Καρβέλας

ika

News
Reaction score
17.408
:errwhat: :errwhat:
Ευτυχώς που υπάρχουν και ποιοτικά άσματα τύπου
"Θα σου κάνω μακαρόνια με κιμά για να φας"
"Μούρη, μ'έχεις κάνει καψούρη"
"Καλύτερα με πίθηκο παρά με άντρα ανήθικο"
"Τα πρόστυχα τα μαύρα τα εσώρουχά σου"
"Τα μεγάλα στήθια"
κλπ

Last edited:

Reaction score
3.608
Μεγάλος μουσικός και ο Καρβέλας, τρισμέγιστος........:headbang:Πως θα γέμιζε η άλλη τρισμέγιστη τραγουδίστρια η Βίσση το Παναθηναϊκο στάδιο αν δεν υπήρχε ο Καρβέλας. Θα τραγούδαγε "Ξεχασμένες πολιτείες" σε κανα κουτούκι χαχαχα στο κέντρο της Αθήνας. Πάντως τα πρόβατα αξίζουν το σανό που μασουλάνε οπότε όλοι αυτοί θα γεμίζουν στάδια στην Ελλάδα.

ika

News
Reaction score
17.408
Μεγάλος μουσικός και ο Καρβέλας, τρισμέγιστος........:headbang:Πως θα γέμιζε η άλλη τρισμέγιστη τραγουδίστρια η Βίσση το Παναθηναϊκο στάδιο αν δεν υπήρχε ο Καρβέλας. Θα τραγούδαγε "Ξεχασμένες πολιτείες" σε κανα κουτούκι χαχαχα στο κέντρο της Αθήνας. Πάντως τα πρόβατα αξίζουν το σανό που μασουλάνε οπότε όλοι αυτοί θα γεμίζουν στάδια στην Ελλάδα.
Δηλ δεν εκτιμάς τους κάτωθι στίχους?
Κάποτε με ρώτησαν τι θα θελα να κάνω
Αν δεν έκανα αυτό που κάνω και εγω
Τους απάντησα σουτιέν να κάνω σουτιέν
Γιατί μ' αρέσουν οι γυναίκες με μεγάλα στήθια
Μ' αρέσουν οι γυναίκες με μεγάλα στήθια
Εγώ ψοφάω για γυναίκες με μεγάλα στήθια
Μου τη δίνουν οι γυναίκες με μεγάλα στήθια
Μ' αναστατώνουνε με κάνουν άνω κάτω
Όταν τα βλέπω να κουνιούνται πάνω κάτω
Να κάνουν φλαπ φλαπ φλαπ
Να κάνουν φλαπ φλαπ φλαπ

:party: :boast: :lol:

Reaction score
3.608
Δηλ δεν εκτιμάς τους κάτωθι στίχους?
Κάποτε με ρώτησαν τι θα θελα να κάνω
Αν δεν έκανα αυτό που κάνω και εγω
Τους απάντησα σουτιέν να κάνω σουτιέν
Γιατί μ' αρέσουν οι γυναίκες με μεγάλα στήθια
Μ' αρέσουν οι γυναίκες με μεγάλα στήθια
Εγώ ψοφάω για γυναίκες με μεγάλα στήθια
Μου τη δίνουν οι γυναίκες με μεγάλα στήθια
Μ' αναστατώνουνε με κάνουν άνω κάτω
Όταν τα βλέπω να κουνιούνται πάνω κάτω
Να κάνουν φλαπ φλαπ φλαπ
Να κάνουν φλαπ φλαπ φλαπ

:party: :boast: :lol:
:newrussian: Respectttttt ανατρίχιασα, όχι με τον στοίχο αλλα με τα μεγάλα στήθια χαχαχα
Και όμως ο τύπος νιώθει ότι είναι μεγάλη παρακαταθήκη της "Ελληνικιάς" Rock Σκηνής!!!

Reaction score
2.932
H μόνη χρήση που έχει ειναι να εκτυπωσω φωτογραφίες του και να τις δείχνω στα γκοτζιλάκια μου για να τρώνε το φαί τους.
Το μικρο βασικά...το μεγάλο παίζει να τον πλακώνει και στα μαπίδια ζωή να χει

ika

News
Reaction score
17.408
:newrussian: Respectttttt ανατρίχιασα, όχι με τον στοίχο αλλα με τα μεγάλα στήθια χαχαχα
Και όμως ο τύπος νιώθει ότι είναι μεγάλη παρακαταθήκη της "Ελληνικιάς" Rock Σκηνής!!!
Αφού άχρηστα πρόσωπα έχουν γεμίσει τα ΜΜΕ και παρουσιάζουν εναλλάξ το ένα το άλλο σαν κάποιο Μεσσία του είδους. Τώρα πχ, σ' αυτό που πάνε και τραγουδάνε και γυρνάνε οι 4 κριτές με την καρέκλα, υπάρχει κανείς που να φαίνεται φυσιολογικός? Η Παπάρ δεν βγαίνει μονίμως σαν βιζιτού, ο Μαζω τελείως κουκουρούκου κοκ?
Ο Καρβέλας έγραφε 10 κομμάτια την μέρα και οι δισκογραφικές έσπρωχναν λ7 για να παίζονται συνεχώς κομμάτια σαν τα μακαρόνια με κιμά πχ και να οικονομάνε από την υποκουλτούρα (που έβρισκε ανταπόκριση).
Ο Νίκος πάντως έβγαλε και μερικά καλά τραγούδια, αλλά κυρίως εστίασε στην κονόμα των δισκογραφικών, πράγμα που εκτιμήθηκε δεόντως και προωθήθηκε συστηματικά. Όταν έγραφε 10 τραγούδια την ημέρα, τι θα ήταν?

ΒΑΦΕΙ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΑ Ο ΓΕΛΟΙΟΣ Η ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠ ΤΗΝ ΒΡΩΜΑ? :party: :party:
είναι σετάκι με την σκιά στα μάτια και μαζί τονίζουν το αθάνατο στιχουργικό έργο που θα μας αφήσει.
:dance2::gamer:

Last edited:

Reaction score
233
Ναι έχει γράψει πολλή σαβούρα ιδιαίτερα την εποχή που η δισκογραφία πλησίαζε προς το τέλος της. Ισως δεχόταν πιέσεις από τις δισκογραφικές εταιρείες για μεγαλύτερη παραγωγή κομματιών κάθε χρόνο ή απλά το έκανε γιατί τότε έβγαζε εύκολο χρήμα χωρίς πολύ κόπο. Δεν γνωρίζω τον πραγματικό λόγο.

Σίγουρα η Αννα Βίσση (που ξεκίνησε τη καρίερα της ερμηνεύοντας Μίκη Θεοδωράκη) του χρωστάει πολλά, κάτι που και η ίδια αναγνωρίζει δημόσια στις τηλεοπτικές εμφανίσεις της. Ως καλλιτεχνικό ζευγάρι νομίζω ότι είχαν μια αξιόλογη παρουσία στα πρώτα τους βήματα και εμφανίστηκαν ως καλεσμένοι του Μίμη Πλέσσα και του Κώστα Φέρρη στην αξιόλογη εκπομπή της ΕΡΤ Μουσικό Καφενείο τη δεκαετία του 80.

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
34.826
ξεκίνησε τη καρίερα της ερμηνεύοντας Μίκη Θεοδωράκη
Τήν είχα ακούσει στη μπουάτ του Νταλάρα το 1976 και ερμήνευε εξαιρετικά δύο πολυαγαπημένα μου "τα μεσάνυχτα που σμίγουνε οι ώρες" και "του μικρού βοριά". Υπάρχει περίπτωση να έχει ηχογραφηθεί τίποτα?

Reaction score
15.031
Είναι π@πάρας, cartoon και το έκανε για ντόρο... (χαλαρά, όπως το κλ@σιμο στη συνέντευξη με τη Λυμπεράκη).
έχει γράψει όμως στη Ρίτα το ¨Σώσε με¨.................. 😍

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.587
Members
38.577
Νεότερο μέλος
anquan