Καρτα Ηχου

Reaction score
0
Παιδια εχοντας αυτον το ενισχυτη και αυτα τα ηχεια παιζει πολυ σοβαρο ρολο η καρτα ηχου του υπολογιστη?

Η μητρικη ειναι αυτη εχει δλδ την καλυτερη onboard που κυκλοφορει.

Θα υπαρξει αρκετη διαφορα βαζοντας πανω μια ξεχωριστη καρτα ηχου? (asus xonar πχ?)

Αν αξιζει θα μπορουσα να δωσω 100 ευρω για καρτα ηχου.

Εσεις τι προτεινεται?

Eco

Reaction score
0
Απάντηση: Καρτα Ηχου

Να συμπληρώσω ότι η συγκεκριμένη κάρτα έχει τον τελεστικό ενισχυτή ΝΕ5532 της texas instruments, πάνω σε βάση, ο οποίος μπορεί να αφαιρεθεί και να αντικατασταθεί με έναν καλύτερο LM4562NA της National Semiconductor, ώστε να απογειωθεί πραγματικά ο ήχος με λίγα χρήματα.
Σε συνδυασμό με το foobar για την αναπαραγωγή αποτελεί μια σημαντική αναβάθμιση.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Να συμπληρώσω ότι η συγκεκριμένη κάρτα έχει τον τελεστικό ενισχυτή ΝΕ5532 της texas instruments, πάνω σε βάση, ο οποίος μπορεί να αφαιρεθεί και να αντικατασταθεί με έναν καλύτερο LM4562NA της National Semiconductor, ώστε να απογειωθεί πραγματικά ο ήχος με λίγα χρήματα.
Σε συνδυασμό με το foobar για την αναπαραγωγή αποτελεί μια σημαντική αναβάθμιση.
Αψογος φιλε μου......ορθοτατες οι τοποθετησεις σου σχετικα με την Asus......

Ειχα για πανω απο 1 χρονο μια Asus D2 x και πραγματικα η μηχανη αυτη ειναι εκπληκτικη ως υλοποιηση και ως κονβερτορας.

LM4562NA της National Semiconductor.............ζημιεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!

Αν την βαλλεις και σε ενα κουτι 7-8 κιλων μουρατο αλουμινενιο και την πας για κοντρες......εχουνε να πεσουνε πολλες φαπες και στεναχωριες φυσικα!!!!!!!!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Μιλας με γριφους γεροντα...
Απλα ειναι τα πραγματα ...και γραμμενα βρε..........!!!!!!!!!
Η καρτα ειναι τσαμπα για αυτο που προσφερει και κοστιζει..........:):145:

Reaction score
0

Tο οτι η μητρικη μου , δεν εχει θυρα pci , για να μπει η συγκεκριμενη καρτα ηχου , δεν το προσεξε καποιος.
Δε πειραζει , το προσεξα εγω τωρα που πηγα να την κουμπωσω και δεν εμπαινε :)

Very well done

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Στις τιμες που εχουν φτασει οι μητρικες χτυπα μια νεα με PCI Express και καρφωσε επανω την Asus...αν ειναι να εχεις τοσο σημαντικες διαφορες στον ηχο ε τοτε νομιζω χαλαλι της!!!!!!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Αστο...ακυρο οτι σου εγραψα πριν φιλε μου....μολις τωρα μελετησα την mothreboard που εχεις και ειναι τερατακι αλλα........πραγματι εχουμε θεμα με την Asus γαμωτο....

Eco

Reaction score
0

Ατυχώς φίλε Nazrul το λινκ του motherboard μέχρι χθες δεν άνοιγε, σε μένα τουλάχιστον και ακόμα πιο ατυχώς τα διάφορα ιντερνετομάγαζα που έριξα μια ματιά αναφέρουν εσφαλμένα ότι έχει pci.
Για του λόγου το αληθές παραθέτω μερικά λινκ.

http://www.mrcheap.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=42134

http://www.syncom.gr/pegasus/products01/show00.php?code=3001174&pcode=SHOW_PROD3001174

http://www.tech4guru.gr/index.php?route=product/product&path=36_120_122&product_id=1120

Άντε να τους εμπιστευτείς μετά...
Κρίμα πάντως...

Reaction score
0

Λοιπον ας μοιραστω κι εγω την εμπειρια μου , μιας και εριξα λιγα χρηματα και τεσταρα μονος μου καποια πραγματα.

Αγορασα την asus xonar ds.

Εκανα τεστ ακουγοντας καποια συγκεκριμενα τραγουδια , στην καρτα ηχου της μητρικης (και δοκιμασα και τα ηχεια τα magnat σε σχεση με τα pioneer cs 7070 που ειχα απο παλια , αλλα αυτο ειναι ασχετο με το τοπικ) , , μετα εβαλα την xonar και ξανακουσα τα ιδια τραγουδια προσπαθωντας να βρω καποια ακουστικη διαφορα.

Εννοειτε πως δεν ημουν μονος μου.
Μαζι με 2 φιλους για να βγουν καλυτερα συμπερασματα.

Το συμπερασμα που βγηκε ηταν , οτι σε στερεοφωνικο ηχο , δεν εντοπισαμε καμια , μα καμια διαφορα.

Τωρα αν εφταιγαν τα 3 ζευγαρια αυτιων μας ή η συγκεκριμενη xonar δεν το γνωριζω , αλλα μιλαμε για No difference at all.

Αυτα...

Reaction score
0

αναλογικα.
Απο rca καλωδιο (ασπρο κοκκινο) σε καρφι mini jack.
Καλωδιο prolink 1.5m που βγαζει απευθειας το mini jack χωρις να χρειαζεται ανταπτορας.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.666
Members
38.588
Νεότερο μέλος
dark2030@