πρόσφατα μια της gainward με 256ΜΒ στα 63 ευρώ και είμαι πολύ ευχαριστημένος (δεν μπορούσα να διαθέσω και περισσότερα :( ) .Και για να σου δώσω μια ιδέα : το σύστημα μου είναι ένας P4 Northwood στα 3GHz και μέχρι πρότινος είχα μια gforce 2Ti με 64ΜΒ και όσο και να φαίνεται περίεργο μπορούσα να βλέπω HDTV βιντεάκια ακόμη και 1080p!!!! χωρίς σπασίματα!!!! με τους τελευταίους για την κάρτα μου drivers 71.89 της Nvidia.Ακόμη και το δορυφορικό κανάλι HDforum έπαιζε τέλεια!!!!Απλώς την αντικατέστησα με την 6200 διότι αυτή τουλάχιστον έχει DVI έξοδο και έχει και παθητική ψύξη....Ελπίζω να σε βοήθησα και όχι να σε μπέρδεψα περισσότερο....

Φιλικά

Γιάννης

Reaction score
13
Επίσης τρέχοντας το trailer Alexander που είναι WMV 1080p και μέγεθος 130ΜΒ σου παραθέτω την χρήση της CPU (P4 3GHz) με VGA Geforce 6200 AGP και drivers ForceWare Release 80 Version: 81.98 (δεν έχω βάλει ακόμη τους beta 84.12 που θα ρίξουν σίγουρα λιγάκι την χρήση της CPU):

Όπως βλέπεις η χρήση της CPU δεν υπερβαίνει το 70% που δεν είναι και άσχημα για μία κάρτα των 60 ευρώ.

Reaction score
0
Για τις gainward εχω να πω μονο τα καλυτερα.
Εχω μια msi 6800 ultra kai 2 φιλαρακια μου gainward 6800 ultra επισης.
Σε μετρησεις και σε τεστ που καναμε για framerates θερμοκρασιες οι gainward "μαμανε".
Και με διαφορα.
Αλλη ποιοτητα κατασκευης.
Μπορει 2 καρτες να εχουν το ιδιο τσιπακι αλλα τα υπολοιπα υλικα να κανουν την διαφορα.
Οσο για τις Αsus.Παλια ηταν ονομα .Τωρα νομιζω οτι εχουν "πεσει"

mrw

Reaction score
0
Αυτή τη στιγμή νομίζω ότι η MSI είναι και ποιοτική και -κυρίως- αξιόπιστη

Μόλις έφτασε η ΜSI 7300GS πού είναι τουλάχιστο δυο φορές πιο γρήγορη απο τις 6200 - και θα υποστηρίζεται απο τα νέα H.264 drivers

Βεβαια έχει φαν, ενώ 6200/6600/6600GT βρίσκεις και fanless - οσο για fanless 7300/7600 θα κάνουν κανένα μήνα ακόμα

Κάπου 80-90 ευρώ νομίζω

Reaction score
13
Αγαπητέ mrw

την 7300GS θα αγόραζα και εγώ (καθώς επίσης θα πρότεινα και στον φίλο μας τον mickm αλλά αν κανει αυτή την επιλογή (που είναι και η βέλτιστη σε αυτή την κατηγορία τιμής) θα πρέπει να αλλάξει και μητρική διότι αυτή η κάρτα βγαίνει μόνο για δίαυλο PCI-E (δυστηχώς) προς το παρόν (μπορεί στο μέλλον να βγει για AGP - και το εύχομαι).

Staff online

• PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.554
Members
38.716